Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 203 sonuç

Konu: Galatasaray - Atletico Madrid | Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arda forvet Keita sağda Caner solda Elano forvet arkası Mehmet - Mustafa arkada Neill - Servet stoper Uğur sağda Hakan solda kalede ise Leo Franco..İyi bir kadromuz olduğunu düşünüyorum Baros'u da gördüm tv'de sağlam görünüyor eğer turu geçersek diğer maçta kesinlikle oynar..Alayına isyan alayına cimbom..Güvenimiz sonsuz aslanlarımıza...20:00'ı bekliyoruz..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Atletico'nun büyük ihtimalle turu atlayan taraf olacağını düşünüyorum. İlk maçta kendilerini pek zorlamadılar gibi gördüm Agüero Forlan gibi oyuncuları. İş ciddiye bindiği için Atletico disiplinli oynayacaktır ve kazanacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tribünlerde muhteşem kareografi şov var..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Star şifreye girdi ne yapıyorlar anlamak mümkün değil.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Helal olsun Star ne diyim yani..Fener maçında girmezler GS maçında girerler..İsteyince giriyorlar istemeyince girmiyorlar...Rezillik valla..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 25.Şubat.2010 at 21:19 Reason: İllegal eylemlerinizi burada belirtmenize gerek yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hay ben böyle kanalıYahu Fenerbahçe maçını kitlemeyip her Galatasaray maçında niye kitliyorlar anlamıyorumBi de kaç gündür reklam yapıyolar canlı falan diye

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ayrıca Lucas Neill,Agüero'yu harika tutuyor.Adama geçit vermiyor resmen..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Doğan yayın grubuna buradan sevgi ve saygıLarımı yoLLuyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yerel yayının gözünü seveyim Şifre denen birşey yok.

Kanatlardan tehlikeli geliyor Madrid. Galatasaray'ın da iki beki zayıf kalıyor rakipleri karşısında.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Agüero az önce süper çalımlara dizdi defansımızı az daha atıyorlardı..Perea denen şahsiyetede ben selam yolluyorum gitti güzelim Elano..İnşAllah devam eder..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yapma Arda ya.6 Pastan.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Keita'nın sağdan ortasında Arda 6 pas üzerinde gelen topu üstten auta gönderdi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ah Arda Ah, çok net gol kaçtı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arda o golü atabilirdi..Olmadı bence Arda forvette etkili olmuyor..Keita oynamalıydı..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Servet Agüero'nun ağzı gitti valla.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Servet'den agüero'nun suratına bir tekme ve bomboş gole gidecekken yerde kaldı Agüero.

Taraftarda Servet'i kutluyor...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ama çok feci gelmiş ayağı gerçektende..Agüero'nun durumu çok ciddi herhalde..Bizim için iyi olur ancak üzücü gerçektende çok sevdiğim bir oyuncu..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ya Rijkaard şu Caner'i alsa oyundan iyi olcak..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Servet bilerek yapmadı çünkü hareketi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Forlan girdi Agüero yerine.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Agüero çıktı Forlan girdi..Yine bir şey değişmez ancak Agüero hızlıydı hiç değilse Forlan ise güçlü şutlar çekiyor..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İlk yarı sonucu 0-0..İkinci yarıda Rijkaard'dan Dos Santos - Caner değişikliği bekliyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Aguero daha tehlikeli bana kalırsa çıkması iyi olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

o pankartın anlamını çözebilen varmı kusura bakmayında saçma olmuş Atletico is not Real madrid gibi bişe yazıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    o pankartın anlamını çözebilen varmı kusura bakmayında saçma olmuş Atletico is not Real madrid gibi bişe yazıyor.
    Madrid ama Real Madrid değil.Onlar kadar güçlü değiller.Biz bunları eleriz demek istiyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Atletico'nun büyük ihtimalle turu atlayan taraf olacağını düşünüyorum. İlk maçta kendilerini pek zorlamadılar gibi gördüm Agüero Forlan gibi oyuncuları. İş ciddiye bindiği için Atletico disiplinli oynayacaktır ve kazanacaktır.
    işi ciddiye alsalar da Galatasaray köy takımı değil... Ayrıca kendi sahasındaki maçta Avrupa ligini ciddiye almayan takım görmedim ben hiç... Agüero diye öve öve bitirilemeyen adamı savunmamız ilk maçta 1 ya da 2 pozisyon dışında hiç kaçırmadı.Hala millet çıkıp GS savunması çok kötü diyor Yaww bu Agüero değil mi ligde tüm savunmaları harap eden ? Bu maçta da Servet adamı bu gecelik bitirdi Allah'ın izniyle 2. yarıda da iyi mücadele edip alacagız bu turu

Bir de artık lütfen kura çekildiğinde övdüğünüz takımları biz eledikten sonra da övmeye devam edin...Yani biz eledik diye küçülmüyor bu Agüero, Forlan falan... Bakınız : Benfica

Maç daha bitmedi ama Allah'ın izniyle turlayacağız bu gece... İnşallah maç sonunda üzülen taraf biz olmayız...

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hem Real yani gerçek madrid değil hemde takım olarak real madrid değil anlamında

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

tam olarak gormedim ama o pankart sudur Atletico is not THE real madrid , turkcesi atletico gercek madrid degildir , real madrid takiminin ismindeki ''real'' ingilizcede gercek anlamina geliyor , ve mukemmel bir gonerme yapmislar atletico ya ilk macdan sonra

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tribün şovun fotosunu veya videosunu koyabilecek varmı ? 10 dk sını kaçırdım maçın.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

ATLETİCO'YU ALAYA ALAN PANKARTLAR
    Taraftarlar, maçtan önce Atletico Madrid takımı aleyhine İngilizce küfürlü tezahürat yaparken, ''Real Madrid, Real Madrid'' diye tempo tutup, Katalonya bayrağı açarak İspanyol ekibi oyuncularını kızdırmaya çalıştı.

Taraftarlar ayrıca ''Atletico is not 'The Real' Madrid'' (Atletico gerçek Madrid değil), ''Patetico de Madrid'' (Madrid'in zavallısı) yazılı pankart açarak adeta rakiplerini alaya aldı.

Seremoni sırasında, yenilenen eski açık tribünde adeta şov yapan taraftarlar, tribünde, ortasında dev bir aslan resmi bulunan tablo oluşturdu. Tablonun altında İspanyolca olarak ''Burada Aslan çok'' yazısı yer aldı.

Maçtan önce, tribünün önüne asılan pankartlar, burada bulunan UEFA logosunu kapattıkları gerekçesiyle kaldırıldı.

Bu arada, sadece 35 İspanyol taraftarın gelmesi nedeniyle, Ali Sami Yen Stadı'ndaki misafir tribününe de az sayıda Galatasaraylı taraftar alındı.

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri