Kasımpaşalı ise yönetici normaldir
Hadlerini bilsinler , Başbakan olmasa stadları bile olmayacaktı.
Galatasaray
Kasımpaşa
Berabere
Kasımpaşalı ise yönetici normaldir
Hadlerini bilsinler , Başbakan olmasa stadları bile olmayacaktı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kasımpaşa yönetimi kendilerinin eleştirilmesi yüzünden bu açıklamayı yapmış, gecekondu denmesi gereksiz olmuş ama.
Galatasaray 4-1 alir diyorum
Galatasaray 2-0 kazanır ve yolumuza devam ederiz zaten başka türlüsü olursa çok kötü şeyler gelişebilir
Bu açıklamanın ardından GS macı rahat alır...
İbb - Fb maçından sonra bu maç alınmalı!
Bu maçı alamazsak kötü olur ancak kazanırsak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmış olacağız..
GS alir bence maci..
İŞTE İLK 11'LER
GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Neill, Servet, Caner, Keita, M. Sarp, Ayhan, Arda, Dos Santos, Jo
KASIMPAŞA: Murat Şahin, Keller, Koray, Barış, Ergün, Yekta, Murat Erdoğan, Emre, Sancak, Şahin, Cenk
Bu arada kırmızı formayla oynuyoruz.![]()
Bazılarının beğenmediği Arda Turan bugün de çaktı golünü... Sadece ligde 7 gol 10 asistle oynuyor![]()
Yürü be kaptan, asist Jo.
Çok iyi oynuyoruz, pres şahane.
Bu sezon oynadığımız en iyi futbol.Bu futbolu galibiyetle süsleyemezsek yazık olur.İnşallah 1-0'ı artırırız ve daha gol buluruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Maçı izliyorum Jo alda at dedi resmen.Ayrıca Dos Santos'da hiç fena değil..
Sinem'e selam veriyor Arda bu arada.![]()
Dos Santos bence kendi ilerlemekle doğru işler yapıyor adama zaten pas atmıyorlar bi.![]()
Atak yaparken takımı izlemek büyük keyif, Gio çok iyi oynuyor. Nazar değmesin.![]()
Gio iyi oynuyo ama çok net bi gol kaçırdı..Birde itip duruyorlar adamı iri olmadığından yerlerde kalıyor![]()
bugün galatasaray sezonun en iyi futbolunu oynadı ilk yarı.gio ve jo müthişler şu anda.topal'ın yerine bir adam alırsak müthiş olur.servet'i kesin satsınlar.neill emreyle çok iyi anlaşıyor.Ben böyle bir pres bu sezon hiç bir takımda görmedim.devam aslanlar.
İkinci yarı biraz daha iyi kullanmalıyız enerjimizi, yorgunluk olumsuz etkiler çünkü. Çok keyif alıyorum maçı izlerken umarım ikinci yarıda keyifli geçer, ve tabii 3 puanı biz alırız.![]()
Galatasaray tek kelimeyle müthiş pres yaparak Kasımpaşa kalesini boğdu ilk yarıdaBugün bu sahadan Kasımpaşa'nın puan çıkarma ihtimali çok az... Eğer erken gol gelir ve 2-0 olursa Kasımpaşa fena fark yiyebilir... Deli gibi saldırıyoruz
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Arda inşallah sarı kart görür.![]()
![]()
I'm back...
Haftaya eskişehir maçı mı Mustafa abi![]()
turksportal...
Sabri orta-şut karışımı golü kaçırmış![]()
Sabri atıyordu az daha Dos Santos'da çok net bir şutu değerlendiremedi son anda kaleci Murat 2 hamle ile yakaladı..Çok iyi oynuyoruz ama bi yandan Yılmaz hoca keçileri kaçırdı Kasımpaşada yükleniyor..
Adamlar beşlikten gol attı resmen.![]()
1-1 oldu, Yekta attı golü.
1-1 dakika 65..