Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: Kanatlanın...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

senin takımın ne benim konuma baksanasence sampiyonlar ligi kupasını alabilirmiym taktik aynı

Nesil
    2006
    Yer
    Ölümüne BulancaK

bi deneyelim bakalım.yinede ellerine sağlık

güzel taktik. gayet başarılı

güzel görünüyor. Denemek lazım

güzel taktik tebrikler ama büyük takımlar karşısında karşı pek fazla başarı alamadım büyük takımlara karşı senin 4-4-2 perfect defans taktiğini uyguluyorum.

4-4-2 perfect gerçekten güzel. ama 3-4 yediğimde oldu büyük takımlardan. hatta eto 4 gol attı cl de bana (udineseye).dc ler üzerinde biraz daha çalişilması lazım. belki böyle etkili oyuncuları adam markajına almakta fayda var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Demirhan çok teşekkürler..
    Deneyeceğim ..

4-4-2 perfect defansı pek beğenmemiştim ama bu galiba kaliteli. en azından yorumlardan öle anlaşılıo.
    bide yeni oyun açtım hazırlık maçlarında başka taktikle oynadım. şuanda hiç resmi maçta oynamadım we hazırlık maçlarını tamamladım. buna rağmen etkili olurmu yoksa 4-5 maç oturması mı lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Internet Explorer

ben bu taktiği çok ama çooooooook sewdim 10 kişiyken 4-0 aldım maçı saol demirhan1984
    TÜRKİYE'Nİ SEVİYORSAN BURAYA TIKLAYIP 1 DAKİKANI VERMEN YETERLİ... HAYDİ!!!
    !!!RapMania-AntHipHop-AnthiPhop-HekiL-SiwriSneck-Ufaklik-Hackan-Hacky!!!

Nesil
    2006
    Yer
    ali sami yen, izmir

bence fm nin en iyi taktiklerinden biri. teşekkrler

valla bende acil taktik arıyodum bir sürü taktik denedim falan.. oyunu kapattım taktik arıyodum daha denemedim şimdi deniyeceğim.
    çok teşekkürler

Foruma bayadır girmiyorum baktım ki bir zmanların favori topic' i şimdi aşağılara düşmüş millet taktik yapar işlevini mükemmel diye lanse eder olmuş.. bir çok taktik denedim ama 2006 da senin taktiklerin gibi olanını bulamadım( perfeect defans ve bu taktik) Dostum ellerine sağlık devamını bekliyoruz...

demirhan önermişse boşuna önermemiştir deneyelim bakalım. teşekurler arkadaşım.

ya arkadaşlar bende bu taktiği deneyeyım dedım fakat bı baktım oyuncu komutları bom boş sizde de oyle mi yoksa bende mi oyle ben onları ayarlayamam biri ayarlanmış halini veririse iyi olur

Sağol emeğine sağlık galatasaryda da inşallah işe yarar ...

S-B-Z Misafir

demirhan taktiğini indirdim ve deneyecem.kendi taktiğime baya bi benziyo ama sen bende mc olan oyuncuyu amc olarak belirlemişin.iyi bi taktiğe benziyor ama kilit oyuncu kim onuda belirtsen iyi olacak.mesela taktiğin en önemli mevkisi neresi?ve zayıf takımlada başarılı olabilirmiyim?denizlispordayım ve kadro baya bi kötü.
    ayrıca paylaşımın için sağol..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

demirhan abi saol çok güzel bi taktik cimbomun 2000 ruhunu hatırlattı bana

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri