İnönü stadındamıyız, Atatürk Stadında mı beLLi değiL.
Bursaspor
Manisaspor
Berabere
İnönü stadındamıyız, Atatürk Stadında mı beLLi değiL.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ömer Erdoğan'ın golüyle skor 2-0 oldu..
2-0 Ömer Erdoğan
goool Ömer Erdoğan!! oh be kaptık 3 puanı![]()
Bu futbolun yeterli olmayacağını düşünüyorum, kötü kelimesini kullanmadım zaten. Faul olayına gelince, futbolun içinde olan bir şey sonuçta bu ona yapacak bir şey yok. Bugün kırılma anlarında şans sizden yanaydı, bize kazananı tebrik etmek düşer...
bitti işte buu!! yeni lider Bursaspor! (geçici de olsa böyle)
gerçekten bursa taraftarı çok güzel.bir gün maç izlemeyi isterim o stadta.dünyadaki en renkli taraftara sahip olan lig bizim ligimiz olduğunu düşünüyorum.tebrikler bursaspor.
Manisa'nın faulle oynama anlayışı ve takım üzerindeki baskı tutuk oynamamızı sağladı. Her maçı çok güzel oynayarak kazanamazsınız kötü olduğunuz maçları da kazanmanız gerekecektir şampiyonluk yolunda.
Helal olsn adamlar hakkaten durduralamıyo. Bu form devam ederse şampiyonluk gelir. Akşam Galatasaray'dan puan kaparsa Ankaragücü kardeşlerini rahatlatır : )
İsmail 2 maçtır coşkularda. Volkan Şen olmadığında bol bol forma verilir inşAllah. Türk futbolu yeni yıldız kazanıyo.
Ankaragücü'nden bir beraberlik daha bekliyoruz![]()
Uc buyuklerle yaptigi haric ilk kez Bursa'yi izledim ve futbolu cok da iyi gozukmedi.
Ama bir gercek var ki futbol sansi yanlarinda ve potansiyellerini sonuna kadar kullaniyorlar, ama bu durumda GS ve BJK maclarindan puan cikarmalari cok cok zor.
bir maça bakarak yorum yapmamak lazım, bakalım Bjk, Fb, Gs'nin maçlarına her maç süper mi oynuyor bu 3 büyükler dediğimiz takımlar. o karşılaşmaların havası çok daha farklı olacaktır, özellikle de şampiyonluk yarışı içinde olmaya devam edersek.
Bursa iyi top oynamadan kazandı fakat 3 büyüklerin de bir sezonda en az 6-7 maçı oluyor böyleHatta bazen 10 maçı bile buluyor
Tebrikler Bursa...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Biri bizi durdursun !
Bu sene şampiyon ANADOLUDAN !
aslında teknik olarak anadoludan değil, malum Marmara takımıyızama inşallah bu yıl kıracaz bu zinciri, 3 büyüklerin tahtını kapıcaz!
Hevesinizi kırmak istemem ama öyle taht kapınca falan olmuyor bu işlerZamanında Göztepe,Vefa gibi takımlar da bu ülkede söz sahibi olmuşlar...kocaelispor falan da vardı bir aralar
1 yıl değil, her yıl zirveye oynadıkları için "büyük takım" olunuyor... Korkum Bursa'nın ilk 2 de bitirdikten sonra Şampiyonlar ligine hiç giremeden fark yiyerek elenmesi ya da direk gruplardan başlarsa 6 maçta fark yemesi... Aklı başında olması yeterli değil teknik heyetin... Tecrübe lazım... Olgunluğun yanında kaliteli isimlerle takviye lazım...İnşallah ilk 2'de bitirebilirse tüm bunları sağlayarak bazı şeylerin değişeceğini gösterir bize Bursa... Sonra Anderlecht maçına dönmesin de....
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Tebrikler Bursaspor ve Bursaspor tribünlerine.
Tribünler muhteşemdi gerçekten maç boyunca.
Galibiyeti de tribünler aldı diyebiliriz
Bursa bu yarışta sonuna kadar olacaktır ama sonunu getirebilecek mi hep birlikte göreceğiz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kazandık mutluyuz, önümüz açık, bundan sonra kafamız rahat. En azından kaybedecek hiçbir şeyimiz yok, kalkıpta kimse neden şampiyon olamadılar demez, diyemez. Olamazsak şanssızlıktır. Avrupa'ya gidelim yeter.
@nannar
Abi, bizim takıma neden bu kadar karşısın yahu, Ayrıca Avrupa'ya gideceğimiz süreç içerisinde iyi transferler ve yerinde takviyeler yapmamız gerekiyor. Sonuçta bu kadroyla 1-2 takviye yapılırsa yine ligde iyi dereceler alınabilir, ama Avrupa'da kalıcı başarı için ciddi transferler yapılması gerekiyor.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bursaspor a sempayim var ama inşallah Sivas gibi Şamğiyonlar Ligine gideceğim diye saçma sapan transferler yapıp kadroyu bozmaz.
geçmiş geçmişte kalmış, gelecekse elbet birgün gelecek. biz şu ana bakalımlig bitti, şampiyon oldukta fark yemediğimiz mi kaldı Avrupa'da
hem o Sivasspor'du, bu Bursaspor hocam arada fark var
Biz de Chelsea'dan 5 yemiştik UEFA'yı aldıgımız seneSanırım o seneydi... Ya da 1 sene önde
![]()
Bursaspor'um kazandı.. Cidden ben inanmıyordum şampiyonluk olayına ama böyle giderse valla heycanlıyım![]()
Sentugo.
Kentte müthiş bir birLik, beraberLik havası var. GaLatasarayLısı, FenerbahçeLisi, BeşiktaşLısı (Ben hariç) müthiş bir biçimde Bursaspor`a destek veriyor. Her yerde Yeşil-Beyaz bayrakLar, herkesin diLinde Bursaspor var. Bu destek oLduğu sürece, Bursaspor sonuna kadar gider.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...