Ağladım maç bitti ağladım böyle bir heyecan yaşamadık voleybolun bir numaralı arenasında FİNALDEYİZ ! bu arada bağıran adam gamova'nın smaçlarını beğenmişsindir umarımanlayan anladı
![]()
Ağladım maç bitti ağladım böyle bir heyecan yaşamadık voleybolun bir numaralı arenasında FİNALDEYİZ ! bu arada bağıran adam gamova'nın smaçlarını beğenmişsindir umarımanlayan anladı
![]()
Valla baya heyecanlıydı. Ben sadece Nati ve Seda için izledim maçı.Ama Ravva daha güzel çıktı.
Bi ara aha maç gidiyo dedim ama Gamova ve Fenerbahçe'nin şansı (sakın yanlış anlamayın galibiyete şaka demiyorum ama son sette öyle sayılar geldi ki hakikaten komediydi.) finali Fenerbahçe'ye getirdi. Fenerbahçe bu kupayı 3-0'la kazanır...
I'm back...
Voleybol Bayanlar Ligimiz Çok Kaliteli Gerçektende ve Avrupada Her Yıl Ses Getiriyoruz Hem Milli Takım Hem Kulüpler Bazında Çok İyiyiz Bayanlarda Ligimiz Marka Oldu.
Darısı Futbola İnşallah. Lig Ne Kadar İyi Olursa Olsun Avrupada İnanın Başarı Kendiliğinden Geliyor.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Böyle bir yazı okumuştum dün, gerçekten çok doğru bir söz. Futbolda ortalık yıkılıyor belki ama ortada başarı diye bir şey yok. Helal olsun Fenerbahçe Acıbadem.2010 Dünya Kupasında olmayan Türk futbolunda bi halt varmış gibi ortalık yıkılırken Fenerbahçe Acıbadem'in voleybolcu kızları 3-4 Nisan'da Şampiyonlar Ligi için Avrupa'da 4'lü final oynayacak... Tebrikler...
Futboldaki Baş Aktörler Kulüpler Voleyboldaki Bu Sistemi Görsünde Azıcık Örnek Alsın...
Fenerbahçe'nin futbol ve erkek baskette de voleybolda olduğu gibi bir yapılanmaya gitmesi gerektiği konuşuluyor son günlerde, ben tamamen katılıyorum buna. İşini gerçekten profesyonelce yapanlar oldukça başarı eksik olmaz. İstek, inanç, arzu, ciddiyet gibi faktörler ve tabii Mehmet Ali Aydınlar'ın da maddi ve manevi özverileriyle takım buralara geldi, belki de yarın şampiyon olacak. Kesinlikle bu model örnek alınmalı. Milyon dolarlık futbol takımı ne hallerde, milyon dolarlık erkek basketbol takımı ne hallerde. O kadar para ve desteğe rağmen futbol ve basketbolda istenilen başarı sağlanamıyor. Bundan 2-3 yıl öncesine kadar Fenerbahçe Ülker Aydın Örs yönetimindeyken harikaydı, ancak yönetimin Tanjevic'e geçmesi ve yanlış yapılandırmalar durumu mahvetti. 2010 Dünya Kupası uğruna Tanjevic görevde tutuldu, hem milli takımda, hem Fenerbahçe'de ama görüyoruz ki şimdi Tanjevic hastalığı sebebiyle takımların başında olamayacak. E ne oldu, kaybeden basketbolumuz oldu. Fenerbahçe Acıbadem'de Mehmet Ali Aydınlar'a ayrı parantez açılmalı bu yüzden. Ülker grubu ve Fenerbahçe yönetimi senelerdir o bütçelerle istenilen seviyeye gelemezken (futbol ve baskette), Acıbadem grubu harikalar yarattı.
Konu dışı yorumlar lütfen yapmayınız. Sarı Meleklerin elde ettiği zaferimizi başka konulara çekerek mesaj kirliğini artırmayınız. Bu tarz yorumlarınızı ilgili konular altında paylaşabilirsiniz.
Yarın artık, Kayserispor değil, bu maçı izleyeceğim. Her zaman böyle finaller izlemek olmuyor. İlk kez katıldığımız Şampiyonlar Liginde final oynuyoruz. Cannes daha önce bu kupayı iki kez kaldırmış bir kulüp ve 1998'den beri Fransa'da şampiyon oluyorlar. Birazda şans yardım etti ve finale çıktık. Umarım yarında kazanır ve müzemize tarihi bir kupa daha getiririz.
Futbol federasyonunu anlamıyorum, Fenerbahçe'nin final oynaması neredeyse belliyken Fenerbahçe'nin futbol maçını da pazara koymuşlar, cuma ya da pazartesi ya da bugün oynanabilirdi lig maçı.
Ben de lig maçı yerine bu maça bakacağım dediğin gibi böylesine sık rastlamıyoruz, voleybol maçı tamamlandığında daha futbol maçı devam ediyor olacak, eğer kupa gelirse ve Kayseri önünde de lehimize skor olursa, tribünler de baya güzel olur, acaba stadda maçın canlı verilmesi gibi bir durum ya da imkan var mı?
"YÜCE ATATÜRK"
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bugün beşinci set oynanırken neler yaşadığımı anlatamam...Hayatımda bu kadar ya iki, ya üç defa heyecanlanmışımdır... Aslında 4.sette bitirebileceğimiz maçı az kalsın kendi ellerimizle veriyorduk ama öyle inanılmaz işler oldu ki; final geldi...
Türk Spor tarihinde, takım sporları olarak ilk defa "bir numaralı kupada" yani ŞAMPİYONLAR LİGİ düzeyinde bir organizasyonda bir TÜRK TAKIMI finale yürüdü... Bu Türk voleybolu adına değil; Türk sporu adına bir devrimdir...
İnşallah yarın; bugün yaptığımız hataları tekrar etmeyiz ve hakkımız olan şampiyonluğu (n'olur aynı gerilimi bir daha yaşatmayın) söke söke alacağız...
Bunca yıldır Aziz Yıldırım'ı hiçbir futbol maçında bile böyle sevinirken görmemiştim...
Bugün öyle bir heyecan yaşadık ki; bambaşkaydı... Bir tarihe tanıklık ettiğimizin farkında mıyız?
Fenerbahçenin 200.kuruluş yılı kutlanırken bugün yaşanan zaferin hatırlanmayacağını mı sanıyorsunuz?
5 defa onlar maç sayısı attılar, 5 defa biz. Aziz Yıldırım tüm taraftarın yaşadığı duyguyu göstermiş, finalde kaybetsek de çok üzülmem ama bugün kaybetseydik çok kötü olacaktı.
Üstelik yarın kazanırsak şampiyonluk namağlup gelmiş olacak. Maçı TRT 1 verecek saat 18.30'da.
"YÜCE ATATÜRK"
Bayanlar Voleybolunda Çok Başarılıyız İlk Defa Değil Bunları Yaşadık Yaşamaya da Devam Ediyoruz. Eczacıbaşı 2Numaralı Kupayı Kazandı. Geçen Sezon Şampiyonlar Ligini 1.Numaralı Kupayı Vakıfbank Aldı. Ayrıyetten Avrupada Mücadele Eden Bayan Kulüplerimiz En Az Çeyrek Final Oynadı. Ama Bütün Bunların İçinde En Önemlisi Voleybol Ligimiz Büyük Marka ve Kalitelidir. Voleybolda İtalya Rusya Gibi Ülkelerle Yarışıyoruz En Önemli 3-4 Ligden Birisi Bizim Ligdir. Ama Erkek Voleybolumuz Biraz Geride.
Bu Arada Üst Üste 2 Sezondur Şampiyonlar Ligi Kupası Türkiyeye Gelirse Şahane Olur. O Yüzden Mutlaka Kazanması Lazım Fenerbahçenin 2Sezon Üst Üste Avrupayı Sallıyoruz Daha Ne Olsun...
Aziz Başkan ile Mehmet Ali Aydınlar kendilerini kaybetmişler fotoğrafta da görüldüğü gibiAziz Başkan'ı ne şampiyonluklarda ne Galatasaray derbilerinde böyle görmüştüm
Gerçekten inanılmaz bir maçtı ve süper bir heyecan vardı, harika bir maçtı, maç sayıları karşılıklı döndü ve bu heyecana bizler gibi başkan ve Aydınlar da dayanamamış
![]()
Vakıfbank Güneş Sigorta başka bir turnuvada şampiyon oldu, Şampiyonlar Ligi'nde değil diye biliyorum.
Şampiyonlar Ligi 2001'den beri yapılıyor, Güneş Sigorta başka bir kupa kazandı.
Helal olsun Sari Melekler'e..Muthis bir hirsla maci kazandilar.Diyecek birsey bulamiyorum gercekten.Kupayi alip gelecekler artik bu saatten sonra kupa bizim insallah...
bugün staddayken aklımız bu maçta olacak keşke skorboardlardan bu maçı yayınlasalar. ne güzel olurdu
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Gece sabaha kadar NCAA final-four'unu izledim... Amerikan Kolej Basketbol ligi dörtlü finali... Yeni uyandım... Uyanır uyanmaz aklıma normal şartlarda bugün oynanacak Kayseri maçının gelmesi lazım... Gözlerimi açtım ve aklıma ilk olarak "bayan voleybol takımının bugün oynayacağı final karşılaşması" geldi... Daha ne olsun? Kayseri maçı gibi maçlar daha çooooook oynanacak... Ama böyle final maçları her zaman nasip olmuyor... Bir tarihe tanıklık etmek niyet ve duasıyla tv.de voleybol maçına kilitleneceğim ve molalarda Lİg Tv.ye döneceğim...
Haklısınız malesef... Engellilere karşı ayırımcılığın bir insan hakkı ihlali olduğuna inanan birisi olarak malesef bazen farkında olmadan aynı ayırımcılığı biz de yapıyoruz... Galatasaray Tekerlekli Basketbol takımı sadece Avrupa şampiyonu değil; dünya şampiyonu olmuştu... Onları unuttuğum için özür diliyorum... Onların büyük başarısını da bir kez daha saygıyla anmak lazım...