Bence Intense'nin değişik versiyonları çıkmalı.Sütlü,bol sütlü,çilekli gibi..![]()
Bence Intense'nin değişik versiyonları çıkmalı.Sütlü,bol sütlü,çilekli gibi..![]()
Vay be merak ettim ha.gidip alacağım birazdan![]()
Bu gün Okulda 2 adet aldım yedim. Her gün alıyoruz, bağımlılık yapıyo
Devamlı yeniyor efendim durduramıyoruz.![]()
Şimdi bakkaldan geldim 3 bakkala gittim bulabilmek için bitmiş hep![]()
arkadaş hiç bir yerde yok bundan. arıyorum arıyorum. bitmiş.
Bakkalla konuştum satış için geldiklerinde bir kutu bana alıcak![]()
Ben bu gün Eti'den bedavaya kutu aldım. Bizim burada ki marketlere ürün dağıtıyorlardı, pazarlamacı ile konuştum bir kutu hediye etti.![]()
Hmm bir haftalık o zaman![]()
vay anasını arkadaş ya.. bende deniyeceğim
Bugün yedim harbi hoşmuş ama her yerde yok![]()
Bu konunun bu kadar tutacağını hiç bilmiyordum.![]()
Konu tutmadı ki çikolata tuttu![]()
Hakikaten yok satıyor piyasada. Çok da güzel![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
75kr olmuş tanesi, ama özel fiyatlı 3 lü paket çıkarmışar 1.5TL'ye.
Daha bugün aldım 3 tane 50 Kr'aNeyse ben kutuyla toptan alacağım için farketmiyor bana zam gelmeden gelse de alsam
![]()
Bana henüz kısmet olmadı yemek.Dünden beri arıyorum ama gittiğim yerlerde yoktu hiç.
bugün ilk tenefüs gittim aldım bir tane..2 kutu vardı yani toplam 50 tane..4.tenefüste dedim bir tane daha alayım kalmamış
60 Kuruşa aldım ben.
Bana da hiç denk gelmedi.Acayip merak ettim.Bir gün çıkıp hususi arayacağım.
So what?
Saike
bugün aldım ve yedim.Tadı çok güzel ama Adananın sıcağından mıdır nedir acayip yaktı içimi.Mutlaka meşrubatla birlikte yenmesi gerekiyor.
![]()
Geçen yedim abartılacak kadar bir tadı yok Şu yukardaki Browni ondan daha iyi![]()
Denk gelmedim ama harbiden gidip arıcam bulcam sizin yüzünüzden.
Bizim buralarda olmayan yer yok.Ben pek beğenmedim,fırsat bulursam 2 günde 1 kere alıyorum![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bugün yedim.Buradaki yorumlardan büyük beklenti içine girdiğimdenmidir bilemiyorum ama ben çok beğenmedim.Fena değil ama öyle bağımlı yapacak kadar güzel değil bence.Hatta şöyle söyliyeyim.Tekli şekilde satılmıyordu.3 lü aldım ben.Bir tanesini yedim.Diğer 2 si duruyor hala.
So what?
Saike
Browniyi yedikten sonra kana kana su yada kola içmekte ayrı bir güzel ya. Baya susatıyor kereta