Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 76 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım yine çok konuşulacak !

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

sen forum kullanmayı bilmediğin için bizlere öğretmek düşüyor. Hala da anlamamakta ısrar ediyorsun. Burada aziz yıldırımın konuşmalarını tartışıyoruz. Sen gelmişsin bana burada adnan POLAT ın konuşmalarından bahsediyorsun. Adnan polatın konuşmalarını konuşacaksan yeni bir konu falan aç orada yazarsın. Benimle bir sorunun olursa özelden yaz...
    Neyse senle polemiğe girmeyeceğim.Kaç senedir forumlarda takılıyorsun ki bana burda konuşuyorsun ?Evet Aziz Başkanın konuşmaları tartışılıyor ama gidip Başka takımların yöneticilerinin sık sık yaptığı şeylerle onu suçluyorsunuz...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

aziz yıldırım ne derse tepki alıyor ben de buna anlam veremiyorum. adam zaten senede 1 kez basına açıklama yapıyor ve ilk geldiği gün ne düşünüyorsa şu anda da aynı şeyleri düşünüyor ve söylüyor.
    yarın bigün gs türkiyenin en büyük takımı dese gs li arkadaşlar ne dediğine bakmadan hemen hayır değil derler buna eminim. çünkü adam ne dese hemen karşı çıkıyorlar

gerçi burda fener hakkında ne yazılsa bazı arkadaşlar hemen muhalefet edip kötülemeye başlıyorlar.yani objektif bir tartışma olmuyor.ben de bu nedenle genellikle tartışmalardan kaçınıyorum ve pek yazı yazmıyorum

bu konu hakkında da arkadaşlarla aynı fikirleri paylaşmadığımız kesin ve ben bu konu hakkındaki düşüncelerimi belirttim ve seviyesiz tartışma ortamı oluşmaması için bu konu hakkında tekrar yazı yazmayacağım...

(eğer yanlış düşünüyorsam özür dilerim ama bunlar benim düşüncelerim)

saygılar....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

herkes birbirinin yazısının altına imzasını atıyor...
    bende yorum yapılan bu yazılan altına üstüne her tarafına gülüyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

bunlar reklam kokan hareketler yine başladı herşeye burnunu sokmaya Aziz Yıldırım BEY

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    stadlarda adamın ölmüş anasına küfür edenlerde işte aynı bu mantık var diyecek bi şey bulamıyorum...
    aynen katılorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Zenginin malı züğürdün çenesi..
    Aziz Başkan bence doğru konuşmuş gerisi hikaye..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

...zenginin hayali züğürdün başarısı...

kusura bakmasın galatasaraylı arkadaslar ama samiyeni simdi bile zor dolduruyolar oda fenerle kafa kafaya geldikten sonraki maçlarda
    ergün gürsoy bile soyledi bu stadı dolduramıyolar niye baska stad yapalım diye

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

yok arkadaş yazmayacaktım ama insan kendini tutamıyor.biri bana şunu açıklasın lütfen;ergun görsoy denen adam çıkıp fener alehine azmı konuştu,fatih altaylı denen adam her yerde ve her fırsat bulduğunda çıkıp konuşmadımı herşeye burnunu sokmadımı bunlar neden söylenmiyorda aziz yıldırım konuşunca küfür yiyor biz nasıl bir toplumuz anlayamıyorum.siz uğraştıkça biz büyüyoruz ve büyümeye devam edeceğiz istesenizde istemesenizde..konuşun nasılsa konuşmak bedava...

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    stadlarda adamın ölmüş anasına küfür edenlerde işte aynı bu mantık var diyecek bi şey bulamıyorum...
    kusura bakma ama oda üstüne vazife olmayan işlere karısmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

Quote Originally Posted by zargı
    kusura bakma ama oda üstüne vazife olmayan işlere karısmasın
    sadece aziz yıldırımmı üstüne vazife olmayan işlere karısıor.Başkaları üstüne vazife olmayan işlere karışıormu.Mesela adnan polat fenerbahce macı sonrası fenerlilerin soyunma odasında trabzonsporu küçümseyen sözler söylediğni söyledi.ona neki niye karısıor.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Angry

Quote Originally Posted by mertcan1304
    sadece aziz yıldırımmı üstüne vazife olmayan işlere karısıor.Başkaları üstüne vazife olmayan işlere karışıormu.Mesela adnan polat fenerbahce macı sonrası fenerlilerin soyunma odasında trabzonsporu küçümseyen sözler söylediğni söyledi.ona neki niye karısıor.
    adnan polat senede bir kere konusuyosa bu adam her zaman konusuyo üstüne adnan polat ı atesleyende sizin başkannınızdır

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

Quote Originally Posted by zargı
    adnan polat senede bir kere konusuyosa bu adam her zaman konusuyo üstüne adnan polat ı atesleyende sizin başkannınızdır
    güldürme zargı beni heralde tam tersini söyleyecektin aziz yıldırım senede bir kere konusuo diyecektin.Adnan polat yönetime geldiği günden beri hergün fenerbahceyi eleştirior.Hergün başka bir gazeteye röportaj verior.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

bence sen baska dünyada yasıyosun aziz yıldırm kendi deil ama dolaylı yollardan işini hallediyo

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

bence sen baska dünyada yasıyosun aziz yıldırm kendi deil ama dolaylı yollardan işini hallediyo
    hayatımda bir gslininde varsayımsız konuştuğunu görsem mutlu olacağım.Herşeyinz varsayım sizin

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

...UEFA and SUPER CUP...
    bunlarda birer varsayımın ürünü...aynı sizin her sezon başında şlde final oynayacağız demeniz gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

hala uefa kupası ve süper kupadan bahsediyorsunuz.Onlar mazide kaldı artık.bu sene gördük tromso gibi üçüncü sınıf birtakıma elendiniz. Geleceğe bakın biraz seneye şampiyonlar liginde sizi görücez napıcaksınız acaba. sizin artık avrupada bir başarı yakalayacağınızı sanmıyorum. türk olarak geleceğin takımı fenerbahce.Gelecekte avrupada başarı yakalayabilecek tek takım fenerbahce.Ve bunların hepsini yapacak fenerbahcenin oralara gelmesini sağlıyacak kişide aziz yıldırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

katılıyorum sana mertcan adamlar allahtan 2 kupa almışlar kaç yıldır söylüyolar.artık o devir bitti.6-0,4-0 yeniyoruz adamlar hala başarılarını anlatmaya çalışıyolar.o zamanlar hagi vardı.şimdi o kupaları necati mi aldıracak
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

bu adam söylüyorsa bi bildiği vardır.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

hala uefa kupası ve süper kupadan bahsediyorsunuz.Onlar mazide kaldı artık.bu sene gördük tromso gibi üçüncü sınıf birtakıma elendiniz. Geleceğe bakın biraz seneye şampiyonlar liginde sizi görücez napıcaksınız acaba. sizin artık avrupada bir başarı yakalayacağınızı sanmıyorum. türk olarak geleceğin takımı fenerbahce.Gelecekte avrupada başarı yakalayabilecek tek takım fenerbahce.Ve bunların hepsini yapacak fenerbahcenin oralara gelmesini sağlıyacak kişide aziz yıldırım.
    .... ....

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

Quote Originally Posted by nart_susruko
    .... ....
    siz gülmeye devam edin ileride görürsünüz herşeyi apacık bir sekilde.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

bendecede

Adamcağız ne yapsa yaranamıyor ya TSL kalite getirdi adam...Sen getirmicen o getirmicek kim yükseltecek bu ligi Sağol başkanım Allah senden razı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

işallah olene kadar basımızda kalırda dıer takımlar hasetlıklerınden catlar!!ben hem demıroren hem de canaydın uzun sureler daha baskan olsun ısterım..

zaten canaydının bı lafı vardı 10 yılda 7 sampıyonluk dıe..sagolsun 5 senede 3 sampıyonluk oldu bızım..zaten o acıklamada gsden deıl fenerbahcemızden bahsetmıstı o

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

fenerbahçenin aziz yıldırım başkanlığındaki avrupa kupası maçları ve sonuçları

uefa kupası :
    Steaua Bükreş - Fenerbahçe 0 - 0
    Fenerbahçe - Steaua Bükreş 1 - 2

1998 Ön Eleme-2
    Göteborg - Fenerbahçe 2 - 1
    Fenerbahçe - Göteborg 1 - 0

1. Tur
    Fenerbahçe - Parma 1 - 0
    Parma - Fenerbahçe 3 - 1

1999 1. Tur
    MTK Budapeşte - Fenerbahçe 0 - 0
    Fenerbahçe - MTK Budapeşte 0 - 2

2002 1. Tur Stockholm AIK Solna - Fenerbahçe 3 - 3
    Fenerbahçe - AIK Solna 3 - 1

2. Tur İstanbul Fenerbahçe - Panathinaikos 1 - 1
    Panathinaikos - Fenerbahçe 4 - 1

2004 32'ler Turu İstanbul Fenerbahçe - Real Zaragoza 0 - 1
    Real Zaragoza - Fenerbahçe 2 - 1

şampiyonlar ligi:

Maccabi Tel-Aviv - Fenerbahçe 0 - 1
    Fenerbahçe - Maccabi Tel-Aviv 1 - 1

Rapid Wien - Fenerbahçe 1 - 1
    Fenerbahçe - Juventus 0 - 1
    Fenerbahçe - Manchester United 0 - 2
    Manchester United - Fenerbahçe 0 - 1
    Fenerbahçe - Rapid Wien 1 - 0
    Juventus - Fenerbahçe 2 - 0

2001
    3. Ön Eleme
    Glasgow Rangers - Fenerbahçe 0 - 0
    Fenerbahçe - Glasgow Rangers 2 - 1

Şampiyonlar Ligi
    Fenerbahçe - Barcelona 0 - 3
    Fenerbahçe - Olimpik Lyon 0 - 1
    Bayer Leverkusen - Fenerbahçe 2 - 1
    Olympique Lyon - Fenerbahçe 3 - 1
    Fenerbahçe - Bayer Leverkusen 1 - 2
    Barcelona - Fenerbahçe 1 - 0

2002
    3. Ön Eleme
    Feyenoord - Fenerbahçe 1 - 0
    Fenerbahçe - Feyenoord 2 - 0
    2004 Şampiyonlar Ligi
    Fenerbahçe - AC Sparta Prag 1 - 0
    Manchester United - Fenerbahçe 6 - 2
    Fenerbahçe - Olympique Lyon 1 - 3
    Olympique Lyon - Fenerbahçe 4 - 2
    AC Sparta Prag - Fenerbahçe 0 - 1
    Fenerbahçe - Manchester United 3 - 0

2005 Şampiyonlar Ligi
    AC Milan - Fenerbahçe 3 - 1
    Fenerbahçe - PSV Eindhoven 3 - 0
    Fenerbahçe - Schalke 04 3 - 3
    Schalke 04 - Fenerbahçe 2 - 0
    Fenerbahçe - AC Milan 0 - 4
    PSV Eindhoven - Fenerbahçe 2 - 0

sanırım fnerbahçe taraftarının başarı kıstasları farklı!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galiba dinaMYt'in mesajı Fenerbahçe'li arkadaşlar için yeterli olmuştur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ben 2 -3 sene üst üste lig şampiyonluğunu da başarı sayarım..Ayrıca 99 yılındaki FB ile şuanki FB aynı değil...Şuanki FB ile 2-3 sene sonraki FB de aynı olmayacak
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

Quote Originally Posted by Neron_FB
    Ben 2 -3 sene üst üste lig şampiyonluğunu da başarı sayarım..Ayrıca 99 yılındaki FB ile şuanki FB aynı değil...Şuanki FB ile 2-3 sene sonraki FB de aynı olmayacak
    katılıyorum sana neron_FB

ya arkadaşlar burda bence fener avrupada başarılı demeye çalışmayın komik duruma düşersiniz. Mertcan ortaya konuşuyosun ama ne dediğini bazen sende bilmiyosun konuları yanlış yönlere çekiyosun. Geçmişte dediğin başarıları siz yakalayıp geçene kadar ağzınızı açmaya ve o başarıyı kötülemeye hakkınız yoktur. ayrıca tosunpaşa Necati o kupayı kaldırırsa bence bu dediklerini yersin. Sizi görüyoruz avrupada hayallerde yaşamayalım her sene gidip tecrübe eksikliği bahanesine sığınıp geri dönüyorsunuz ve buna kendiniz bile inanmamaya başladınız artık. Ayrıca konuyla ilgili olarak aziz yıldırım haddini aşmasını ona haddini bildirirlerse bi daha toparlanamaz. bıraksın bizle veya Bjkyle uğraşmayı gitsin kendi takımıyla uğraşsın.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri