Taraftar sayısı önemli değil, ben Galatasaray'ı tutuyorum, o nedenle en iyi, en değerli kulüp Galatasaray'dır.
Taraftar sayısı önemli değil, ben Galatasaray'ı tutuyorum, o nedenle en iyi, en değerli kulüp Galatasaray'dır.
Taraftar sayısı önemli değil, ben Beşiktaş'ı tutuyorum, o nedenle en iyi, en değerli kulüp Beşiktaş'tır.
![]()
Sonuçlar doğru gibi.
Takıma bağlılık kişiden kişiye değişir.Üzerinde araştırma yapılamaz zaten.
Last edited by Aydin : 14.Nisan.2010 at 14:57 Reason: "w" Türkçe'de bulunan bir harf değil.
En bağlı taraftar Beşiktaş'ınki çünkü şampiyonluklarla dolu bir dönemimiz, Uefa Kupamız olmadığı için popülerliğimiz daha az. Böyle olunca fanatik taraftar oranımız artıyor. Ama umrumda değil, çünkü ben fanatik bir taraftar değilim ve beni etkilemiyor.
Zaten bilinen şeylerdi sadece kanıtlanması gerekiyordu
Ayrıyeten Galatasaray'ın Avrupa'da ki Türk'ler tarafından da tutulduğunu biliyoruz(bknz. UEFA ve Süper Kupa).UEFA Kupası'nı alan tek Müslüman Ülke ve Türk kulübü olduğumuz için muhtemel diğer İslam ülkelerinde ve diğer Türki Cumhuriyet'lerde bile taraftarlarımız vardır...
O Kupalar küçük görülsede manevi olarak bize çok şey kattığını düşünüyorum ben...
Bence bu konu hakkkında kimse kimseye üstünlük kuramaz çünkü herkes haklı![]()