gamova'yı yakndan görmek isterdim gerçekten fenerbahçeli olarak bir tek onu beğeniiyorum![]()
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Beşiktaş kazanır
gamova'yı yakndan görmek isterdim gerçekten fenerbahçeli olarak bir tek onu beğeniiyorum![]()
Haydi Beşiktaş kazan da ortak et bizi yarışa.
Beşiktaş'a karşı oynadığımız son 10 maçın 7sini kazanmışız. Buda diğer bir istatistik, istatistikler bizim yanımızda maç öncesi.
Bu arada Semih acaba maçda kadroya alınacak mı? Bunu çok merak ediyorum.
Bu arada yok mu, Turksportal'dan maça gelen.![]()
Fenerbahçe kazanır diye düşünüyorum.Bence Semih ilk 11'de olmalı , Ferrari ile Sivok'la iyi savaşır diye düşünüyorum.Güiza'nın gücü gittikçe azalıyor.
FenerBahçe 3 farkla alır gibi.Goller Guiza 2 M.Topuz'dan bekliyorum![]()
Beşiktaş'ın bu maçı alıp yeniden zirveye ortak olacağını düşünüyorum..Tahminim 1-2 Beşiktaş galibiyeti..
İki farklı, rahat bir galibiyet bekliyorum... Muhtemelen 2-0 veya 3-1
Futbolda herşey mümkün... Ama objektif olarak değerlendirdiğimizde "şu-şu-şu etkenlerde Beşiktaş bir adım önde" diyebileceğimiz hiçbir gerekçe yok... Ne kadro kalitesi, ne psikoloji, ne form durumu... "Şu noktada da Beşiktaş üstün" diyebileceğimiz mantıklı bir neden yok... Belki ileri uç elemanları yönünden bir adım önde olabilir ama Beşiktaşın bu sezon gol yollarında ne kadar zorlandığı düşünülürse, -Guiza'ya rağmen- bu üstünlükleri bile tartışılır...
Bundan beş yıl önce olsa; "psikolojikman Beşiktaş önde; bu sahadan ne yapıp edip iyi bir sonuç çıkarıyor" derdim ama son yıllarda açık ara onu da kırdık... Yani derbi üstünlüğü de bize geçti ve "Beşiktaş Fenerbahçeyi her şart altında yener, Fener'in onlara şansı tutmaz" teorisi yerle bir edildi ve mazinin küllerinde bir şehir efsanesine dönüştü...
Biz kendi kendimizi çelmelemezsek -Allahın izniyle- Beşiktaş Kadıköy'den puan çıkaramaz...
bazı gs seyirciLerinin kendiLeri fb'yi yenemedikLeri için bjk'nin yenmesini istedikLeri maçtır. ayrıca maça geLirsek açıkçası fb bir adım önde duruyor gibi ama bu sonuçta derbi.
Mac oynanmis bile haberimiz yok
![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Tebrik ederiz Beşiktaşı o zaman3-0 güzel galibiyet almışlar.
![]()
Bir yerden tüyo felan mı aldı acaba LigTv.![]()
So what?
Saike
eğer bu maç 0-3 biterse daha da girmem o siteye..lig tv de izlemem![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
İŞTE İLK 11'LER...
FENERBAHÇE
Volkan
Lugano
Gökhan
Santos
Bilica
Selçuk
Emre
Mehmet Topuz
Özer
Alex
Guiza
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Üzülmez
İbrahim Kaş
Sivok
Ferrari
İbrahim Toraman
Ernst
Fink
Tello
İsmail Köybaşı
Bobo
Beşiktaş 8-1-1 çıkmış![]()
Daha başka defansif oyuncu kalmadı herhalde![]()
Biz idealden 1 eksik kadro ile çıkmışız, Beşiktaş'ın kadrosunu hala anlayamadım.
3-5-2 desen değil, 4-4-2 desen değil gairp doğrusu, sahadaki dizilişi görmek lazım...
Bizim maçlar zaten alt bitiyordu, yenerkende 1-0 anca yeniyorduk. Bu maçta gol falan olmaz heralde.
Kadrolardan sonra tahminim ya 1-0 herhangi bir takım alır yada 0-0 biter.
4 stoper, 2 ön libero, 2 sol bek, önlerinde Tello ve tek forvet Bobo. M.Denizli bizim için bundan güzel kadro çıkartamazdı heralde =) Ayrıca Bjk'ye beraberlik yarıyor da benim mi haberim yok acaba??
Mustafa Hoca yine bişeler yapmaya çalışmış ama ne yapıyor anlamak mümkün değil.. En azından ben şahsım adına anlam veremiyorum böyle bir kadroya.. İbrahim Kaş denen adam belki de bu yarışta en büyük yarayı aldığımız Kasımpaşa maçında takımı yakan insan böyle bir maçta 11 de.. Holosko gibi Türkiye'nin en önemli hücum silahlarından biri yedek ve mutlaka ama mutlaka gol atması gereken Beşiktaş maça 2 hücum oyuncusyla çıkıyor.. Mantıklı bir tarafı yok gibi anlayan varsa anlatabilir mi bana da bu kadronun amacını??
Bizim İlk 11 bu şekilde fakat Beşiktaş'ı çözemedim.----Volkan----
-Gökhan-Lugano-Bilica-Santos--
------Selçuk-Emre-----
-Topuz---Alex---Özer
--------Güiza-----
-----------------Rüştü----------
--Toraman--İ.Kaş--Ferrari--Sivok--İ.Üzülmez--
--Tello--------Fink-----Ernst------İ.Köybaşı-----
-----------------Bobo-----------------------------------Rüştü--------
Kaş--Sivok--Ferrari-Üzülmez-
------Toraman--Fink---------
------------Ernst--------------
Tello--------------------İsmail
----------Bobo-----------------Üç sistemde olabilir. Anca bu kadar yapabildim,Mustafa hoca ne düşünüyor gerçekten merak ettim.--------------Rüştü--------------
------Kaş--Ferrari--Sivok------
-Toraman-------------------Üzülmez-
---------Fink--Ernst--Köybaşı-------
----------------Tello----------------
---------------Bobo---------------
Bnce 2. şekildeki gibi oynayacak takım başka hiç bir türlü olmaz yani saçmasapan dizilişler..
M.Denizli beraberlik için çıkmış.
Bu dizilişle oynayacağız büyük ihtimal.Sanırım Manu maçındaki dizilişte böyleydi.Mustafa hocanın planları pek tutmuyor derbilerde.Umarım bu sefer her şey istediği gibi olur.
-------rüştü-----------
-kaş---sivok---ferrari---ibrahim
-------toraman-----------
-----ernst----fink--------
-tello---------------ismail--
--------bobo---------
So what?
Saike
2. si gibi olacak evet ...
Gökhan Gönül'ün zaaflarından yararlanmak istiyor heralde Hoca İsmail'in hızlı bir oyuncu oluşu falan.. G. Gönül'ün zaaflarından kastım da sakatlıkla ilgili sorunlarının olması falan yanlış anlaşılmasın..
Alex, 1-0.Dakika 1.
Zaten belliydi gol atacağı Manisa maçından sonra boş geçmezdi BJK'yi ama ben düşünmüyordum gol atacağını hiç..![]()
![]()
Hızlı başladı Fener.
Bu kadro önce savunmayı sağlama alayım kadrosu değil mi? Gerçekten iyi savunduk kalemizi yaklaşık 1 dk. boyunca.![]()
Denizli'nin hesapları tutmadı şimdilik.