Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Manisaspor kazanır

3 18.75%
  • Berabere biter

0 0%
  • Galatasaray kazanır

13 81.25%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 77 sonuç

Konu: Manisaspor - Galatasaray [ 30. Hafta ]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Helal Olsun Aykut ! Adamım benim !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Gol yiyip de maçı berabere bitirirsek Bursa'ya verelim önümüzdeki haftaki maçı.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Derken gol Baros.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

GOL ! Milan Baros ! Ah sen bütün sezon oynayacaktın ...

Asist Arda Turan

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Milannnnnnnnnnn Barossssssssss Aykut'ta süper valla..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arda Oyundan alınırken Ardaya tezahuratlar yapıldı ama Arda Kırılmış birkere bakmadı bile. Bu olaylar çok canımı sıkıyor ya bütün maç zevkim , galibiyet zevkim gitti.

Son şampiyonlukda da Servetin sakatlandığı için kupayı kaldırmamasına üzülmüştüm. Şampiyonluğa bile sevinememiştim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mehmet Topalın golü 2-1

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Tüüüh emi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

3 Gol atmışız

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Manisaspor müthiş bir baskı kurdu. Her an gol atabilirler...

Edit; Elano'nun topu üst direkten döndü...

Manisaspor'da oyuncu değişikliği;

Mehmet Nas çıktı Gabriel oyunda..
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ah Elano, atsa da rahatlasak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ardarda 3. şut 1 direk 1 kaleci 1 aut

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Maç Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile bitti...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bitti şükür.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    Galatasaray kesinlikle gol yiyecektir.

Manisaspor 1-2 Galatasaray olarak düsünüyorum.
    Keske Allah'tan baska birsey dileseymisim : )

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hele şükür bitti yaw

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sabri gibi adam kaptan oluyo ya.Yapsınlar LucAslan Neill'i kaptan Tebrik ediyorum takımımızı güzel bir galibiyet aldık.Çok daha farklı olabilirdi skor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray'ın kazanması iyi oldu, haftaya Bursa maçına daha hırsla çıkmaları için yarıştan kopmamaları gerekiyordu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Galatasaray'ın kazanması iyi oldu, haftaya Bursa maçına daha hırsla çıkmaları için yarıştan kopmamaları gerekiyordu.
    Sanki şampiyonluğa oynayan bir Bursaspor'la Fenerbahçe kaldı.Şu an ilk 4 takımdan hangisi kazansa diğerine yaramaz.Biz yenilseydik de bir dahaki maça hırslı bir şekilde çıkarız.Eğer Beşiktaş Fenerbahçe'yi yenerse görürüz Serkan abicim GS'ın kazanması iyi mi olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sanki şampiyonluğa oynayan bir Bursaspor'la Fenerbahçe kaldı.Şu an ilk 4 takımdan hangisi kazansa diğerine yaramaz.Biz yenilseydik de bir dahaki maça hırslı bir şekilde çıkarız.Eğer Beşiktaş Fenerbahçe'yi yenerse görürüz Serkan abicim GS'ın kazanması iyi mi olmuş
    Liderin 8 puan gerisine düşmüş bir takım yarıştan kopmuş olur bana göre. 8 puan geride çıkmak var, bnir de 5 puan geride çıkıp farkı 2'ye indirme ihtimali var, bugün Galatasaray kazanamasa, seyirci bile Bursa maçına iyi motive olamazdı.

Beşiktaş Fenerbahçe'yi yenerse, değişen bir şey olmaz, Beşiktaş da yarışa dahil olmuş olur. Bu şekilde son haftaya kadar gidilirse, Bursa Beşiktaş ve Galatasaray'a puan bıraktığında Fenerbahçe yine şampiyon olur, o nedenle yarın kaybetsek de ben ligi zirvede bitireceğimizi düşünüyorum Aygün ki yarın kaybedeceğimizi de hiç düşünmüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Bugün rahat kazanacağımız maçı zora soktuk ama kazanmasını bildik. Yarınki derbide BJK puan yada puanlar alırsa Şampiyonlar Ligi yolunda büyük avantaj yakalarız..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tahmin ettiğim gibi çok rahat maç oldu.birde şu baros sakatlanmasaydı kim bilir kaç gol atardı merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Yarın beşiktaş zor da olsa galip gelirse çok sevinicem Ama olma ihtimali ne kadar bilemiyorum Hiç yoktan ligi fenerin önünde bitirmemizi istiyorum.
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Artık gözlerimiz Saraçoğlu'ndan gelecek bir beraberlik ya da Beşiktaş galibiyetinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Baros gerçekten Kral adam.Bunu her maç gösteriyor.Duracağı yeri,takip edeceği topu o kadar iyi biliyor ki.Orada o topa dokunmasa belkide rakip savunma o topu çıkaracaktı.Gereksiz ve bireysel hatalar yüzünden kaybettiğimiz puanlar olmasa şu anda her şey çok daha güzel olabilirdi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Geçmişe dönüp de düşünüyorum da Belediye maçında verilmeyen kornerden sonra yediğimiz gol sonrası kaybedilen 2 puan. Sivas maçında son dakikada kaybedilen 2 puan. İlk maçta manisa karşısında çok rahat kazanılabilecekken kaybedilen 2 puan. Emre güngörün hatasıyla trabzonda kaybedilen 1 puan - berabere kaldık diye düşünüyorum - burdan 7 puan çıktı. 7 puanın 4'ünü çok rahat alabilirdik. Ve 4 puanla fikstür avantajıyla 2. liği garantilerdik. Bunların aynısı fenerde de beşiktaşta da var ama bizim kadar fazla değil. Hayırlısı artık gelecek seneye
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Geçmişe dönüp de düşünüyorum da Belediye maçında verilmeyen kornerden sonra yediğimiz gol sonrası kaybedilen 2 puan. Sivas maçında son dakikada kaybedilen 2 puan. İlk maçta manisa karşısında çok rahat kazanılabilecekken kaybedilen 2 puan. Emre güngörün hatasıyla trabzonda kaybedilen 1 puan - berabere kaldık diye düşünüyorum - burdan 7 puan çıktı. 7 puanın 4'ünü çok rahat alabilirdik. Ve 4 puanla fikstür avantajıyla 2. liği garantilerdik. Bunların aynısı fenerde de beşiktaşta da var ama bizim kadar fazla değil. Hayırlısı artık gelecek seneye
    deme öyle valla hemen gelirler haksız duruma düşersin sonra dikkat et.hiç bir zaman bize daha fazla yapılmaz başka takımlar varken

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ofsayt kuralınıda bir türlü tam öğrenemedik. Kitaba göre denir ya hep elimde kitapta var. Kaleye daha yakın olamaz diyor. Ayakları mı baz alacağız yoksa herhangi bir bölümünü mü çözemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ofsayt kuralınıda bir türlü tam öğrenemedik. Kitaba göre denir ya hep elimde kitapta var. Kaleye daha yakın olamaz diyor. Ayakları mı baz alacağız yoksa herhangi bir bölümünü mü çözemedim.
    Valla o iş çok karışık Burak abi.Bence futbolda artık çok ince kararlarda yan hakemlere tölerans tanıma vakti geldi.FIFA bu kuralı çorba gibi karıştırdı.Şu anda en zor görev yardımcı hakemlerde.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    kol ve eller dışında oyuncunun gol atabilceği heryer baz alınır. kafa, omuz, bacak v.s oyun içerisinde topun çarpıpta oyunun durmadığı vücudun herhangi bir bölgesi dahi önde olsa ofsayttır. sadece adım olarak nitelendirilmez ofsayt olup olmaması..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri