Helal Olsun Aykut ! Adamım benim !
Manisaspor kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Helal Olsun Aykut ! Adamım benim !
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gol yiyip de maçı berabere bitirirsek Bursa'ya verelim önümüzdeki haftaki maçı.
Derken gol Baros.
GOL ! Milan Baros ! Ah sen bütün sezon oynayacaktın ...
Asist Arda Turan
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Milannnnnnnnnnn Barossssssssss![]()
Aykut'ta süper valla..
Arda Oyundan alınırken Ardaya tezahuratlar yapıldı ama Arda Kırılmış birkere bakmadı bile. Bu olaylar çok canımı sıkıyor ya bütün maç zevkim , galibiyet zevkim gitti.
Son şampiyonlukda da Servetin sakatlandığı için kupayı kaldırmamasına üzülmüştüm. Şampiyonluğa bile sevinememiştim.
Mehmet Topalın golü 2-1![]()
Tüüüh emi.![]()
3 Gol atmışız![]()
Manisaspor müthiş bir baskı kurdu. Her an gol atabilirler...
Edit; Elano'nun topu üst direkten döndü...
Manisaspor'da oyuncu değişikliği;
Mehmet Nas çıktı Gabriel oyunda..
I'm back...
Ah Elano, atsa da rahatlasak.
Ardarda 3. şut 1 direk 1 kaleci 1 aut![]()
Maç Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile bitti...
I'm back...
Bitti şükür.
Hele şükür bitti yaw![]()
Sabri gibi adam kaptan oluyo ya.Yapsınlar LucAslan Neill'i kaptanTebrik ediyorum takımımızı güzel bir galibiyet aldık.Çok daha farklı olabilirdi skor.
Galatasaray'ın kazanması iyi oldu, haftaya Bursa maçına daha hırsla çıkmaları için yarıştan kopmamaları gerekiyordu.
"YÜCE ATATÜRK"
Liderin 8 puan gerisine düşmüş bir takım yarıştan kopmuş olur bana göre. 8 puan geride çıkmak var, bnir de 5 puan geride çıkıp farkı 2'ye indirme ihtimali var, bugün Galatasaray kazanamasa, seyirci bile Bursa maçına iyi motive olamazdı.
Beşiktaş Fenerbahçe'yi yenerse, değişen bir şey olmaz, Beşiktaş da yarışa dahil olmuş olur. Bu şekilde son haftaya kadar gidilirse, Bursa Beşiktaş ve Galatasaray'a puan bıraktığında Fenerbahçe yine şampiyon olur, o nedenle yarın kaybetsek de ben ligi zirvede bitireceğimizi düşünüyorum Aygün ki yarın kaybedeceğimizi de hiç düşünmüyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bugün rahat kazanacağımız maçı zora soktuk ama kazanmasını bildik. Yarınki derbide BJK puan yada puanlar alırsa Şampiyonlar Ligi yolunda büyük avantaj yakalarız..
tahmin ettiğim gibi çok rahat maç oldu.birde şu baros sakatlanmasaydı kim bilir kaç gol atardı merak ediyorum.
Yarın beşiktaş zor da olsa galip gelirse çok sevinicemAma olma ihtimali ne kadar bilemiyorum
Hiç yoktan ligi fenerin önünde bitirmemizi istiyorum.
turksportal...
Artık gözlerimiz Saraçoğlu'ndan gelecek bir beraberlik ya da Beşiktaş galibiyetinde.
Baros gerçekten Kral adam.Bunu her maç gösteriyor.Duracağı yeri,takip edeceği topu o kadar iyi biliyor ki.Orada o topa dokunmasa belkide rakip savunma o topu çıkaracaktı.Gereksiz ve bireysel hatalar yüzünden kaybettiğimiz puanlar olmasa şu anda her şey çok daha güzel olabilirdi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Geçmişe dönüp de düşünüyorum da Belediye maçında verilmeyen kornerden sonra yediğimiz gol sonrası kaybedilen 2 puan. Sivas maçında son dakikada kaybedilen 2 puan. İlk maçta manisa karşısında çok rahat kazanılabilecekken kaybedilen 2 puan. Emre güngörün hatasıyla trabzonda kaybedilen 1 puan - berabere kaldık diye düşünüyorum- burdan 7 puan çıktı. 7 puanın 4'ünü çok rahat alabilirdik. Ve 4 puanla fikstür avantajıyla 2. liği garantilerdik. Bunların aynısı fenerde de beşiktaşta da var ama bizim kadar fazla değil. Hayırlısı artık gelecek seneye
![]()
turksportal...
Ofsayt kuralınıda bir türlü tam öğrenemedik. Kitaba göre denir ya hep elimde kitapta var. Kaleye daha yakın olamaz diyor. Ayakları mı baz alacağız yoksa herhangi bir bölümünü mü çözemedim.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.