Onu da söyledi Adnan Polat. Bursa şampiyon olsun, ezeli rakibimiz Fenerbahçe şampiyonluktan gelecek parayı alamayıp ekonomik yönden güçlenmesin dedi.
Onu da söyledi Adnan Polat. Bursa şampiyon olsun, ezeli rakibimiz Fenerbahçe şampiyonluktan gelecek parayı alamayıp ekonomik yönden güçlenmesin dedi.
ne kadar gereksiz bir tartışma
Yahu bildiğin kupa işte sayıya göre kalitesi mi artıyoBırakın müzeyi onu bunu
![]()
Çoçukca muhabetler.. Devam devam bizim kupamız sizinkini döver.Bide ben daha uzağa işiyom söyliyim..
Kaliteyle alakalı birşey değil ki Aygün, Bursaspor'un kazandığını görmek istiyormuş, ben de Fenerbahçe müzesine davet ediyorum, orada görmesi için.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Birşey demiyorum Serkan Abi...
Ne var, yöneticiyken hep bu tür mesajlarla uğraşıyordum, çoğu zaman ne kadar saçma şeylerin konuşulduğu görülüyor herhalde. Ben de çoğu üye gibi davranmaya karar verdim, üyelerin yazdığı gibi yazıyorum mesajlarımı.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
maçtan sonra söylemesi doğru bir hareket bence. şimdi dürüst konuşmak gerek. biz olamazsak kim olursa olsun diye bir şey yok elbette.
Bir musibet bin nasihattan iyidir derler Aygün.Böylesi daha iyi bazı şeylerin görülüp, anlaşılması için.
"YÜCE ATATÜRK"
Süpersin 32 maçtan sadece 2 pozisyonu alıp söylemen son derece komik aleyhmize ve rakibimizin lehine yapılan hataları yazcam ama valla cok yorulur ellerim![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
hakem hataları bir galatasaray'ın aleyhine olmadı herhalde. her takıma çok bariz hatalar yapıldı. türk futbolunda hakemlik bitmiştir. bir cüneyt çakır ucundan tutuyor işin.
(/s)
Fenerbahçe kollanıyor federasyon ve hakemler tarafından.
Neden?
Çünkü Fenerbahçe şampiyonluk yolunda hala devam ediyor yoluna.
Çünkü böyle düşünenler şampiyonluk iddiasını kaybettiler (Fenerbahçe'nin kayrıldığını iddia eden Galatasaray ve Beşiktaş başkanları, yöneticileri ve taraftarları için söylüyorum).
Peki Fenerbahçe lehine olan hakem hatalarından bahseden bu kişiler; kendi takımlarının Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor dışında kalan takımlarla yaptıkları maçlarda bu bahsettiğim takımlar aleyhine olan kararların da bir muhasebesini yapsınlar.
Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe yıllardır şampiyonluk mücadelesi veriyorlar. Maç kaybedince hakemlere yüklenmeyi artık normal karşılar olduk da; bu takımlar derbi veya şampiyonluğu kaybedince kazanan hakemler ve federasyon yardımıyla şampiyon olmuş oluyor onlara göre.
Neden?
Çünkü bu takımların başkanları, yöneticileri başarısızlık sorumluluğunu kendi omuzlarından atmak için camialarını bu yönde yönlendiriyorlar.
Fenerbahçe taraftarıyım. Kendi kulübümü ayrı tutmuyorum. Hepsi birbirinin aynısı. Federasyon ve hakemler geçen sezon Galatasaray'lı ve Fenerbahçe'lilere göre Beşiktaş'ı kolladı (Herkes böyle düşünmemiştir, sözüm genel yönetici profiliyle alakalı). Bu sene ise; aynı federasyon ve hakemlerle geçen sene 2 kupa birden alan Beşiktaş'lılara göre de, Galatasaray'lılara göre de Fenerbahçe'yi kolluyorlar. Oysa bu takımlar rakibi olan, kendilerinin küçük olarak gördükleri takımlara karşı her sezon ve her maç kollanıyorlar suçladıkları hakemler ve federasyon tarafından onların gözüyle bakarsak.
Çok uzatmanın gereği de yok. Gülüp geçmek gerek böyle söylemlerde bulunan Adnan Polat ve benzeri birçok yöneticiye.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Böyle iddia da bulunacak olanların veya böyle düşünenlerin sağlam kanıtlarla düşüncesini ortaya koyması gerekiyor bence.Önemli bir iddia çünkü.Ben inanmıyorum ligin kaderinin birileri tarafından çizildiğine.İnananlar kendilerini kandırmaya devam etsinler.
So what?
Saike