Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: A Milli Takımın ABD kamp aday kadrosu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Hepsini anlarım ama Gökhan Zan'ın kadroya girişini anlayamıyorum.Ayrıca Umut'u almadığı içinde Hiddink'i tebrik ediyorum.Trabzonspor maçlarında yeterince delirtiyor beni birde burada görmek istemiyorum.

Bu kadronun eleştirilecek çok yönü var (eğer ki maç kadrosu olsaydı). Ama bu bir hazırlık kadrosu, bu yüzden eleştirilmemeli diye düşünüyorum. Neden Umut yok, Engin yok demenin anlamı yok, resmi maç kadrosunda olmazsa o zaman eleştirilebilir, daha Hiddink'in ilk kadrosu, o yüzden zaman tanımak lazım hocaya.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Öyle bir konşyorsunuz ki sanki Umut her zaman giryor yada x futbplcu her zaman oluyor da bu kadrodakiler yeni secilmiş Milli takıma denemek için alınmış gibi.Bu adamlar her zaman oynuyor.Neyini hazırlık maçına alıyorsun neyi deniyorsun anlamıyorum ya sizde eleştirmeyin diyorsunuz.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Öyle bir konşyorsunuz ki sanki Umut her zaman giryor yada x futbplcu her zaman oluyor da bu kadrodakiler yeni secilmiş Milli takıma denemek için alınmış gibi.Bu adamlar her zaman oynuyor.Neyini hazırlık maçına alıyorsun neyi deniyorsun anlamıyorum ya sizde eleştirmeyin diyorsunuz.
    Öyle bir tepki veriyorsun ki sanki Dünya Kupası kadromuz açıklandı ve Umut yok veya X futbolcu yok. Bu bir hazırlık kadrosu ve daha seçilen ilk kadro, o yüzden eleştirmek yersiz. Bu kadroyla hazırlık kampı yapılacak, eksikler görülecek, diğer futbolcular da denenecek. 100 kişi mi kadroya çağrılsın?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Öyle bir tepki veriyorsun ki sanki Dünya Kupası kadromuz açıklandı ve Umut yok veya X futbolcu yok. Bu bir hazırlık kadrosu ve daha seçilen ilk kadro, o yüzden eleştirmek yersiz. Bu kadroyla hazırlık kampı yapılacak, eksikler görülecek, diğer futbolcular da denenecek. 100 kişi mi kadroya çağrılsın?
    Ben Umut istemiyorum ki zaten ama ben bu Kazım Gökhan vs işe yaramaz ama sadece bazı şeyler yüzünden seçilen adamalrı istemiyorum,İsterse Trabzonspordan 1 adam dahi almasınlar ama bu gereksiz adamlarıda bu ülke takımında izlemek istemiyorum benim derdim bu sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu takımı oğuz hoca seçti heralde defans hattı ligde defansı eleştirilen galatasaraydan kurulmuş Servet ve Gökhan Zan neye göre alındı anlamıyorm.Kazımda Toulousede çok sönüktü sanırım çok gereksiz Ömer Toprak Tunay Torun Mehmet Batdal Gökdeniz enden kadroda yok anlamıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Kazim'dan daha iyisi Semih'den daha iyisi varda adam cagirmadi sanki.. Semih bu ligin en iyi türk forvetidir. Kazim Türk milli takiminin en iyi sag kanatidir. Bunu göremiyorsan birsey diyemem.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Halaya gel...

Halay başı Türkü Baba tabi ki...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

çok güzel bir görüntü keşke dünya kupasında olabilseydik...
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    çok güzel bir görüntü keşke dünya kupasında olabilseydik...
    iyi ki katilmadik yoksa bir 4 sene daha fatih terime muhtac olurduk.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Halay başı Türkü Baba

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hepsi butun sezonun yorgunlugunun atio Bi sonraki sezon hem ligde hem milli takimda buyuk performanslar gosterirler insAllah

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri