Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 81 sonuç

Konu: Saracoğlu 2 maç kapandı!

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Sonuçta yapılan anons da bir tahrik unsuru ve rakip taraftar zarar görmedi sadece kendi stadına zarar verdi Fenerbahçeliler.2 maç ceza oldukça normal.Sinekten yağ çıkartmaktan bıkmadık mı anlayamıyorum.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kendilerine yaptilar herseyi

Bence olacak seylerin yaninda bunun lafi bile gecmez

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maç sırasından herhangi bir olay yoktu . O skandaldan sonra olaylar oldu . 2 maç fazla bile.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İnanamıyorum arkadaslar , o stad resmen yandı taraftarlar sahaya indi ve 2 maç ben bu federasyona zaten inanmıyordum iyice sogudum yazıklar olsun , biz şişeleri atınca 5 maçı yedik stadı yaktılar 2 maç

Fenerbahçe taraftarı Şişe mi attı?
    Fenerbahçe Taraftarı seyirciyi 20 metreden aşağımı attı.?

Kimseye zararı yokku o yangının ne futbolculara ne Federasyondaki kişilere sadece Fenerbahçeli taraftarların yaptığı bir terbiyesizlikdir, onuda Fenerbahçe yönetimi halledebilirdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Şişe fırlatmak > Stad yakmak , daha büyük bir ironi.

Neyse, ceza daha fazla olabilirdi ama az da bulmadım.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Fenerbahçe taraftarı Şişe mi attı?
    Fenerbahçe Taraftarı seyirciyi 20 metreden aşağımı attı.?

Kimseye zararı yokku o yangının ne futbolculara ne Federasyondaki kişilere sadece Fenerbahçeli taraftarların yaptığı bir terbiyesizlikdir, onuda Fenerbahçe yönetimi halledebilirdi..
    Fnerbahçe taraftarı hakemlerin veya oyuncuların kafasını yarınca da birşey olmuyor yani onu da biliyoruz. Sahayı yaktıklarında da illaki birisine birşey mi olması gerekiyor sağlam bir ceza almamak için? Cezayı yeterli buldum ama karşılaştırmalarınız sanki olmuyor gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen saha yakmak nere sahaya şişe atmak nere.Uzaktan yakından bir bağlantısı yok.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Başlık çok saçma sanki hepten kapandı ha

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe taraftarları tribünleri yaktı,Ankaragücü ne yaptı da 2 maç ceza aldı..??

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bizde aklı yerinde olmayan bir şahıs sahaya atladı 5 maç seyircisiz üstnede dünya para cezası verdiler Stad yandı bitti,dışarıda yaralananlar olaylar saatlerce yatışmadı polisle çatışıldı ama 2 maç ceza peh işte tff adeleti bu zaten ne zaman adaletli bir duruş sergilediler ki bu olayda sergilesinler.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Maç sırasında olay yoktu diyorsunuz ama illa maç sırasında olması lazım değil adamlar teröristler gibi polisle çatıştı.Sahayı yaktılar daha ne yapsınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bizde aklı yerinde olmayan bir şahıs sahaya atladı 5 maç seyircisiz üstnede dünya para cezası verdiler Stad yandı bitti,dışarıda yaralananlar olaylar saatlerce yatışmadı polisle çatışıldı ama 2 maç ceza peh işte tff adeleti bu zaten ne zaman adaletli bir duruş sergilediler ki bu olayda sergilesinler.
    Sizde atladı, maç hala bitmemişti, maça müdahale etti, sonrasında atlayanlarla rakip takıma, hakeme müdahaleler oldu. Burada ne hakeme ne de Trabzonlu oyunculara bir tepki yok, şampiyon olundu diye sahaya giren taraftar var, senin mantığına göre, Bursa da ceza almalı, tarafta içeri girdi diye.

Sonrasında yaşanan olaylar için zaten 2 maç ceza verilmiş, buna itiraz eden yok ki, ben yönetimin yerinde olsam 2 maç da kendi inisiyatifimi kullanıp almam taraftarı cezalandırmak için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Tabi şimdi bu 2 maç hangi maçlar olacak o konu var bir de? Umarım Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını seyircisiz oynamak zorunda kalmayız.Ne zaman çekilecek yeni sezon fikstürü,bilen var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ligde 5. ya da 6. hafta derbi maçı olur, o nedenle o maçlara denk gelmez.

Aslında bu cezayla alakası yok ama Hollanda'da bir ara uygulandığı gibi, Fenerbaheç-Galatasaray maçında olay mı çıktı, ertesi sene oynanacak o maça seyirciyi almayacaksın, hatta ev sahibi takım olay çıkardıysa, sadece deplasman takımının seyircisini alacaksın, koca stad boş olacak, kendilerine ayrılan yerde de deplasman takımı olacak.

Böyle bir derbiden sonra bak bakalım bir daha olay çıkarabiliyor mu ev sahipleri.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Onu ayarlalrlar merak etme her yıl son hafta FB-TS maçları olur artık .

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Stad dışında olanlar TFF'yi ilgilendirmez. Bende Trabzon forması giyeyim, Trabzon stadını taşlayayım o zaman? Trabzon ceza alsın böyle bir mantık olamaz.

O zaman Bursa'da ceza yesin şampiyon oldular taraftar sahaya girdi. Burada sahaya girenler şampiyonluğa sevinenlerdir. Maç içinde yanma olayı meşalin pankarta teması sayesinde oldu, bir kasıt yoktu. Maç sonunda olanlar ağır tahrik sonucu gerçekleşti.

Sizin cezanıza gelirsek, ne zaman aldınız hangi maçta aldınız bilmiyorum, o yüzden karşılaştırma yapmayacağım.

Hep seyircisiz oynama cezaları verileceğine, 2 maç seyircisiz, 2 maç farklı stadda oynama cezası verilse hakkaniyete daha uygun olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Fenerbahçe taraftarları tribünleri yaktı,Ankaragücü ne yaptı da 2 maç ceza aldı..??
    Çok merak ediyorum o maçı izledin mi?Bekir İrtegün'ün yerde kaldığı pozisyonda gelip geçen cisimleri ne sanmıştın sen?

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Fnerbahçe taraftarı hakemlerin veya oyuncuların kafasını yarınca da birşey olmuyor yani onu da biliyoruz. Sahayı yaktıklarında da illaki birisine birşey mi olması gerekiyor sağlam bir ceza almamak için? Cezayı yeterli buldum ama karşılaştırmalarınız sanki olmuyor gibi.
    Nasıl bişey olmuyor onda da 2 maç ceza almıştık.

Bu arada su atmak stadı yakmak gibi saçma kıyaslamalar olmuş.Maç oynanırken kimseye su veya koltuk atmadık maç bitince oldu bütün olaylar.Doğru demiyorum yapılanlara zaten geldi 2 maç ceza.Daha ne bekliyorsunuz anlamadım?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Katılıyorum. böyle şişe atma, kafa yarma, yakma yıkma gibi olayları her takım taraftarı uygun şartlar olunca yaptı, yapıyor, yapar da. daha caydırıcı şeylerin yapılması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3-4 maç olarak bekliyordum bende.. Neyse artık PFDK'nın bir bildiği vardır diyelim ne de olsa yanlış anons filan da var işin işinde şampiyonuz diye girdiler içeri ondan 2 maç normal sayılabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Verilmesi beklenen ceza ; 6-8 maç seyircisiz oynama.Bol 0'lı para cezası.

Verilen ceza ; 2 maç seyircisiz oynama.

Sebep ; Federasyonun Fenerbahçeli olduğunu kanıtlamak

Eskilere gidelim..

Hemen baktımda yorumlarda 5 maçtan bahsedilmiş.Bir zamanlar Ali Samiyen'e Şampiyon olarak gittiğimide sahaya bilmem kaç bin tane su şişesi atılmış ve yapılan araştırmalara göre atılan suların o zaman susuzluk çeken Ankara'nın su ihtiyacını karşılayacağı söylenmişti.Hemen 2 şişeye 5 maç hatırlansın bakalım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Hep seyircisiz oynama cezaları verileceğine, 2 maç seyircisiz, 2 maç farklı stadda oynama cezası verilse hakkaniyete daha uygun olabilirdi.
    Maçları artık İzmir'e vermezler, İzmir takımı çıktı Süper Lig'e.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Maçları artık İzmir'e vermezler, İzmir takımı çıktı Süper Lig'e.
    Fenerbahçeli, Fenerbahçeli'nin halinden nasıl da anlıyor hemen

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Koltuğu söküp sahayı koltukla doldurmak,tribünü yakmak,sahayı yakmak ede ede 2 maç ceza ediyor.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Hemen baktımda yorumlarda 5 maçtan bahsedilmiş.Bir zamanlar Ali Samiyen'e Şampiyon olarak gittiğimide sahaya bilmem kaç bin tane su şişesi atılmış ve yapılan araştırmalara göre atılan suların o zaman susuzluk çeken Ankara'nın su ihtiyacını karşılayacağı söylenmişti.Hemen 2 şişeye 5 maç hatırlansın bakalım
    Ama o atılan sularla Saraçoğlu'nun yakılan yerleri söndürelemezdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Karşılaştırma yapmadan bakarsak cezanın oldukça az olduğunu görürüz, sorun "Fenerli Federasyon" değil, sorun büyük ceza vermeye korkan federasyon. Stadı ateşe vermek bu kadar kolay olmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar lütfen Saraçoğlu'ndaki olayları şişe yağmuruna tuttuğumuz Sami Yen olaylarıyla kıyaslamayalım yani.. O şişelerden 2 tanesi ardarda futbolcuların başına gelseydi ölürlerdi ben hayatımda öyle maç izlemedim onlarla karşılaştırma yapmak çok yanlış ama stadı ateşe vermek bu kadar ucuz mu orası tartışılır seyircisiz yerine maç atıyorum Sakarya'da filan oynanabilirdi ekstra olarak..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Federasyon çok tırsak bir federasyon her taraftardan korkuyorlar en çokta Diyarbakır taraftarlarından..ozaniel süper bir açıklama yapmış tek bir kelime ile açıklanıyor zaten her şey "korkaklık"..TFF böyle olduğu sürece hiç bir cezaya şaşırmıyorum yeni sezonda da çok görücez saçma cezalar vs.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Verilmesi beklenen ceza ; 6-8 maç seyircisiz oynama.Bol 0'lı para cezası.

Verilen ceza ; 2 maç seyircisiz oynama.

Sebep ; Federasyonun Fenerbahçeli olduğunu kanıtlamak

Eskilere gidelim..

sorun burada zaten. siz olayı hemen "herkes bize düşman" mantığına çekiyorsunuz. Sami Yen'deki şişe olayından sonra 5 maç ceza hakettiğimiz ve emsal oluşturması gereken bir cezaydı. burada yazan arkadaşların "yaralanan olmadı, maçtan sonra yakıldı" gibi söylemlerine de anlam veremiyorum. Sami Yen'de de yaralanan olmamıştı ama oyunculara direk teşebbüste bulunulmuştu. İlla birisinin kafasının yarılmasını beklemediler yani 5 maç vermek için.

Burada ise "stad içinde oyunculara birşey olmadı, yaralanan olmadı" demek böyle bir olay çıktığında illaki birilerinin canına kıyılmasını beklemek anlamına gelmiyor mu? "maçtan sonra olaylar çıktı" demek ise başka bir saçmalık bence. kamu malına zarar vermek için maçın öncesi ve sonrası falan mı beklenir yani? "hadi o zaman olay çıkartmak için stadı yakıp yıkalım, 2 maç ceza veriyorlar zaten" denilir herhalde bundan sonra sizin mantığınıza göre. olaylar tek bir tribünde olsa münferit denmesini anlayabilirdim ama birçok tribünde bu ateşe verme yaşandı.

ve evet 2 maç az geliyor stad içinde böyle bir anarşiden sonra. nasıl 5 maç ceza vermek çok güzel bir disiplin örneği olarak emsal duruyorsa, bu 2 maç da bir o kadar hafif duruyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ama o atılan sularla Saraçoğlu'nun yakılan yerleri söndürelemezdi.
    Evet Aygün Koskoca susuzluğa çare olan su o ateşleri söndüremezdi

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    sorun burada zaten. siz olayı hemen "herkes bize düşman" mantığına çekiyorsunuz. Sami Yen'deki şişe olayından sonra 5 maç ceza hakettiğimiz ve emsal oluşturması gereken bir cezaydı. burada yazan arkadaşların "yaralanan olmadı, maçtan sonra yakıldı" gibi söylemlerine de anlam veremiyorum. Sami Yen'de de yaralanan olmamıştı ama oyunculara direk teşebbüste bulunulmuştu. İlla birisinin kafasının yarılmasını beklemediler yani 5 maç vermek için.

Burada ise "stad içinde oyunculara birşey olmadı, yaralanan olmadı" demek böyle bir olay çıktığında illaki birilerinin canına kıyılmasını beklemek anlamına gelmiyor mu? "maçtan sonra olaylar çıktı" demek ise başka bir saçmalık bence. kamu malına zarar vermek için maçın öncesi ve sonrası falan mı beklenir yani? "hadi o zaman olay çıkartmak için stadı yakıp yıkalım, 2 maç ceza veriyorlar zaten" denilir herhalde bundan sonra sizin mantığınıza göre. olaylar tek bir tribünde olsa münferit denmesini anlayabilirdim ama birçok tribünde bu ateşe verme yaşandı.

ve evet 2 maç az geliyor stad içinde böyle bir anarşiden sonra. nasıl 5 maç ceza vermek çok güzel bir disiplin örneği olarak emsal duruyorsa, bu 2 maç da bir o kadar hafif duruyor.

Aydın,Yapılan olaylarda herhangi bir oyuncumuza zarar varmı ? Veya herhangi bir sporcuya zarar varmı ? Daha'da önemlisi tribünde çıkan olaylarla stada atılan sularla ne alakası varda kıyaslanıyor.

Evet sizin mantığınıza göre'de sahada oyuncuya kaya atalım su atalaım bıçak atalım telefon atalım 5 maç ceza yiyelim ohhh valla kebap Stadı yakanlarda 2 maç yesin..Kimseye bi zararı yok Fenerbahçe Sk'den başka.Sonuçta o yanan yerlerin parası yönetimden dolaylı olarak bizlerden çıkacakken.

Sahaya su atmak 5 maç
    Sahaya kaya atmak 2 maç
    Tribün yakmak paha biçilemez olsa gerek bizim haricimizdeki taraftarlar için.

20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Hayır, sizin mantığınıza göre geçerli yazdıkların son şeyler. Yüklü bir ceza almak için illa birisinin yaralanması mı gerekir ben onu soruyorum. "tribünleri ateşe vermek" birisine zarar gelmediği zaman az ceza verilecek bir eylem midir yani?

bu tür şeylerde cezalar caydırıcı olmalıdır. 5 maç ceza aldıktan sonra ali sami yen kapanmadı yanlış hatırlamıyorsam. bu ceza kısa vadeli de olsa caydırıcı oldu. bundan bahsediyorum ben.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri