Sabri,Selçuk ve Kazım'ın iyi oynadığı bir maçı ölçüt almaya gerek bile yokSol bekte şu anda Türkiye'de en iyisi hakan Balta.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Çekleri zar zor elemiştik avrupa şampiyonasında,Hazırlık maçı olsada çok rahat oynuyoruz ve iyi oynuyoruz,ölçüt almamak acımasızlık olur.
Kazım iyi oyuncu sabriyle selçuğa soktuğun katogoriye katmanı doğru bulmuyorum
Yine emre Yine hata
Volkan: Gayet iyiydi, golde hatası yoktu.
Servet: Normal oynadı.
Gökhan: Fena değildi.
Emre G.: Milli takım ya da Galatasaray oyuncusu olmak için çok sakar.
Çağlar: Belli özellikleri var ama milli takım oyuncusu değil gibi, Hakan Balta ve İsmail'e bırakır yerini kısa zamanda. (Caner bek değildir)
Sabri: Her zamanki Sabri, savunmada gayretli, hücumda beceriksiz.
Selçuk: Bugün kariyerinin en iyi maçlarından birini çıkardı. Paslarıyla şaşırttı.
Emre: İyi bir oyun çıkardı, vazgeilmezlerden.
Arda: Muhteşem oynadı diyebiliriz.
Kazım: Yusuf Şimşek gibi, topu her aldığında durup, rakibi bekleyip iki ayağı arasında gezdiriyor. Hareketli oynamadıktan sonra onun gibi çok bulunur.
Semih: Oyunda kaldığı sürece etkisizdi, çünkü takım olarak etkisizdik.
Turgay: Yerinde oynamadığı için fazla gözükemedi, ileride nokta santrafor olarak yararlanabiliriz.
Nihat: Faydalı oynadı, formda olduğu sürece Emre gibi vazgeçilmezlerden olur.
Selçuk İnan: Defansif olarak yetersiz, ortasahada varlık gösteremedi.
M. Topal: Isınamadı oyuna.
Hazırlık maçı da olsa gayet olumlu bir sonuç aldık.Sonuçta ilk yarının tek hakimi bizdik.Bireysel hatadan gol yemesek temiz bir şekilde 2-0 alacaktık maçı.Bir sürü sakatımız var,buna rağmen iyi futbol oynadık.İnşallah Euro 2012 vizesi alacağız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Çok tatmin etti bu maç beni,Hiddink'in eli değdiği belli oluyor,gerçekten iyi oynadık.
Umarım bundan sonra da böyle devam ederiz. *Arda ve Nihat çok güzel goller attılar.
Hiddink'in kalitesi ortada... Daha önce çalıştırdığı takımlara oranla Türkiye'nin daha kaliteli bir ekip olduğunu düşünüyorum. Mutlaka iyi sonuçlar çıkacaktır.
Maça gelirsek tamamını izleyemedim ancak ilk yarıda basan, mücadele eden bir oyun anlayışımız vardı. Buna rağmen ilerde top tutmakta sıkıntı çektik. İkinci yarıyı da ara ara izleyebildim. Çeklerin üstünlüğü vardı ve sanki ilk yarıdaki oyunu sergileyemedik.
Bunun bir hazırlık maçı olduğunu varsayarsak ve yine oyuncuların kendilerini gösterebilme adına üstün mücadele ettiklerini göz önüne alırsak şuanki oyunu o kadar övmemekte fayda var.
Attığımız gollerin güzelliği yanında Selçuk'un kendine daha güvenli bir oyun sergilemesi dikkatimi çekti.
Çok abartıyorsunuz adamlar daha kendi as 11'leriyle bile oynamadı sizler çok güzel oynadk Hiddink'in eli değmiş felan diyorsunuz 5 günde ne yapabilir bu adam sanki 5 aydır çalışıyorda takımın başında.
Selçuk gerçektende iyiydi.En azından Onur'u deneyebilir di Volkan zaten bu takımın as kalecisi.Arda güzel oynadı ama tabi fizik olmadığı yine ortaya çıktı birde ingiltere'ye gidecek bence orda harcanır.
Çeklerin çok zayıf bir kadro ile oynadığını göz ardı etmemek gerekir...
Ancak yinede oynanan ve oynanmaya çalışılan pozitif oyun ilerisi için umut verici...
Selçuk bir iki bocalama dışında muhteşem bir oyun çıkardı.Defansif anlamda yaptıklarının yanında dikine ve enine attığı uzun ve isabetli paslar dikkat çekiciydi...
Selçuk'un yanı sıra Emre,Arda,Halil ve Nihat başarılı performans gösterdiler...
O değil de, Hadise İstiklal Marşı'nı çok kötü söyledi ya, mümkünse söylemesinler böyle marşımızı. İlk Çeklerin söylendi, bu ne insanın içini bayıyor dedim, bizimki de o tarz söylenince hiç iyi olmadı.
"YÜCE ATATÜRK"