Aha Button ile Hamilton da çarpışıyodu. Onlar da çarğışsa falan da Şumi birinci olsa![]()
Aha Button ile Hamilton da çarpışıyodu. Onlar da çarğışsa falan da Şumi birinci olsa![]()
Bir Dost
Hellbells
Aman diyim McLaren'ler sizde yapmayın kaza![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ayni kaza gene oluyodu. Bu ne hirs, McLarenlar birbirine giriyodu az daha![]()
Bak izleyesim geldi şimdi![]()
Aman tanrım ! Önce Red-Bulllar şimdi McLarenlar neler oluyor neler.
McLarenler duble yapacaktir artik bi ariza olmazsa.
Rus ne sövüyordur Alonso'ya![]()
Hamilton 1.oldu tebrikler.
Ferrari'nin durumu çok kötü bu durum değişmeli.
İşte bu... Tebrikle McLaren ve tebrikler Hamilton...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
hamilton aldı tebrikler Red Bull da kıyamet kopacak![]()
Hamilton'ı tebrik ediyorum, en sevdiğim pilotlardan birisi en sevdiğim takımın başında.
Vettel'den amatörce bir hata ve Hamilton'a,Button'a ve McLaren'e hediye edilmiş 43 puan.Fazla hırs RedBullar için pahalıya mal oldu.Son derece heyecanlı ve güzel bir yarış olduğunu düşünüyorum.İstanbul Park'ın adına yarışırı bir yarış oldu.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Enfes bir yarış oldu.Red Bulllar birbiriyle çarpıştı bol bol geçiş oldu.Birde yağmur olsa çok iyi olabilirdi.
Ferrari inanılmaz çok yavaş kaldı.Bu durumu çok ciddi düşünmeliler.McLaren'i tebrik etmek lazım.Red Bull'u yakaladılar harika bir gelişim gösterdiler.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=391180588457
Kaza anı burada mevcut.
Bana göre kazada pek Vettel suçu yok gibi.
Vettel'de benim gibi düşünüyor
Sebastian Vettel, Red Bull Racing’in muhtemel dublesine mal olan kazada hatalı olduğunu düşünmüyor.
41. turda Webber lider giderken takım arkadaşı Vettel ona atak yaptı. Vettel çok dar bir kısımdan geçiş yapmayı denerken iki takım arkadaşı çarpıştı ve Vettel yarış dışı kaldı. Webber bu kazadan sonra geride kalınca Hamilton ve Button’ın önü açıldı.
Vettel: “ Görüntüleri izlerseniz benim önde olduğumu görürsünüz. İçeriye girdim ve öne geçtim. Fren noktasına odaklanmıştım. Temas anında lastiklerimiz birbirine dokundu.”
Vettel bu kazadan dolayı takım içinde bir sorun çıkacağını zannetmiyor.
“Ortada bir mücadele yok. Böyle şeyler olabilir. Kimse böyle olmasını istemez fakat yapacak bir şey yok.”
“Mark’dan biraz daha hızlı olduğumu düşünüyordum. Düzlüğün sonunda onu geçebileceğime inandım ve atak yaptım. Hikaye bundan ibaret.”
Redbull çifte zaferi resmen kendi elleriyle armağan etti Mclarenlere..Massa kazansaydı keşke![]()
![]()
Çok iyi oldu bu çok..Koyu bir McLaren taraftarı olarak yarıştan ve Redbulların kazasından zevk aldım..Gerçekten çok güzel,çekişmeli bir yarış oldu..Buradan Vettel'e teşekkürü bir borç bilirim..
Kazadan çok yarışı anlatan özellikle Okay Karacan'ın tepkileri şahaneydi.
Sebastian Vettel ağğğğğğğğğğğğuuuuuuuuuu.
Seneye RBR'de En sevdiğim 3 pilottan ikisi yarışacak (=
Vettel & Raikkonen