cm 99-00 den beri kesintisiz bir bağlılık yaptı we çoksewiyorum bu oyunu![]()
cm 99-00 den beri kesintisiz bir bağlılık yaptı we çoksewiyorum bu oyunu![]()
2 yıl cm 2 yıl fm
bn cm 01-02 den beri oynuyorum.
o zamanlar kuzenimde wardı.bnde görmüstüm ve bayaa ilgimi cekmisti.
ilk baslarda besiktasımı hep küme düşürüyor birkac haftada kovuluyordum
nerden nereye
4 yıl oldu bir arkadaşımın sayesinde cm 4 le başladım sonra cm03-04 tü galiba daha sonra seriye bağladım fm 2007 yi bekliyoz işte![]()
2001/02 ile başladı cm-fm serüvenim...
walla ben doğduğumdan beri oynuyorum diyeyim.
şaka bi yana herhalde bi 6 yılım vardır.
valla kaç sene oldu hatırlamıyorum ya bayaa oldu cm nin 00/01 olabilir...
99 yılında beri oynuyorum
ben ilk football manager 2001 ile başlamıştım 2000 yılında ama o EA Sports tarafından çıkarılmıştı. Baya bi hoşuma gitmişti. Arkadaşa önermiştim onu, o da bana CM 01/02yi önerdi. Yani 2000 yılından beri oynuyoruz aralıksız.
7 sene oldu valla insallah 77 sene daha olur![]()
98/99 ile başladım
cm3le başlamıştım 98/99 sezonu yani 8 sene olmuş..
cm 2001 ile başladım.ondan önce pm98
bende cm00-01 ile başladım .... severek oynuorum ....
cm3 tenberi oynuyorum 8 sene olmuş yaamihaelka vardı,peter prospar vardı,jonathan greening vardı,karel rada ve jiri novotny vardı eski cmler gibisi gelmedi şu an bile bana cm01-02 tadını veren oyun yok
![]()
Önce böyle fifa gibi bir oyundur diye üzerindeki top resmine aldanıp cm 3 ü almıstımama hic bir sey anlamadıgım icin oynamadım .Daha sonra tabi bir kac arkadasın tavsiyesiyle cm 4 ü aldım o gün bu gündür oynuyorum önce cm serisi sonrada fm cıktı fm yle devam ediyoruz
Tam 3 senedir oynuorum![]()
99-00 sezonundan beridir
amaaa...
fm 05 i 2 ay oynadım -oynamadım sayın bunu-
fm06 ya kadar cm01-02 oynadım aralıksız....
tam 7 sene oldu..
anlamadığımıda sayarsak 3 sene
5 senedir oynuyorum cm 01-02 ve 03-04 favorimdir.Ama fm deki gerçekçilik unutturdu onları
çıktığından beridir oynuyorum
cm3 -98/99 sezonundan beri oynuyorum
fm 2005ama övünmk gibi olmasın çok iyi oynarım
bana kuzenim bu oyunu tavsiye etmişti CM 3 vardı o zaman. cd'nin üzerinde ronaldo'nun inter deki fotosu vardı.. hatta şuan cd elimde duruyo![]()
o cm 00/01 sezonu (bilgiçlik yapayımOriginally Posted by sergenNn
)
since cm3(1997-1998 sezonu)
Siz Hala Cm mi Oynuyonuz - Cm 00/01 i Hiç sevmezdim - Ama Hatırladığım Kadarıyla Bütün Takımlar - Nası Diyeyim Türkiye deki İlçe Takımları Bile Vardı Galiba - O Yanı Güzeldi - Ama Cm Serisinin En Çok Cm4 ünü Beğenmiştim - Gol Atınca Belediye Bandosu Çalıyordu BİLEN VARDIR
benim elime ilk cm italy geçmişti hiçbişey anlamamıştım sora nalamayarak geçirdiğimiz bi kaç yıl oldu şimdi dooru düzgün 5yıldır oynuyorum
Sen Hala Cm mi Oynuyorsun - FM OYNASA DOSTUMOriginally Posted by notformoney