Anket Sonuçlarını Görüntüle: Eric Gerets Kalmalı mı?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Evet

32 78.05%
  • Hayır

9 21.95%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 69 sonuç

Konu: Sizce Eric Gerets Kalmalı mı?

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by nart_susruko
    senin fikrin saygı duyarım ama benim dediğimin bununla hiç bir alakası yok...
    ve şuda kesin daum ve Gerets çok farklı...
    yazacağım bir kaç şey daha vardı ama neyse...şimdi polemik çıkarmayalım...
    ben kendi fikrimi sölüyorum bence gerets kalırsa daum gibi ligde sansla avrupada tecrübe ile ilerleriz

bence burda daum ve gerets karşılaştırması yapmayın. Daum kaç senedir bu ligde takım çalıştırıyor? gerets kaç senedir çalıştırıyor? bu sene ilk defa bu takımlarla oynadı ve bu oyuncularla tanıştı. ilk senesinde böyle bir takımla buralara geliyosa bu adamı tebrik etmek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gs li degilim ama kalmamalı adam hata üstüne hata yapıyoo. bi örnek verirsem
    su fb macı solda ferhat sagda ugur ne oldu 4 tane peki ertesi mac neden onları oynatmıyosunda ergünle cihanı oynatıyosun , teknik adam dedigin olacakları önceden bilmeli,bu adam gs nin yolunu tıkıo giderse gs icin hayırlı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

neden 1-2 maç baz alınarak yorum yapılıyor onu anlamıyorum...tamam abi bende hatta bütün Galatasaray taraftarı o maç için öyle düşünüyor...yanlış adamları seçti,peki eğer o maç öyle bitmeseydi,yorumlar nasıl olacaktı onu çok merak ediyorum, "Dikiş Tuttu" , "İşte Gençler,İşte Gerets" vb........

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko
    neden 1-2 maç baz alınarak yorum yapılıyor onu anlamıyorum...tamam abi bende hatta bütün Galatasaray taraftarı o maç için öyle düşünüyor...yanlış adamları seçti,peki eğer o maç öyle bitmeseydi,yorumlar nasıl olacaktı onu çok merak ediyorum, "Dikiş Tuttu" , "İşte Gençler,İşte Gerets" vb........
    ama sende böyle düsünüyorsun sonucta macı alamadı.benim dedigim sey ise 1-2 mac degil sezon en önemli macıı ayrıca sampiyonluk macı. aklıma simdi geldi aynı seyi Türkiye kupası macındada yaptı ilk mac aykut ikinci mac hatasını anliyip mondi.
    benim demek istedigimde bu teknik adam dedigin gelecegi görebilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

tabiiki geleceği görebilmeli...
    ama şu andaki Galatasaray'ın konumunuda unutmamak lazım bence Gerets hakkında yorum yaparken...

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    çünkü herkes hata yapabilir ama ferhat ve uğura yaptığı affedilemez.. hata değil artniyet bence ..
    Abi öyle diyorsun ama Gerets'in oynattığı gençlerin bir çoğunu daha birçok insan tanımadan Gerets tanıttı. Artniyet aramak yanlış bence...

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Bence Kalmamalı.Oyuncu Almasını İyi Beceremiyo.Gidiyo Heinz Gibi Çürükleri Alıyo.En İyisi Gitsin Galatasaray dan.Başaka Manager mi Yok Galatasaraya

Quote Originally Posted by eser3131
    Bence Kalmamalı.Oyuncu Almasını İyi Beceremiyo.Gidiyo Heinz Gibi Çürükleri Alıyo.En İyisi Gitsin Galatasaray dan.Başaka Manager mi Yok Galatasaraya
    heinz ı diğer transferler olmayınca mecbur kaldı ondan aldı transferin son günlerinde mecbur kaldı... geretsin en çok istediği oyuncu insua ydı ben transfer politikasını beğeniyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

gerets kalmalı bence eğer takımı başarasız buluyorsanız bence yonetimin değişmesi lazımm

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

abi ben GALATASARAYın basına hector cuper in gelmesini isterim iyi hoca işte odur

yaw geretsten ötesi yok!!

gerets giderse takım biter o kadar mali sorunlar içerisinde bunu yaptığına göre

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Cancanokan
    gerets giderse takım biter o kadar mali sorunlar içerisinde bunu yaptığına göre
    katılıyorum arkadaşım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

bencede kalmalı bazı küçük hataları var ama olsun ...

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

ne yaptı abi gerets ne yaa yapmadıklarına gelirsek en derbilerin büyük cogunlugunu kazanamadı,bizi türkiye kupasından etti,uefa kupası desen fıs,ligdede artık iş bitti diyebiliriz yani görüldügü gibi gerets hiçbişey yapamamış yani başarısız bi hoca hala basarılı diyosanızda basarı kavramımız değişik demektir

başarı ortama ve duruma göre değişir. bu şartlar altında takımı şampiyonluğa oynatması bir başarıdır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    başarı ortama ve duruma göre değişir. bu şartlar altında takımı şampiyonluğa oynatması bir başarıdır
    hürmet sana kesinlikle katılıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Unhappy

abi şartlarda ne var bi para yok futbolcu desen kralı elinde geretsin daha ne olması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zargı, olur da Fenerbahçe bir kaza yapar, Galatasaray şampiyon olursa ne diyeceksin onu merak ediyorum ben asıl. Başarısızlık dediklerinin hiçbirisinin başarısızlık olmadığının farkında mısın? Derbi kazanamamış, ne olmuş kazanamadıysa? Kupadan elenmiş, illaki elenecek bazı takımlar ki bu Galatasaray'da olabilir. UEFA'dan elenmek ise tamamen kaza kurşunu durumu. Şu anda averaj nedeniyle ikinci durumda Galatasaray ve en yakın rakibine de 26 puan fark atmış durumda. İlk yarıda yaşanan bazı durumlar olmasa üstelik 3 hafta önce şampiyonluğunu ilan etmişti Galatasaray. Bunun neresi başarısızlık? Futbolcular iyi oynuyor diyorsun da sal bakalım sahaya aynı futbolcuları bir sisteme oturtmadan ne oluyor sonu. 3-4 maç kazanırsın belki bir sezonda, o da kazanabilirsen. Klasik bir sabırsızlık gösteriyorsun bence, takımı şampiyon yapamayan Teknik Direktör başarısızdır sabırsızlığı.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Angry

Quote Originally Posted by Gravity
    zargı, olur da Fenerbahçe bir kaza yapar, Galatasaray şampiyon olursa ne diyeceksin onu merak ediyorum ben asıl. Başarısızlık dediklerinin hiçbirisinin başarısızlık olmadığının farkında mısın? Derbi kazanamamış, ne olmuş kazanamadıysa? Kupadan elenmiş, illaki elenecek bazı takımlar ki bu Galatasaray'da olabilir. UEFA'dan elenmek ise tamamen kaza kurşunu durumu. Şu anda averaj nedeniyle ikinci durumda Galatasaray ve en yakın rakibine de 26 puan fark atmış durumda. İlk yarıda yaşanan bazı durumlar olmasa üstelik 3 hafta önce şampiyonluğunu ilan etmişti Galatasaray. Bunun neresi başarısızlık? Futbolcular iyi oynuyor diyorsun da sal bakalım sahaya aynı futbolcuları bir sisteme oturtmadan ne oluyor sonu. 3-4 maç kazanırsın belki bir sezonda, o da kazanabilirsen. Klasik bir sabırsızlık gösteriyorsun bence, takımı şampiyon yapamayan Teknik Direktör başarısızdır sabırsızlığı.
    abi takımın en yakın rakibine o kadar fark atması ligdeki herkesin dökülmesinden kaynaklanıyo ayrıca bu senin saydıklarının hangisi basarı sampiyon olsakta fikirlerim degişmiyecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zargı, ben başarı saymadım ki zaten. Başarısızlık gibi gözüken şeyleri saydım. Hani kalkıp takım kupada daha gruplarda elense ve şu anda ligde 5. ya da 6. olsa kesinlikle başarısız diyebilirim ama bu takım bu teknik direktörle kupada yarı final oynadı ve hala eşit puanla 2. durumda, şampiyonluğu kovalıyor. Hiç kupa alamasak dahi yine de başarılı derim ben bu sezon için. Asıl başarı ya da başarısızlık gelecek sezon ortaya çıkacak bence, Gerets yine takımın başında olacak, ligi ve takımındaki oyuncuları tanıyor olacak ve büyük oranda istediği adamlar alınacak. İşte o zaman bu seneki gibi bir performans ortaya çıkarsa başarısız derim çünkü bu sefer ben dahil hiç kimse "Zaman tanınmalı." ya da "Elindeki futbolcuları tam tanımıyordu." gibi savunmalar geliştiremez.

Quote Originally Posted by zargı
    abi şartlarda ne var bi para yok futbolcu desen kralı elinde geretsin daha ne olması lazım
    elinde futbolcuların kralı var diyosunda bi fenerli yabancılarla bizimkileri kıyaslarmısın

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

elinde futbolcuların kralı var diyosunda bi fenerli yabancılarla bizimkileri kıyaslarmısın
    fenerdeki türklerde bizdekiler kadar iyi deil ona bakarsan yani para konusu hariç hiçbir acıgı yok

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Angry

Quote Originally Posted by Gravity
    zargı, ben başarı saymadım ki zaten. Başarısızlık gibi gözüken şeyleri saydım. Hani kalkıp takım kupada daha gruplarda elense ve şu anda ligde 5. ya da 6. olsa kesinlikle başarısız diyebilirim ama bu takım bu teknik direktörle kupada yarı final oynadı ve hala eşit puanla 2. durumda, şampiyonluğu kovalıyor. Hiç kupa alamasak dahi yine de başarılı derim ben bu sezon için. Asıl başarı ya da başarısızlık gelecek sezon ortaya çıkacak bence, Gerets yine takımın başında olacak, ligi ve takımındaki oyuncuları tanıyor olacak ve büyük oranda istediği adamlar alınacak. İşte o zaman bu seneki gibi bir performans ortaya çıkarsa başarısız derim çünkü bu sefer ben dahil hiç kimse "Zaman tanınmalı." ya da "Elindeki futbolcuları tam tanımıyordu." gibi savunmalar geliştiremez.
    hep bu takımla bu kadar bu takımla bu kadar diyosunuz ne eksik takımda mükemmel bi kadro var belkide hatta belki bile deil kesin olarak türkiyenin en derin kadrosu aynı zamandada sayılı oyuncuları var galatasarayın elinde

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

en sonunda biri beni anladı saol kardes

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Thumbs up gerets'e acık cek

israil takımı beitar jarusalem sahibi kaydamak,Galatasarayın teknik patronunu istiyor.Gaydamak geretsin takımın basına gecmesi için acık cek verdiği ögrenildi.

alıntı
    fotomac
    bu gazetenin hiçbir haberine inanmam ama buna inanmak istiyorum inşallah giderde bizde hiç olmazsa bi sonraki seneyi kurtarırız yoksa yine havayı alıcaz

ya bu kadar gerets düşmanlığı yapma ltf artık sinir bozucu bi hale geldi....
    GERETS HİÇ BİR YERE GİTMİYOR!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

bunun düşmanlıkla alakası yok abi adam bana bişe yapmadıki düşman olim ben klübümü sewdigim için istiyorum gitmesini yoksa basımız cok agrıcak

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri