Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 34 arası toplam 34 sonuç

Konu: 21 Temmuz'da Fenerbahçe-Galatasaray Maçı Var

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kimse kusura bakmasın ben ezeli rakibimle dostluk macı yapamam , hani nereden ortamı 1-2 ay öncesinden geren basın hani nerede atıp tutan basın , şimdi dostluk çerçevisinden bahsediyor , geçiniz bunları efenim geçiniz.

Olaysız bir derbi olacagını zannetmiyorum , maç öncei taraftarlar kapısırlar , satasırlar ligi baslamadan hırs yaparız bu sefer rövans için kendi sahamızdaki macta aynı şekilde karsılık veririz stad kapanır .

Saçma bi düşünce.Yiyim gelecek maddi destegi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Kimse kusura bakmasın ben ezeli rakibimle dostluk macı yapamam , hani nereden ortamı 1-2 ay öncesinden geren basın hani nerede atıp tutan basın , şimdi dostluk çerçevisinden bahsediyor , geçiniz bunları efenim geçiniz.

Olaysız bir derbi olacagını zannetmiyorum , maç öncei taraftarlar kapısırlar , satasırlar ligi baslamadan hırs yaparız bu sefer rövans için kendi sahamızdaki macta aynı şekilde karsılık veririz stad kapanır .

Saçma bi düşünce.Yiyim gelecek maddi destegi.

Alican... Rahat ol; ezeli rekabet için ne eksik, ne fazla; heyecan dozu aynı oluyor ama hiçbir olay olmuyor. Merak etme... TSYD kupalarında hiçbir olay olmazdı. Hatta normal lig maçlarında olsa da bu derece olmazdı. Ne zaman şu %5 deplasman işi çıktı (endüstrileşen futbolun cilvesi) bu tür gerginlikler oluyor. Bir yanda çoğunluk emperyal gücünü hissettirmek istiyor, diğer yanda %5'lik grup "azınlık psiolojisiyle" asimilasyona hayır mesajı vermek için direnç koyuyor. %95'lik kitle bu dirence tahammül edemiyor, "üçbeş kişiyi susturamadılar" dedirtmemek için küfür dozunu arttırıyor; %5'lik deplasman taraftarı aynı şekilde "sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak, teslim olmayız" karşılığı veriyor. Olay budur... Sonra gelsin misillemeler... %50 bölüşülecek stadda Ligi hatırlatacak gerginlikler olacağını sanmıyorum. Münferit hadiseler dışında... Belli olmaz gerçi; bir manyak çıkar ve küfürlü bir pankrat açar, kopar orada herşey... Bu sebeple taraftarın pankratları çok iyi denetlenmeli...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

İnşallah Hakan Abi bi iki tane sivri zekalı çıkıpta böyle bir maçı zehir etmez bize.

Yeri ve saati belli oldu!

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 21 Temmuz'da Gurbet Kupası adı altında oynanması planlanan mücadelenin saati ve yeri belli oldu.
    Karşılaşmanın, Almanya 2. Ligi’nde mücadele eden Duisburg’a ev sahipliği yapan MSV Arena Stadı’nda TSİ 19.30’da oynanacağı bildirildi.

31 bin kişi kapasiteli statta oynanacak dev mücadeleye gurbetçilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

İddaa programında da yer alması beklenen karşılaşmadan TV ve hasılat gelirleriyle birlikte toplam 3 milyon TL’lik gelir bekleniyor.

01.07.2010
    Kaynak : Fanatik

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri