Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Takım Kazanır ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Plzen

1 5.00%
  • Beşiktaş

16 80.00%
  • Beraberlik

3 15.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 53 arası toplam 53 sonuç

Konu: Plzen - Beşiktaş | UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 1. Maç

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ferrari ve Fink gitmez arkadaş, bunu bilir bunu söylerim. Geçen sene az gol yediysek bunda Ferrari-Sivok tandemi ve Ernst-Fink göbeği % 100 etkendir o kadar. Bunu Schuster'e anlatsın artık birileri. Delgado, Zapo ve Holosko gitsin bir yabancı golcü ve yerli sol açık alınsın ki golcü konusunda isteğim belli. Ayrıca 2. yabancı transferi de yapılırsa Tabata gitsin. FERRARİ VE FİNK MUTLAKA KALMALI.!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Daha ilk mactan not vermemek lazim bence. Ne yung boyz ne de bu mac takimlarimizin durumu hakkinda kanaat olusturamaz. Henuz hazirliklar tamamlanmadi. Eylule kadar Avrupada kalabilirsek kaza olmadan, cok daha etkili olacaklardir sonrasinda.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

1-1 bitti maç.

İlk yarı adeta şok olduk 30.dakikada kornerler 8-0 dı.Hakan olmasa maç 3-0 olabilirdi ilk yarıda.Ardından 43 dk kada gelen penaltı golüyle eşitliği sağladık çok bastırdıkm ama olmadı.Takımdan gidecekler belli.Holosko zapo ve delgado gitsin fink ferrari kalsın sivok-toraman ilk yarı saç baş yoldurttu.Necip'in 2. yarı oyuna girmesi takımı özellikle Ernsti epey rahatlattı.

Hilbert için erken daha.Ama bence Ekrem ile oynasa daha etkili olurdu.Rakibin duran toplarda etkili olması türk futbolunun yıllardır kanayan yarası.

Her milli maçta korner olunca korkuyorum

şablonumuuz belli 4-2-3-1 olacak gibi guti AMC oynayacak bence efnst imceman olabilir yada necip

Ama schuster ernst guti yanyana önlerinde q7 tabata nihat bobo olur herhalde bakalım

Nesil
    2006

Beşiktaş için antreman maçıydı. İnönü'de tur gelir. Oyuncular ve teknik heyette kafa rahattır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

İlk yarı çok kötüydük ancak 2. yarı schuster istediği sistemi oynattı. Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi 2. yarı. Necip bu takımda rahat rahat ilk 11 oynar. Quaresma'yı beğendim bu maçta , az oynadı ama hatasız oynadı , kaptırdığı tüm topları da geri kazandı. Hilbert hakkında fikir belirtemeyeceğim izleyip göreceğiz. Ama schuster'in oynatmak istediği sistemi beğendim nolursa olsun. Maç sonunda röportajda Schuster asi ruhunu rıdvana da yansıttı .d Rıdvan bu sistemlemi oynayacak beşiktaş tüm sezon dedi. Schuster evet bu takım bu sistemle oynacak ve bu kaliteye de sahip dedi. Ancak dediğim gibi plzen küçümsenecek rakip değil. Hiçbir zaman Balkan takımlarını ve çek takımlarını küçümsememek gerek. İstanbulda rahat kazanıp tur atlarız. Tüm takımlarımıza başarılar.

Hakan arıkan sen bir tanesin , bence iyisin Umaırm alır rüştü abisinden kaleyi. Çok yakışıyor takıma.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hakan o Liverpool maçını yaşamasaydı bu takımın 1. kalecisiydi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

O kadro ile Liverpool maçı mucize sayılmaz , hakan içinde kafaya takılacak bişey olmaması lazım. O seneki kadromuza baktığımda "bu adamlarla CL'mi oynadık biz yok artık" diyorum kendi kendime.

Yazık oldu ülke puanlarına 3 maçta 6 puan kaybettik bu işin sorumlusu kim ? (3 takımında başlığına yazıyorum, hiçbirini birbirinden ayırmadığım için.)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Öyle deme ahmet 1 yıla yakın psikolog yardımı aldı.Kendini Türkiye gibi bir ülkede Hakan'ın yerine koysana.Gazete okuyup internete giriyorsa zaten bitmiştir herhalde.(Tabikki okumuştur)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hakan o maçtan sonra orkun gibi sorunlarım var dedi

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

o maçtan sonra 10 milyon kişi sorunlu oldu normaldir

Ayrıca İbrahim Üzülmez hakkında bişey yazacaktım unutmuşum. Olmuyor be ibo , tamam çok saıksın takıma ama yeterli değilsin malesef. Yeterince yılalrca başarıyla hizmet ettin ama artık zamanı geldi bazı şeyleri gözdn geçirmenin.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Çok şanslısın Beşiktaş çok. Adamlar Dünya'ları kaçırdı. Yok yere bir penaltı. Sanki dün Young Boys maçını izledim. Bu hafta elemelerde çok şanslıyız Türk takımları olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    o maçtan sonra 10 milyon kişi sorunlu oldu normaldir

Ayrıca İbrahim Üzülmez hakkında bişey yazacaktım unutmuşum. Olmuyor be ibo , tamam çok saıksın takıma ama yeterli değilsin malesef. Yeterince yılalrca başarıyla hizmet ettin ama artık zamanı geldi bazı şeyleri gözdn geçirmenin.

İbrahim Üzülmezden daha iyi bir sol bek söylesene alabilecek olduğumuz şu anda ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    İbrahim Üzülmezden daha iyi bir sol bek söylesene alabilecek olduğumuz şu anda ?
    Hakan Balta'yi verelim , bi anda ibo dan cok iyi bir sol bek e gecmeyin garipser takim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Hakan o Liverpool maçını yaşamasaydı bu takımın 1. kalecisiydi.
    ondan sonrada Metalist maçıda ağır oldu ona Liverpool kadar değil belki ama yinede ona denk geldi gene

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yakışmıyor... Yakışmıyor...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kadrolar açıklandığında Ernst'in ortasahada yalnız kalacağı belliydi ancak buna rağmen rakibin bu kadar etkili olacağını beklemiyordum. Beşiktaş'ın en iyi oyuncusu kaleci Hakan ise bu maç Beşiktaş açısından problemli bir maçtır. Plzen özellikle 1-0'dan sonra ciddi pozisyonlar yakaladı fakat Hakan izin vermedi. Beşiktaş'ın kazandığı penaltı çok iyi dakikada geldi ve adeta nefes aldırdı.

Beşiktaş'ta forvet olan Nihat'ın çıkıp Necip'in girmesi Beşiktaş'ın daha iyi oynamasını sağladı. Yani artık günümüz futbolunda ne kadar çok forvet o kadar çok hücum değil; oyunu elinde tutan, ortasahası sağlam takımlar iş yapıyor.

Beşiktaş açısından avantajlı bir skor denebilir; büyük ihtimalle Beşiktaş İstanbul'da turu geçer.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Rıdvan Dilmen : Volkan, Hakan yenilmedi, Arda yenemedi..
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Vikingur maçını ölçü almamış,hazırlık maçı havasında olduğunu söylemiştik.Schuster'in tek önliberolu aşırı ofansif sistemini bu maçta test edecektik.Bu sistemin savunma anlamında sıkıntı yaratacağı birçok kişinin malumuydu.

Plzen maça çok hızlı başladı.Özellikle Beşiktaş'ın orta sahasında büyük boşluklar bulup rahat geldiler.Hakan'ın başarılı performansı olmasa ilk yarı 3-0 olurdu.Delgado'nun o bölgeyi kaldıramayacağı o kadar açık ki Schuster gibi bir hoca bunu nasıl göremiyor anlamak mümkün değil.Sahaya dizilişten ziyade oyun anlayışı ters geldi takıma.Çünkü bu takım,takım savunması sayesinde çifte kupa yapmış,önce karşılamış sonra atmış bir takım.Bu anlayışı benimsemiş futbolculardan kurulu bir takıma birdenbire tam tersi anlayışta bir oyun oynatmaya kalkarsanız zaafların oluşmaması mümkün değil.Bu sistem ve oyun anlayışı İnönü'de ki maçlarda işe yarayabilir ama deplasmanda özellikle sağlam diye nitelendirebileceğimiz takımlara karşı intihar olur.Şöylede birşey varki sistem ve oyun anlayışı ne olursa olsun Erhan ve Nobre bu takımın 11'in de oynayacak yetenekte isimler değil.

İkinci yarı Necip'in girip sistemin 4-2-3-1'e dönmesi oyunu bir anda tersine çevirdi.Ayağında top tutamayan,seken topları alamayan,rakibin sertliğine aynı sertlikle karşılık veremeyen Beşiktaş biranda topa daha fazla sahip olmaya,seken topları almaya ve orta alanda rakibe üstünlük kurmaya başladı.İlk yarıda verdiği pozisyonlarıda vermeyip avantajlı skorla maçı tamamladı.

Hoca maç sonunda bu ofansif sistemde devam edeceğini söyledi.Delgado'nun yerine Guti girecek.Bu o bölgeyi biraz olsun rahatlatacaktır.Guti çok tempolu,çok diri olmasada top sakalayabiliyor olması,oyun kurabilme yeteneklerinin olması sayesinde en azından top kayıplarını azaltacak ve atakların daha düzenli şekillenmesini sağlayacaktır.Başta da söylediğim gibi iki senedir tamamen savunma yapan bir takımın bu sisteme alışması biraz zaman alabilir.Ayrıca son iki maçtır ikinci yarılarda 4-2-3-1'e dönülmesi bir b planının olduğunu gösteriyor.Bu b planının özellikle deplasmandaki maçlarda kullanılması gerektiği kanaatindeyim.İçerdeki zorluk derecesi çok yüksek olmayan maçlarda tek önliberolu ofansif sistem iş görür.Sonuç olarak sistem henüz oturmuş değil.Biraz daha zamana ihtiyaç var.Kesin olan birşey varki Beşiktaş'ın maçları bol pozisyonlu bol gollü geçer.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Yazık oldu ülke puanlarına 3 maçta 6 puan kaybettik bu işin sorumlusu kim ? (3 takımında başlığına yazıyorum, hiçbirini birbirinden ayırmadığım için.)
    Puanlamada sadece 0.5 puan farkediyo aslinda. Ki toplam takim sayisina bolundugu zaman bu 0.1puana kadar dusuyo etki olarak. Yani toplamda 3 takim da berabere kaldigi icin 0.5x3 = 1.5 puana mal oldu.Ulke puanina da 1.5/5 = 0.3 puan eksi yonde etki etti maalesef.

Boşversenize zannediyormusunuz inönüde adamların ilk yarıdaki gibi rahat oynayacaklarını bu takımdan delgadoyu kes necibi koy sonra arkana yaslan seyret maçı bence inönüde daha farklı olacak kontra plezen seyredeceğiz adamlar defansa kapanıp bizim boşluklarımızdan yararlanacaklar bunun içindir ki ilk 11 de necip olsun uğurda olmasın illa ama illa necip uysa bu takımın yıldızıdır hem ahlaki hemde işini ciddiye alıyor... Ve ilk önce delgadodan kurtulmamız lazım...

Ne olursa olsun ben temsilcilerimizden bu kadar tutuk futbol beklemiyordum. 3 takımda beni hayal kırıklığına uğrattı. Çabalayan bir kaç oyuncu haricinde (3 takım içinde söylüyorum) vasatı aşamadılar. Sanırım fazla profesyonel oyuncuları var takımların yüreğiyle oynayacak, mücadele edecek oyuncular azaldı...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizim takıma neLer oLmuş yahu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri