şampiyonlar liginde gruptan çıkmayı hedefliyoruz young boys gibi bir takımdan çekiniyoruz. bu maç fark olmalı..
Young Boys
Fenerbahçe
Beraberlik
şampiyonlar liginde gruptan çıkmayı hedefliyoruz young boys gibi bir takımdan çekiniyoruz. bu maç fark olmalı..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
İlhan Eker idmanda sakatlanmış, maçta oynamıyor.
Sağbek Önder... Bilca ve Bekir göbekte... Bekir geçen yıl sağbekte değil ama stoper pozisyonunda göz doldurmuştu. Fakat Önder, fakat Önder... Ya Bilica...
Ne kadar defolu bir kadromuz var? Üç-beş isim sağlıklı olmadığında nasıl bir kısır döngü içinde savrulduğumuz ortaya çıkıyor.
Aykut hoca için bu yaşananların her biri uzun vadeli planlar içinde bence bir nasihat niteliğinde... Bunların her birini bir köşeye not alıyordur. Aslında çok sınırlı bir kadroya sahip olduğunu daha en baştan bu kadar capcanlı görmesi iyi oldu.
İlk resmi maçında ona başarılar... Onu Fenerbahçe'nin başında 300. resmi maçına çıkarken de görmek isterim. Haydi hayırlısı... Bismillah...
Bilica ve Önder acaba 9 kişi çıksak daha verimli bir futbol sergileyebiliriz.
Arkadaşlar; Önder Turacı'nın bu sezon 7. sezonu... Eğer bu senede kadroda kendine bir yer bulmayı başarırsa 7.sezonunu geçirecek Fenerbahçe'de... Daha ne kadar kötü olması gerekirdi ki, yedi sene barınamasın... Deniz Barış'a altı sezon dayandık, Önder yedinci sezona başladı. Bunların torpili kimden ve nereden? BU SAFRALARI BÜTÜNÜYLE NE GÜN ATACAĞIZ BÜNYEMİZDEN?
Bu takımda Bilica'nın, Önder'in yokluğu, hiç olmaması kenarda oturmalarından çok daha hayırlıdır. Bu takıma acil ama acil bir stoper ve önlibero dedikleri türden bir oyuncu lazım... Artık, GURBETÇİLERİN arasından mı ararlar, ne yaparlar bilmiyorum ama şu adamların Fenerbahçe forması giymesi akıl alır ve kabullenilir birşey değil.
Christian'ın durumu yeniden gözden geçirilecektir. Geçirilmelidir. Sanırım Selçuk Galatasaray maçında gördüğü kartın karşılığı olarak kenarda...
Kazım'a gelince... "Sağ kanatta Kazım var, transfere ne gerek" diyenlere... "Geçen yıl Kazım gönderilmeseydi şampiyonluk kaçmazdı" diyenlere... Yahu Kazım'ın ipiyle kuyuya mı inilir?
Young Boys da son 3 yılda 2 kez son maçta şampiyonluktan olmuş. Bugün Ntvspor'da söyleniyordu galiba.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
1 dakikada 2 net pozisyon kaçırdı Young Boys.
Emre , 1-0.
Emre Belözoğlu 1-0.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
1-0 oldu Emre attı![]()
gol geldi, Emre Belözoğlu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Öndeyiz ama iyi oynadığımız söylenemez.
gol geldi, 1-1 oldu, gol geliyorum demez derler ama bu gol bağıra bağıra geldi valla
Güiza bile atardı bunu![]()
Şiir gibi geldi Young Boys ama inanılmaz bir gol kaçırdılar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Young Boys yenicek bu maçı galiba, o son pozisyon nedir öyle futbolun tüm nimetlerinden faydalandılar şiir gibi geldiler
sağ kanattaki Degen çok iyi bizim başkan bu maçı izliyor mu acaba![]()
Sürekli kaçırıyor Young Boys, Fenerbahçe artık toparlanmalı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Young Boys çok tehlikeli geliyor çok..
Maçı izleyemediğim için radyodan dinliyorum.Dinlediğm kadarıyla, ya bizim takım çok kötü ya bu Young Boys çok iyi.Atak üstüne atak yiyoruz yahu bu ne?Her an gol yiyebiliriz.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Lugano olmadığı zaman böyle olacaksak, bizim defansa oyuncu almamız lazım.
Fener çok kötü young boys da çözmiş işi hızlı adamlar Fener'i parçalıyor.
Fenerbahçe'nin orta alanda basması lazım . yoksa Young boys 2. hatta 3. golü de bulur. Emre ve Cristian ön liberoda hiç basmıyorlar.Adamlar tarlada yürür gibi gelip şut atıyor![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gol kötü olmuş Fenerbahçe için.. Ama gollü beraberlik iyidir, Kadıköy'de telafisi olur. Yine de dikkatli olmalı Fenerbahçe.
Fenerbahçe'de şu anda orta saha yok bu kadar pozisyon vermesinin sebebide o Young Boys çok çabuk geçiyor orta sahayı, Fenerbahçe bu taktikle ve bu anlayışla oynarsa tam kadro olsa bile baya zorlanır gibi geliyor bana
mükemmel bi gol oldu bu arada![]()
Last edited by E.Cartman : 28.Temmuz.2010 at 22:43 Reason: gol :D
Stoch, 2-1.Güzel gol oldu.
Stoch çok güzel bir gol attı gerçekten.. 2-1
Cristian çok güzel bıraktı topu
Kazım kırmızı gördü ne adam ya
Stoch güzel vurdu valla.