Anfielde olcam hele sukur ingiliz topraklarinda kendi takimimi izliyebilcemtur zor ama inancim tam
Anfielde olcam hele sukur ingiliz topraklarinda kendi takimimi izliyebilcemtur zor ama inancim tam
Adamlar logosuyla döver bizi.![]()
Bal seker dagitmaya gerek yok , Trabzon Finale kadar cikmis bile olsa idi eslesicegi en zor rakiplerden biri liverpool olurduki daha ilk turdan eslesmisler , hezimet olucagini sanmiyorum ama elenicegi kesin gibi duruyor , evinde berabere kalir deplasmanda yenilir Trabzon
Zaten kolay bir rakip çıksaydı şaşorordım ama olsun arkadaş buda bi işaret.Belkide eleriz olur mu olur futbol bu ama tabi ibre %85 Liverpool lehine.Liverppollular tanır bizi
Umut Bulut mu Torres mi?![]()
Fulham'ı finale taşımayı başaran antrenör, Liverpool'la da en az bu başarıyı sağlayacağını düşünüyordum ki Trabzonspor'la eşleşti.. Trabzonun işi çok ama çok çok çok zor. Hele ki kadrosunu güçlendirememişken.
Bir yerde bunu gördüm
"Trabzon taraftarından kura yorumu: Trabzon'a gelmeyin yoksa "You will never walk again"
Trabzonspor cok sanssiz yahu![]()
Ah trabzon ah![]()
bi umudum var ya trabzondan deplasmanda 2-1 yenilse trabzondada alanzinho yattara sov yapsa 1-0 alsa ne güzel olur ya![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bence Tranzonspor deplasmanda çok iyi oynayacak ama 1 farkla kaybedecek. 2. maçta herkes umutlanacak ama Trabzon içerde 2-3 fark yiyecek. Valla Trabzonu çok severim ama içimden geçen buYaww burdan elenince de gidilecek başka bir Avrupa ligi olsaydı keşke
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Onur Kıvrak'ın avrupa'ya açılımını sağlayacak maçlar olabilir![]()
Bakalım geçen sezon kadar form tutmuş halde başlayabilecek mi Onur... Çünkü bu 2 maçta Trabzonda en formda olması gereken isim bence Onur![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bir de bu 2 maç arasında Fenerbahçe ile oynayacak Trabzon. Gerçi Fenerbahçe de aynı 2 maç arasında Trabzonla oynayacak.
7 günde 3 zorlu maç yapacak 2 takım da, zor bir hafta olacak.
"YÜCE ATATÜRK"
bencede gene böyle olacak evde 1-0 yenecek deplasmanda yenilecek.İlk maç deplasmanda galiba dimi
trabzon cok sanssiz bir kura cekti maca cok asilmalari lazim %10 trabzon diyorum.. liverpool favori.
Çok içten diliyorum ki inşallah Trabzonspor içerde çok avantajlı bir skor alır ve deplasmanda direnir ve reizl eder şu artistleri. Forumlarına göz attım diyorlar Anfield'da işi bitirip çocukları göndeririz türkiyeye falan .
Haydi Trabzon.
40-50 kisi toplandik sayilir. Anfielde olcaz 19 da, pankartimizda acicaz
Burda oynancak mactan umitliyim, korktugum mac Avni Akerde oynancak mac
Liverpool geçen sezon eski gücünden uzak bir görüntü sergiledi.Bu yüzden favoriler ama karşı farklı galibiyetlerle turu geçemezler diye düşünüyorum.Yeni hocaları gelmeseydi belki Trabzonspor'un şansı daha fazla olurdu.Yine de futbolda top yuvarlak.Ne olacağı belli olmaz.Umarım Trabzonspor sürpriz yapar ve turu geçen taraf olur.Bu isterim gerçekten.
So what?
Saike
Çok güzel bir olay bence. Şanslı ve yahut şansız diye nitelendirilebilir ama ben kendi adıma söyliyeyim çok güzel bir olay. Rizedeyim şu an ve bir kaç arkadaş toplanıp Trabzondaki maça gitme planımız var. Gerrard , Torres gibi adamları yakından izleme fırsatı var çok güzel bir hadise. İnşallah imkanımız olursa o maça gidip Trabzonlu kardeşlerimize destek vermek isterim. Bide orda Liverpool'u elersek varya dadından yinmez![]()
Kusura bakma göremedim.
ada'dan yazıyor tek ada ingiltere mi?
Şuan Liverpool - Arsenal mücadelesi oynanıyor. Liverpool kendi evinde zorlanıyor diyebilirim. Karşısındaki rakip küçümsenmeyecek bir takım ancak Liverpool pek varlık gösteremiyor.
belki bizim adalarda yaşıyordur![]()
Ada dedigim Ingiltere
Liverpoolda degilim, Lutonda yasiyorum (londradan 40 dk uzaktayim ) . Biz burdaki gencler hep beraber toplanip buyuk bi organizasyon yapicaz Allah izin verirse.
Anfielde sesimizi duyurmaya gidiyoruz.
Beni sevindiren sey ise sadece kendi taraftarimiz degil butun burdaki yasiyan gurbetci genclerin bizle beraber bu yolculuga gelmesi.
Pankart acmayi dusunuyoruz, bi kac oneri daha bekliyorum ama benim kendi dusundugum
"Renkler farkli olsada, Amacimiz ayni . Yanliz birakmicaz !" Gurbetci gencler LONDRA
Degisik onerilerde beklerim henuz herseyimiz hazir degil