Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

17 29.82%
  • Berabere

11 19.30%
  • Bursaspor

29 50.88%
Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 373 sonuç

Konu: Galatasaray - Bursaspor [2.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Çoğu kişinin ters köşe olacağı bir maç olacak, kötü oynasak bile tribün bu maçı aldırır. Skor tahmini, 3-1.

hangi tribün ?...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    hangi tribün ?...
    Eski açık tribün

Taraftar ne yapsın takım böyle oynarsa ? Geçen maç ilk yarı gereken uyarıyı yaptık işe yaradı 2. yarı hem futbolcular hemde taraftar süperdi. Hatta abim maçtan gelince "Maç hiç bitmesin istedik" dedi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Eski açık tribün

Taraftar ne yapsın takım böyle oynarsa ? Geçen maç ilk yarı gereken uyarıyı yaptık işe yaradı 2. yarı hem futbolcular hemde taraftar süperdi. Hatta abim maçtan gelince "Maç hiç bitmesin istedik" dedi

tribün son 2 yıldır rezil durumda. bir ya da iki tane öyle maç var. gerisi palavra.

ölen kapalı dirilmediği sürece tribünden hayır gelmez...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ruhsuz oyuncuya tribün ne yarar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Son 10 yılın en kötü Galatasaray'ı karşısında Bursa kazanır ve Rijkaard dönemi sona erer bence.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

1 puan biLe zor.Lig başı daha hiçbişi için geç değiL.

Ya yönetim ya Rijkaard'ın ipi çekilecek yenilirsek..

Geçen sezon ligde iki maçta da yenemediğimiz iki takımla oynayacağız ..İşimiz çok zor bu 3 hafta..

Galatasaray - Bursaspor
    Karpaty Liviv - Galatasaray
    Eskişehir - Galatasaray..

bu 3 haftanın sonunda Teknik kadronun durumu belli olur..

sakary Ali Misafir

Galatasaray'da ilginç birşeyler oluyor futbol anlamında.Karpaty maçında isteksiz ne yaptığını bilemeyen bir Galatarasay vardı ilk yarı.Eper bu maçtada öyle bir görüntü çizerlese Bursaspor affetmez gibime geliyor.

Ama Galatasaray Ali Samiyende her zaman favoridir.

AliSamiYen'de 1 puan abile iyi sonuç olur Bursa'm için ama Galatasaray'ın durumunu göz önüne aldığımda ve avrupa ligi gruplara kalma rövanş maçı olduğunu da düşündüğümde galibiyet neden olmasın diyorum hele savunması bu kadar kötü durumdayken. Bursaspor kaybetmez, kazanırsa da tek farklı kazanır 0-1, 1-2.

Ertuğrul Sağlam Lig TV'ye bağlandı az önce. Insua ve Turgay'ın oynamayacağını söyledi.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Benim G.Saray kazanır dememin sebebi G.Saray'ın kötü durumda olması. Zaten şampiyonluk rehavetinde olan Bursa üstüne birde "G.Saray kötü, rahat yeneriz" rehavetine de girebilir. Eğer G.Saray iyi durumda olsaydı o zaman Bursa daha iyi motive olacaktı diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

galatasaray yenilse bile rijkaard veya yönetim gitmez rahat olun . tabi yenilgi 6-0 7-0 falan olursa iş değişir .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bilet kaldıysa maça gideceğim bu zamanlarda takımın yanında olmamız gerekiyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Baroş'un Bursa'nın iki ağır stoperini rahatça geçer, Galatasaray'ın da savunması kötü, oldukça gollü bir maç olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    galatasaray yenilse bile rijkaard veya yönetim gitmez rahat olun . tabi yenilgi 6-0 7-0 falan olursa iş değişir .
    Bu maçta kaybedelim, Karpaty maçında da elenelim Rijkaard filan kalmaz. Yönetim de tükürdüğünü yalar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Takıma güvenmekten çok iki oyuncuya güveniyoruz. Birisi Baros diğeri ise Kewell. Birşeyler yapabilirlerse maçı kazanırız. Tutuk oynarlarsa Bursaspor'un galip geleceğini düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray, bu akşam oynayacağı Bursaspor maçına Sarı-Kırmızı PARÇALI forması ile çıkacaktır. Tüm taraftarlarımızı PARÇALI formalarını giyerek Ali Sami Yen'da buluşmaya çağırıyoruz. Tek vücut, tek PARÇA olma zamanı şimdi!
    hele şükür
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten her sene tanıtım gibi yeni formalarla çıkıyoruz ilk maçlara sonra paso parçalı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene ilk kez parçalı giyiyoruz sanırım. Güzel oldu da inşallah maç da güzel olur ama sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sonunda.Umarım Parçalı forma uğurlu gelir ve galibiyet alırız.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maça özel bir şekilde hazırlanmışız.Elano ilk 18'de olacakmış.Galibiyetten daha da eminim artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elano-Barış-Cana oynasın ortasahada kazanırız bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

GS ilk 11: Ufuk,Ali Turan,Neill,Servet,Hakan,Barış,Ayhan,Mustafa Sarp,Arda,Kewell,Baros

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Kewell, Baros ilk on birde. Onun yaptıklarını Ali Turan, Balta, Barış, Ayhan vb. yıkmassa şanslısınız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kewell-Baros her zamanki gibi oynar, Arda da ondan bekleneni verirse iyi bir maç ortaya koyabiliriz. Tabi bu Bursa'nın direncine ve savunmasına bağlı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hayır bende sizi anlamıyorum. Rijkaard geldiğinde herkes vöeeeyh falandı şimdi maçları kaybedelimde gönderilsin diyorsunuz. Zaten ülkemiz teknik patronunun arkasında durmadığı için hep kaybediyor ya. Adam 18 senedir aynı takımın başında iyi veya kötü kalabiliyor İngiltere'de falan bizdede 2-3 maç kaybettimi gitsin deniliyor. Karpty kim ki şimdi 2.maçta eleneceğimizi hiç düşünmüyorum ben. Bursa maçı çok zor geçecektir. Kazanırsak 1-0 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum. Ha futbol bu kaybedebiliriz de. İyi olan kazansın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Hayır bende sizi anlamıyorum. Rijkaard geldiğinde herkes vöeeeyh falandı şimdi maçları kaybedelimde gönderilsin diyorsunuz. Zaten ülkemiz teknik patronunun arkasında durmadığı için hep kaybediyor ya. Adam 18 senedir aynı takımın başında iyi veya kötü kalabiliyor İngiltere'de falan bizdede 2-3 maç kaybettimi gitsin deniliyor. Karpty kim ki şimdi 2.maçta eleneceğimizi hiç düşünmüyorum ben. Bursa maçı çok zor geçecektir. Kazanırsak 1-0 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum. Ha futbol bu kaybedebiliriz de. İyi olan kazansın.
    Tolga, Ferguson iyi kötü her sene takımı iyi yerlere getirdi. Avrupa'da en kötü çeyrek final falan oynamışlardır o süre boyunca. E tabi ki gitmez. Zaten orayla burayı kıyaslamak imkansız. Geçtiğimiz sene boyunca biz de Rijkaard'ın arkasında durduk Fenerbahçe maçlarına, alınan kötü sonuçlara rağmen. Bu sene belki takım daha iyi diyerek yaz sezonu boyunca da arkasında duruldu ama herkesin bir sabır noktası var.

Evet, Karpaty kim ? Kadro kalitesi olarak kat kat üstünüz, hele ki evimizde çok rahat yenmemiz gereken takıma karşı 2-0 geriye düşüyorsak bunda bir sorun vardır. OFK Belgrad kim ? Kaza maza 2 gol de onlardan yedik. Senin adın Galatasaray'sa o hatalara izin verilmemesi gerekir.

Brişeyler değişecekse yönetim ile birlikte Rijkaard olmalı. Ben Rijkaard ilk geldiğinde şüphelerim vardı ama o an mutluluktan bunu dile getiremedim. Bu şüphelerim de an itibariyle kesinleşti ve Rijkaard'ın gitmesini istiyorum.

Ufuk bu macta ins iyi performans gösterir de kaptirmaz kaleyi.

BAM üclüsü Kewell ve Baros'un performanslarina ayak uydurabilirse kazanabiliriz belki.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yine mi Ali Turan ?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Cana, Elano, Musa yedek. Bu üçlüyü sürse orta sahaya daha iyi.

Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri