Galatasaray
Berabere
Bursaspor
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ruhsuz oyuncuya tribün ne yarar.
Son 10 yılın en kötü Galatasaray'ı karşısında Bursa kazanır ve Rijkaard dönemi sona erer bence.
1 puan biLe zor.Lig başı daha hiçbişi için geç değiL.
Ya yönetim ya Rijkaard'ın ipi çekilecek yenilirsek..
Geçen sezon ligde iki maçta da yenemediğimiz iki takımla oynayacağız ..İşimiz çok zor bu 3 hafta..
Galatasaray - Bursaspor
Karpaty Liviv - Galatasaray
Eskişehir - Galatasaray..
bu 3 haftanın sonunda Teknik kadronun durumu belli olur..
Galatasaray'da ilginç birşeyler oluyor futbol anlamında.Karpaty maçında isteksiz ne yaptığını bilemeyen bir Galatarasay vardı ilk yarı.Eper bu maçtada öyle bir görüntü çizerlese Bursaspor affetmez gibime geliyor.
Ama Galatasaray Ali Samiyende her zaman favoridir.
AliSamiYen'de 1 puan abile iyi sonuç olur Bursa'm için ama Galatasaray'ın durumunu göz önüne aldığımda ve avrupa ligi gruplara kalma rövanş maçı olduğunu da düşündüğümde galibiyet neden olmasın diyorumhele savunması bu kadar kötü durumdayken. Bursaspor kaybetmez, kazanırsa da tek farklı kazanır 0-1, 1-2.
Ertuğrul Sağlam Lig TV'ye bağlandı az önce. Insua ve Turgay'ın oynamayacağını söyledi.
Benim G.Saray kazanır dememin sebebi G.Saray'ın kötü durumda olması. Zaten şampiyonluk rehavetinde olan Bursa üstüne birde "G.Saray kötü, rahat yeneriz" rehavetine de girebilir. Eğer G.Saray iyi durumda olsaydı o zaman Bursa daha iyi motive olacaktı diye düşünüyorum.
galatasaray yenilse bile rijkaard veya yönetim gitmez rahat olun . tabi yenilgi 6-0 7-0 falan olursa iş değişir .
Bilet kaldıysa maça gideceğim bu zamanlarda takımın yanında olmamız gerekiyor
Baroş'un Bursa'nın iki ağır stoperini rahatça geçer, Galatasaray'ın da savunması kötü, oldukça gollü bir maç olur.
Takıma güvenmekten çok iki oyuncuya güveniyoruz. Birisi Baros diğeri ise Kewell. Birşeyler yapabilirlerse maçı kazanırız. Tutuk oynarlarsa Bursaspor'un galip geleceğini düşünüyorum.
hele şükürGalatasaray, bu akşam oynayacağı Bursaspor maçına Sarı-Kırmızı PARÇALI forması ile çıkacaktır. Tüm taraftarlarımızı PARÇALI formalarını giyerek Ali Sami Yen'da buluşmaya çağırıyoruz. Tek vücut, tek PARÇA olma zamanı şimdi!![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Zaten her sene tanıtım gibi yeni formalarla çıkıyoruz ilk maçlara sonra paso parçalı...![]()
Bu sene ilk kez parçalı giyiyoruz sanırım. Güzel oldu da inşallah maç da güzel olur ama sanmıyorum.![]()
Sonunda.Umarım Parçalı forma uğurlu gelir ve galibiyet alırız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Maça özel bir şekilde hazırlanmışız.Elano ilk 18'de olacakmış.Galibiyetten daha da eminim artık![]()
Elano-Barış-Cana oynasın ortasahada kazanırız bence.
GS ilk 11: Ufuk,Ali Turan,Neill,Servet,Hakan,Barış,Ayhan,Mustafa Sarp,Arda,Kewell,Baros
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Kewell, Baros ilk on birde. Onun yaptıklarını Ali Turan, Balta, Barış, Ayhan vb. yıkmassa şanslısınız.
Kewell-Baros her zamanki gibi oynar, Arda da ondan bekleneni verirse iyi bir maç ortaya koyabiliriz. Tabi bu Bursa'nın direncine ve savunmasına bağlı.
Hayır bende sizi anlamıyorum. Rijkaard geldiğinde herkes vöeeeyh falandı şimdi maçları kaybedelimde gönderilsin diyorsunuz. Zaten ülkemiz teknik patronunun arkasında durmadığı için hep kaybediyor ya. Adam 18 senedir aynı takımın başında iyi veya kötü kalabiliyor İngiltere'de falan bizdede 2-3 maç kaybettimi gitsin deniliyor. Karpty kim ki şimdi 2.maçta eleneceğimizi hiç düşünmüyorum ben. Bursa maçı çok zor geçecektir. Kazanırsak 1-0 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum. Ha futbol bu kaybedebiliriz de. İyi olan kazansın.
Tolga, Ferguson iyi kötü her sene takımı iyi yerlere getirdi. Avrupa'da en kötü çeyrek final falan oynamışlardır o süre boyunca. E tabi ki gitmez. Zaten orayla burayı kıyaslamak imkansız. Geçtiğimiz sene boyunca biz de Rijkaard'ın arkasında durduk Fenerbahçe maçlarına, alınan kötü sonuçlara rağmen. Bu sene belki takım daha iyi diyerek yaz sezonu boyunca da arkasında duruldu ama herkesin bir sabır noktası var.
Evet, Karpaty kim ? Kadro kalitesi olarak kat kat üstünüz, hele ki evimizde çok rahat yenmemiz gereken takıma karşı 2-0 geriye düşüyorsak bunda bir sorun vardır. OFK Belgrad kim ? Kaza maza 2 gol de onlardan yedik. Senin adın Galatasaray'sa o hatalara izin verilmemesi gerekir.
Brişeyler değişecekse yönetim ile birlikte Rijkaard olmalı. Ben Rijkaard ilk geldiğinde şüphelerim vardı ama o an mutluluktan bunu dile getiremedim. Bu şüphelerim de an itibariyle kesinleşti ve Rijkaard'ın gitmesini istiyorum.
Ufuk bu macta ins iyi performans gösterir de kaptirmaz kaleyi.
BAM üclüsü Kewell ve Baros'un performanslarina ayak uydurabilirse kazanabiliriz belki.
Yine mi Ali Turan ?
Cana, Elano, Musa yedek. Bu üçlüyü sürse orta sahaya daha iyi.