Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

2 14.29%
  • Berabere

3 21.43%
  • Bursaspor

9 64.29%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 34 arası toplam 34 sonuç

Konu: Sivasspor - Bursaspor [3.Hafta]

Bursaspor ne istediğini bilerek oynuyor. Gerektiği zaman defansif bir anlayışa bürünüyor Sivas maçının 60 dakikasındaki gibi, istediği zamanda Sercan - Insua gibi atak oyuncularını sokarak ofansif bir anlayışa bürünüyor.

Hüseyin - Ergiç ikilisi maçın en iyisiydiler. Ergiç, Ceyhun'u sahadan sildi, Hüseyin'de ataklara dahil olarak gol pozisyonlarına girdi adeta görev değişimi yapmış gibiydiler.

Vederson - Ozan ikilisi uyum sorununu atlatamamışlar. Ozan lig başladığından beri en istekli maçını oynadı, defansa yardıma geldi, top çıkardı, değişikliklerden sonra sol kanadı aktif olarak kullanmaya başladı maçın iyilerindendi.

Ali - Volkan maçta skora etki eden aktörlerdendi. Volkan çok güzel bir maç çıkardı, Sivas'ın sol bekinin yerinde kimse olmak istemezdi adeta bu maçta. Çalım atıyor duruyor tekrar çalım atıyor adeta Oğuz Çetin'e nazire yapıyor. Havada asılı kalarak attığı gol müthişti.

Ivankov kariyerine attığı gollerden, kurtardıklarından, çalımlarından sonra birde asistlerini dahil etti.

Ömer - Stepanov çok çabuk adapte oldular, birbilerini maç içerisinde tamamlıyorlar.

Maçın istatistikleri : Bursaspor oynadığı son 8 lig karşılaşmasında kalesinde sadece 1 gol gördü o da şampiyonluk maçında Beşiktaş'ın attığı gol.

Sivasspor, Mesut Bakkal geldiğinden bu yana ilk mağlubiyetini Bursaspor'dan alıyor...

Maçın geniş özetini izledim biraz önce,Sivas'a karşı Bursaspor'u oldukça iyi gördüm.Takımda yardımlaşma üst seviyede,ne istediğini bilen bir yapıda oynuyorlar.Lig maçları Şampiyonlar Ligi için ölçü değil ama ben çok umutsuz değilim Bursaspor'dan Şampiyonlar Ligi'nde.Yapabileceklerinin en iyisi yapacaklardır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Twitter'dan isyan etti

Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım Sivasspor maçında kendisine ilk onbirde yer bulamadı ve derdini twitterdaki takipçilerine anlattı.

30 Ağustos 2010 Pazartesi - 11:57
    DHA

Sivasspor maçında kendisine ilk onbirde yer bulamayan ve oyuna 63'üncü dakikada dahil olan Bursaspor'un golcü futbolcusu Sercan Yıldırım, twitter'daki sitesinde ilginç açıklamalarda bulundu.

Sivasspor maçında peş peşe gelişen iki yüzde yüz pozisyonu akıl almaz şekilde değerlendiremeyen Sercan, maç dönüşünde telefon üzerinden paylaşım sıtesine yaptığı açıklamalarda Konya ve Sivas maçlarında sahaya yedek çıkmasının kendisini olumsuz yönde etkilediğini belirtti.

Yedek kulübesinden oyuna girmeye alışık olmadığını belirten Sercan, açıklamalarında "O gollleri kaçırmam normal. Çünkü konsantre eksikligi oluyor, özgüvenim azalıyor. Bu da beni çok etkiliyor" ifadelerini kullandı. Kendi sayfasında, kendisiyle ilgili özeliştride bulunan genç golcü, daha sonra şu ifadelere yer verdi: "Ya ben 2 haftadır kötü oynuyorum, ya da bir problem var. Anlamış değilim. Artık sabrım taştı."

Sercan beyin kulagi cekilmesi lazim

Sercan'dan Twitter yalanlaması

Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım, Twitter'da yer alan ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a sitemkar söler içeren açıklamanın kendisine ait olmadığını söyledi.

DEVRİM ÇETİN - Sercan Yıldırım, Konyaspor ve Sivasspor maçlarnda ilk 11'e alınmaması nedeniyle Twitter'da "Artık sabrım taştı" şeklinde ifadeler kullandığı iddiaları üzerine NTVSPOR.NET'e açıklama yaptı.
    Bursasporlu futbolcu, söz konusu açıklamanın kendisine ait olmadığını vurgulayarak, "Twitter hesabım yok. Bir bayan hayranım, benim adıma Twitter hesabı açmış. Sivasspor maçında yedek kaldığım için sinirlenmiş. Bu nedenle böyle bir şey yapmış" dedi.
    Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile arasında hiçbir sorun olmadığını belirten golcü futbolcu, basında çıkan haberler üzerine bayan hayranının kendisini arayıp özür dilediğini söyledi.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri