Beşiktaş,Porto ile grup birinciliği için mücadele eder.Çantada keklik bir grup bence.
Beşiktaş,Porto ile grup birinciliği için mücadele eder.Çantada keklik bir grup bence.
Besiktas bu gruptan elini kolunu salliyarak lider cikar
OO Süper grup. Tek takımımız BJK. Bu gruptanda çıkacak.
BJK cok guzel kura cekti, golleride bol atsinlar Europada tek temsilcimiz![]()
Güzel bir kura.Hayırlı olsun.
güzel kura Beşiktaş rahat çıkar.
Şeker gibi bir kura.Liderlik için kapışır Beşiktaş,Porto ile.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Quaresma vaktiyle İnönü çimlerinde tur atmıştı , şimdi de Estádio do Dragão çimlerinde tur atar inşAllah.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bekle bizi Dragao , bu defa kozlar bizim elimizdeLider çıkarız.
Porto ile beraber çıkarız güzel kura
CSKA Sofia bir kaç yıl önce Beşiktaş'ı ön elemede elemişti.Rapid Wienne'de FM'den hayranı olduğum Hoffman ne yapacak sırf onun için izliyeceğim maçı.
Beşiktaş'a güvenim sonsuz.Ama korkmuyor da değilim.Rapid Wiena buraya Aston Villa'ya deplasmanda 3 gol atarak geldi.Porto'yu anlatmaya gerek yok.Umarım Beşiktaş lider çıkar.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bazı hatalar var lütfen düzeltiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=1eP4ROwSfD0
UEFA Avrupa Ligi L grubunda mücade edecek Beşiktaş`ın maç takvimi belli oldu.
İşte maç takvimi:
16 Eylül: Besiktas JK - PFC CSKA Sofia
30 Eylül: SK Rapid Wien - Besiktas JK
21 Ekim: Besiktas JK - FC Porto
4 Kasım: FC Porto - Besiktas JK
2 Aralık: PFC CSKA Sofia - Besiktas JK
15 Aralık: Besiktas JK - SK Rapid Wien
-HABER1903-
Bu postlar arka arkaya atılmış, ilgimi çekti.Kura hayırlı olsun, umarım Portoyla beraber ilk 2'ye girip çıkarız gruptan. Liderlik için de Porto maçları belirleyici olacaktır zaten. Yalnız Porto'da 90+2'de gol atıp maçı çevirecek bir QUARESMA yok.
![]()
![]()
Çok iyi bi kura çekti BJK rahat çıkar
İLk 2 maçı aLırsak İnönüde ki maçta Porto yu yenip, çok büyük bir avantajı eLe geçirebiLiriz. Ama dünkü senaryoyu gördükten sonra temkinLi oLmakta da fayda var. GüzeL bir kura. Geçen Porto ya eLendiğimizde eLLerinde Quaresma vardı, formda bir Quaresma vardı ve bizi eLemişLerdi. Şimdi o Quaresma, o formu iLe bizde. Şimdi eLeme sırası da bizde.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Çok iyi bir grup.Ve her zaman oLduğu gibi tedadüfLer yaşandı.Quaresma Porto iLe yüzLeşecek adeta.Mehmet TopaL'ın Bursa'ya geLecek oLması,tek Türk takımı vardı onu da buLdu yahu.
Umarım çıkarız.Sıkıntı yaşamadan.
Bence ilk baştaki 3 maçı kazansa deplasmanda da Porto ile berabere kalsa geri kalan 2 maçıda alırsa kesin çıkar.
Grupda Porto ile birlikte çıkarız. Rapid ve Sofia oynayacagımız 4 maçtan 10 Puan almamız lazım. Bu sene Porto Lige çok iyi başladı. Geçen senelere göre daha iyiler yani dikkat etmemiz lazım.
Porto maçları Quaresma ve Beşiktaş için çok ilginç olacak. Umarım lider olarak çıkar Beşiktaş. Rahat grup.
2 tane İsviçre takımı varken bizim tek takımımıızın olması canımı acıtıyor.
Beşiktaş'a UEFA Avrupa Ligi macerasında sonsuz başarılar diliyorum.İyi bir gruba düştüler,çok rahat çıkacaklardır.Umarım bu yıl en az bir çeyrek final oynar Beşiktaş.
Helsinki maçındaki pozisyonları Falcao yakalamasın.
Çok iyi kura çektik. Ben grupta Rapid ve Sofya'yı içerde dışarda yenip,Porto'yla liderlik mücadelesi vereceğimizi düşünüyorum...
Beşiktaş ilk 2'ye rahat girer gibi gözüküyor ama Rapid Wien grubun sürprizini yapabilir diye düşünüyorum
Screw you guys, I'm goin' home
Genel olarak kuralarda pek şanslı bir takım olduğumuz söylenemez.Bu sefer sürpriz bir takım çekmedik.Aslında kağıt üzerinde bakıldığında Porto ve bizim gruptan çıkacağımız fikri ağır basacaktır;ancak futbol sahada oynanıyor.Açıkcası ben güle oynaya bu gruptan Porto ile beraber çıkarız diyemiyorum.Bu sene yeni bir hocamız var ve oturtmaya çalıştığı yeni bir sistem var.Schuster'in sistemine alışması uzun bir süre alacak takımımızın.Ve bu alışma süreci de bizim adımıza kolay olmayacak.Umarım bir aksilik olmaz ve gruplardan çıkarız.Bunu yapmamız lazım.
So what?
Saike