Sabri
Sabri
Football is simple,but Football Manager is not
- Balotelli. <3
Tottenham'la oynarken ilk sene kiraladım. İlk devre fazla gösteremedi kendini, ki ben zaten Pavlyuchenko'yu oynatıyordum ama ikinci devre Pav sakatlandı ve Balotelli forvette Defoe'yla iyi bir ikili oluşturdu. Modric'te arkadan destek oldu. Modric asist kralı , Defoe gol kralı oldu. Balotelli de 17 gol 11 asist gibi oynamıştı ve Chelsea'nin 1 puan önünden şampiyon olmuştum. 2. Sezon bonservisiyle aldım, tam coşuyordu ki bilgisayar çöktü oyun gitti. oynadığım en güzel oyunlardan biriydi. yazık oldu.
Birçok isim var ama Romelu Lukaku bir başka 16 yaşında takımı sırtlayan oyuncu.
LuganoTop geçiyor adam geçmiyor. Topuda Volkan geçirmeyince üst üste 10 maç felan gol yemediğimiz oluyor.
Alex, manevi olarak bağlandım be bu adama. Onsuz takım top taşıyamıyordu nerdeyse.(ilk sezon)
Bu arada oyunda şuan Nisan 2014 teyim Alex, asistan menejerliğimi yapıyor
Gignac merak edip almıştım, uefa kupasını almamda çok yardımı olduGrupta gol yemeyip bayağı bi gol atmıştık rakipler kolaydı ama yinede atamayan atamaz
![]()
----------------
Fabregas, adamı alıp banko oynattım fakat hiçbir zaman istediğim verimi alamadım. Ve aldığım paranın çeyreğine satmak zorunda kaldım. Bu yüzden takımı değilde parayı sırtalayan adam olarak eklemek istedim![]()
Beni değil de Afyonkarahisar kariyerimde Fenerbahçe'yi 4 yıl üst üste lig ve 5 yıl üst üste türkiye kupası şampiyonu yapan adam....İlk kez bir kariyerimde süper lige çıkmama rağmen bir takıma bu kadar sene boyun eğmiştim...
Javier Pastore!!!!!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ochoa tutar Milevsky atar!!!
![]()
TariboWest
Mamadou Niang, güncellemeli kariyerimde. Acayip gol atıyor.
Cardozo mesela![]()
Gignac Ordu'ya 5 gol atınca, tekrar sevdim onu...