Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 146 sonuç

Konu: Beşiktaş-Galatasaray 33.Hafta Karşılaşması ( 1-2 )

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

1 aydir gol atamiyo yaw birak bari hasan kullansin abansin gol olsun sen ne vuruyon bu oyuncu bence gidecek transfer teklifleri aliyoya onu düsündügünden tam oynayamiyo bennce öyleya ama ikinci yarida biz yenecegiz golüde hasan kabze yada ilic atacak bakin ben yazdim sonra göreceksiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

ha bbu arada fener 2-1 oldu haftaya kaldi umutlarimiz

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bizim maç 0-0 abi.. ne haftaya kalan umudu ?? umut bitti bitecek.. umut için son 45 dk!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

evet abi ben dedim biz yenecez sonra umutlar haftaya kalacak

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

tümer sahnede golü attı birde direkten döndü tribünler süper

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

1-1 Gol Hasan Kabze maç çok güzel bir hal aldı

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

arkadaslar ben ne dedim

HAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNN NNNNNNN
    KKAAAAAAAAAAAAAAAAAABBBBBBBBBBBBBBBBBZZZZZZZZZZZEE EEEEEEEEEE

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

goooooooooooooooollllllll
    hasan attı hasan kabze attıııı şampiyonluk haftaya kaldı
    gooooooooooooooooolllllll 2-1 olduuuu ohh beee

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allahım o nasıl goldü öyle. 90+3'te. Seneye Hasan Kabze kesin ilk 11'de bu maçtaki performansıyla.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

tebrikler temiz bir maç oldu inşallah denizli kazanır veya berabere kalır da gs şampiyon olur bizi yenen bir takımın şampiyon olmasını isterim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun Hasan Kabze'ye.Şampiyonluk yarışı son haftaya kaldı artık.

kabze şov..oh be..inş. haftaya fb puan kaybederde şampiyon oluruz: )

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

haftaya denizlisporun kazanması lazım küme düşmemesi için çok zor maç olucak kayseri-gs maçı biraz daha rahat geçer o maça göre

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

cagri ben nededim birader demedimmi hasan kabze atacak galatasaray yenecek diye iste herkes gördü benim dedigim cikti iste+

HASAN KABZEEEE
    BIRAZ COSTUM AMA OLSUN COK MUTLUYUM HELAL SANA HASAN KABZE

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

sağda solda şike diyorlar, maçı sattı diyorlar ya gülüyorum ..böyle satma maç mı olur ya ? 90+3 yahu ..

necatinin kredisi bitiyor, cihanın ki ise eksilerde ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık tüm umutlarımız Denizli'de.

Allah Hasan Kabze'den razı olsun..

Umarım Denizli horoz gibi öter. Ama sanmıyorum, dış işler araya girer bence.
    -

süper bir goldü sevinçten sesi kısıldım. Bjk niye bu kadar defans yaptı anlamadım. H.Kabze ye ettiğim bütün lafları geri alıyorum resmen adam maçı kurtardı. Cihada çok kötü oynuyor son haftalarda böyle nereye kadar gider bilmiyorum. Geretsi yaptığı değişikliklerden dolayı tebrik ediyorum. Umutlar son haftaya kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Derbiden önce forumda yapılan ankette Hasan Kabze'nin eksikliğini hissetmeyiz demiştim.Hasan Kabze'yi küçümsediğim için özür dilerim.Maçı kurtardı.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ligin kaderi hem alttakiler hem üsttekiler için denizlide belli olacak.beşiktaş hala inönüde maç kazanamıyor.şampiyonluk yarışındaki bu galatasarayın bu kadar kötü olmasına ise bir türlü anlam veremiyorum.bütün sezon kulübede oturan hasan kabze tek başına umutların sürmesini sağladı.attığımız gol ise sanırım bu sezon 90+larda attığımız 4.gol.

üff bu gsliler acayip balli ha. Yani böyle sey olmaz 90+3 de gol atmak ya. Neyse aslinda bir fenerli olarak beni fazla ilgilendirmiyor gsnin ne yaptigini kendi maclarimiza bakmamiz lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

bu sene sampiyon GALATASARAY

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bu maç hakkında hiçbir şey söylemek istemiyorum.
    Bu arada Galatasaray'ın gollerine sevinen bazı Beşiktaş taraftarlarıda vardı.Onlarda tez zamanda Beşiktaş'ı bıraksınlar lütfen.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Umarım Denizli horoz gibi öter. Ama sanmıyorum, dış işler araya girer bence.
    Merak etme Denizli ne olursa olsun maç satmaz

Galatasaray şampiyonluk için Kayseri ise UEFA için, Fenerbahçe şampiyonluk için, Denzilispor ise kümede kalmak için kazanmak zorunda... Önümüzdeki hafta adeta nefeslerimizi tutarak izleyeceğimiz iki büyük maç bizleri bekliyor.

Şu durumda Şampiyonluk için kime şans veriyorsun derseniz Galatasaray şampiyon olacaktır inşallah Zira Denizli işini diğer takımlara bırakmamak için Fenerbahçeyi muhakak yenmek zorunda başka alternatifi yok, yoksa Süper Lig'den düşecek...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Biz denizliye 3 maçta 14 gol attık..inşalah yine gollü bi galibiyet alıcaz haftaya
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Bu maç hakkında hiçbir şey söylemek istemiyorum.
    Bu arada Galatasaray'ın gollerine sevinen bazı Beşiktaş taraftarlarıda vardı.Onlarda tez zamanda Beşiktaş'ı bıraksınlar lütfen.
    Kesinlikle.Trabzonlu olupta İstanbul takımlarını tutanlar için de aynen senin gibi düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dinaMYt
    attığımız gol ise sanırım bu sezon 90+larda attığımız 4.gol.
    bunların 2-3 tanesini hasan kabze attı

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Merak etme Denizli ne olursa olsun maç satmaz

Galatasaray şampiyonluk için Kayseri ise UEFA için, Fenerbahçe şampiyonluk için, Denzilispor ise kümede kalmak için kazanmak zorunda... Önümüzdeki hafta adeta nefeslerimizi tutarak izleyeceğimiz iki büyük maç bizleri bekliyor.

Şu durumda Şampiyonluk için kime şans veriyorsun derseniz Galatasaray şampiyon olacaktır inşallah Zira Denizli işini diğer takımlara bırakmamak için Fenerbahçeyi muhakak yenmek zorunda başka alternatifi yok, yoksa Süper Lig'den düşecek...
    Abi tamam ama ben yine de içimde bir şüphe içinde bu haftaya gireceğim ...
    -

herşey boş beşiktaş taraftarı inanılmaz bir galatasaray düşmanlığıyla gelmiş stada. Beşiktaş resmen 1-1 e yattı en gerçekten böyle bir futbol beklemiyorsdum beşiktaştan. bu maçta şike olacak diyenlere süper bir cvp oldu. Kabzenin yokluğunu hissetmeyiz dediğim için bende özür dilerim

gs gercek ten ıyı oynamadı bence bjk daha ıyıydı cok top kaybettık pas hatası yaptık penaltı kacırdık.o hatalardan bırıının sonunda gol yedık tabıı...hasan kabze macı attıgı 2 golle tek basına kurtardı.necatının de haftalardır suren formsuzlugu da dewam edıor malesef...

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri