D. Kiev güzel kura ancak maçın soğuk aylarda oynanacak olması bir dezavantaj olabilir...
D. Kiev güzel kura ancak maçın soğuk aylarda oynanacak olması bir dezavantaj olabilir...
I'm back...
Dinamo Kiev iyi sayılır. İlk maçın içerde olması avantaj. Güzel bir skorla deplasmana gidip turu geçeriz umarım. Hayırlısı olsun Kartalım adına.
Daha önce daha güçLü oLdukLarı bir durumda eLemiştik, şimdi yine eLeyebiLiriz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
En kolay takım çıktı desek yalan olmaz...
birdahaki tur eşleşmesi çok kötü oldu aris-man.city maçı galibiyle oynıyacak beşiktaş
aris-city eşleşmesinin galibiyle oynayacagız turu gecmemız halınde. bu pek ıyı olmadı onca mac ıcınden =) ama olsun bizim için farketmez.
Deja vu oldum resmen ya. 2 sene önce ŞL'de son torbadan Wolfsburg gelmesin diye dua ediyordum onca takımın arasından gitti Wolfs geldi. Şimdide Winners Match 9 yazısı nolur çıkmasın dedim gitti o geldi onca şey içinden![]()
Eşleşmeler:
![]()
Porto'nun gruptan lider çıkıp Sevilla ile eşleşmesi güzel oldu.![]()
So what?
Saike
Beşiktaş için iyi bi kura olmuş ama sonraki turdaki eşleşme gerçekten kötü olmuş bol şanslar Kartal'a![]()
Porto Sevilla deplasmanında 1-0 öne geçti. 2 Portolu oyuncu birbirlerini tutuyorlardı, o derece boş kaldılar ve Rolando golü attı. Star TV canlı yayınlıyor.
Edit: Kanoute 1-1
Guarin'in 85. dakikada attığı golle Porto deplasmanda 2-1 galip geldi. İspanya'da Sevilla'yı devirmek büyük iş.
Last edited by TR.CaPTaiN : 18.Şubat.2011 at 00:58
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Dün akşam oynanan maçlarda toplu sonuçlar şu şekilde
Rubin Kazan (Rusya): 0 - Twente (Hollanda): 2
Metalist Kharkiv (Ukrayna): 0 - Bayer Leverkusen (Almanya): 4
Napoli (İtalya): 0 - Villarreal (İspanya): 0
Anderlecht (Belçika): 0 - Ajax (Hollanda): 3
Lech Poznan (Polonya): 1 - Braga (Portekiz): 0
Beşiktaş (Türkiye): 1 - Dinamo Kiev (Ukrayna): 4
Benfica (Portekiz): 2 - Stuttgart (Almanya): 1
BATE Borisov (Belarus): 2 - Paris Saint Germain: 2
Rangers (İskoçya): 1 - Sporting (Portekiz): 1
Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti): 0 - Liverpool (İngiltere): 0
Basel (İsviçre): 2 - Spartak Moskova (Rusya): 3
Young Boys (İsviçre): 2 - Zenit (Rusya): 1
PAOK (Yunanistan): 0 - CSKA Moskova (Rusya): 1
Sevilla (İspanya): 1 - Porto (Portekiz): 2
Lille (Fransa): 2 - PSV (Hollanda): 2
Açıkçası çoğu sonuç normal geldi bana.Ancak Metalist gibi dirençli bi takımın kendi sahasında 4 yemesi,aynı şekilde kazanmasını beklediğim Sevilla ve Beşiktaş'ın kendi sahalarında kaybetmeleri büyük sürpriz oldu.Son bi bilgi.Rubin'in kaybettiği Twente maçı Rubin'in 5 sene sonra kaybettiği ilk Avrupa karşılaşması olmuş.Kendi sahasında galiba
Lech Poznan hariç diğer takımlar sahasında avantaj elde edememiş.
Şu anda Porto-Sevilla karşılaşması var Star Tv'de canlı yayın. Zevkli bir maç oluyor. Hulk maçın başında ölümcül deparlarından birini attı , ekrana sığmıyor bazen adam
kuyt attı liverpool 1-0 öne geçti. hakikatten çok sıkıcı bir maç oluyordu, liverpool çok tatsız bu sene. gerçi bi dünya eksikle sahadayız şuanda. öyle ki n'gogh yeteneksizi forvette şu anda.
o değil de golden sonra kaptanın sevincini görünce niye bu kadar sevdiğimi anlamış oldum bu adamı.![]()
Zevksiz oldu ama kazandık mutluyuz. N'Gog bu takıma yakışmıyor. Spering i çok beğendim. İnş. Alıcaz uefa'yı.
N'gog kazmasını Kuyt kurtardı...
Kuyt attı turladık. Amma velakin Kuyt hiç de Lpool seviyesinde bir adam değil. Adamdan bi oturma odası çıkar yani.
Liverpool'un bu sene Uefa Kupasını alacağını düşünmüyorum.Sparta Prag gibi bi takıma bile 175 dakika gol atamayan bi takım yarın daha dirençli bir takımla eşleştiğinde elenmeye gayet müsait bi takım bence.Bu sene gerçekten iyi takımlar var şampiyonluğun Liverpool'a kalmayacağını düşünüyorum
Çok ekstra sakatlıklar veya problemler olmadığı takdirde Porto'yu en güçlü aday olarak görüyorum ben..
25 dakika sonra Star'da Benfica-PSG maçı başlayacak..Mevlüt ilk 11'de..Bakalım nasıl oynayacak..Mevlüt'ü niye milli takıma almıyorlar anlamıyorum.
22:05'te Euro Futbol kanalında Manchester City-Dinamo Kiev maçı var.
Mevlüt'ün topu direkten döndü.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Dinamo Kiev city'yi 2-0 yendi
Braga'dan çok daha farklı bir skor bekliyordum ama olmadı olsun 1-0 da iyidir.
Vaybe ülke puanı adına çok kötü oldu bu sonuçlar. Ukrayna ve Portekiz takımlarının bu gece de kazanmasıyla, bu ülkeleri kısa vade de yakalama hayalimizde böylelikle suya düştü. Şimdiki hedef altta ensemizde olan Yunanistan Danimarka gibi futbolda 3. sınıfa girebilecek ülkelere geçilmemek olacaktır...
City - Kiev maçını Star veriyor. Hakem Cüneyt Çakır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti