bir oyuncunun şanssızlığı, diğer bir oyuncunun şansı olabiliyor.
umarım gökhansız dönemde okan çok iyi performans gösterir. ki ben göstereceğinden eminim.
bir oyuncunun şanssızlığı, diğer bir oyuncunun şansı olabiliyor.
umarım gökhansız dönemde okan çok iyi performans gösterir. ki ben göstereceğinden eminim.
Fenerbahçemizin 11 Eylül Cumartesi günü Kadir Has Stadyumu'nda Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın 19 kişilik kadrosu şu isimlerden oluşmaktadır. Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran, Okan Alkan, Diego Lugano, Joseph Yobo, Caner Erkin, Andre Santos, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Alex de Souza, Gökhan Ünal, Semih Şentürk, İssiar Dia, Mamadou Niang, Miroslav Stoch
Fenerbahce.org
Bilica 8 yabancı arasına girememiş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Çok mu şaşırdın kaptan?![]()
I'm back...
------------volkan
okan--lugano--yobo--caner
--------selçuk---emre
dia---------alex-------stoch
----------niang
11'i ile çıkarız muhtemelen.
Kayserisporun bu sene iyi bir oyunu var , iyi oyunculardan kurulu bir kadrosu var ve uyumlular. Kayseri deplasmanında zorluğunu göz önüne alarak Kayseri galibiyeti bekliyorum.
Mesajı okuduktan sonra kadronun tamamına baktım banada enteresan geldi. Sakatlığı felan olabilir. Yoksa Baroni'nin yerine muhakkak alınırdı diye düşünüyorum...
I'm back...
Baroni'yi 11 başlatmasında Aykut hoca.Yanlış bir karar yedek stopersiz gelmek hemde çok yanlış alt yapıdan bi isimde olsa kulübede olmalıydı.Herneyse benim istediğim Mehmet-Emre ikilisi göbekte birlikte oynatılmalı artık Cristian'ı izlemek istemiyorum.Stoper sakatlığı yaşamazsak kazanırız Kayseri deplasmanında.güzel zemin,güzel hava bizim için Kayseri deplasmanının avantajları yani tamam kayseri iyi takım olabilir ama Fenerbahçe çok daha iyi bir takım kıyaslandığında.derbi öncesi kayıpsız dönecektir İstanbula Fenerbahçe
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Okan Gökhan Gönül'ün yokluğunu aratmayacaktır diye düşünüyorum.Bu maçta alacağımız 3 puan kadar Lugano-Yobo ikilisinin göstereceği uyum çok önemli.
Artık şu Baroni çıksında Selçuk oynasın razıyım.
Dia'ya ilk 11 şansı verilmeli artık.
3-1 Fenerbahçe kazanır diyorum .
İnşallah Mehmet ortada Dia sağda oynar.Baroni tribüne çıkar inşallah.
Herhangi bir oyuncu tribüne çıkmayacak. Güiza ve Bilica zaten kadroda yok. 6 yabancımız sahada 2 yabancı ise kulübede olacak.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
KAYSERİSPOR-FENERBAHÇE
STAT: Kadir Has
SAAT: 19.00
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu
KAYSERİSPOR: Souleymanou, Hamza, Serdar, Amusulashvili, Hasan Ali, Mehmet Eren, Santana, Selim, Moritz, Cangele, Zalayeta
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveladze
FENERBAHÇE: Volkan, Okan, Lugano, Yobo, Caner, Dia, Mehmet Topuz, Emre, Stoch, Alex, Niang
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
İŞTE F.BAHÇE'NİN İLK 11'İ...
Volkan Demirel
Okan
Lugano
Yobo
Caner
Emre
M. Topuz
Cristian
Stoch
Alex
Niang
Cristian oynuyor Dia yine yedek.
Allah kahretsin ne var şu Baroni'de ne var ya. Sahada birşey yapıyorda bizim mi haberimiz yok. Koy Dia'yı at gibi koştursun. Adam maşallah atlet gibi. 100 metreyi 10-11 saniye arası koşuyormuş.
Keyifli bir maç olacak gibi oyun tempolu başladı.
pek keyifli devam etmiyor ama :/
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Ortada bir ilk yarı geçti.2 takımın da ciddi pozisyonları yoktu.2.yarı böyle devam edemeyiz.
Fenerbahçeli olmasam herhalde bu maçı izlemeye devam etmezdim. Fenerbahçe'de tüm oyuncular uykudan yeni uyanmış gibi, bitse de gitsek havasındalar. Kayserispor da Fenerbahçe'nin isminden korkuyor; şimdi yüklenirsek geride sakata gelmeyelim, böyle devam edelim yan toptan falan da bulursak götürürüz 3 puanı, bulamazsak da 1 puan fena değil tadında oynuyor. Dolayısıyla çok zevksiz bir maç oluyor.
Lugano'nun Hasan Ali'ye aldırdığı kart güzeldi. Lugano'nun ayağını uzattığını gören Hasan kendini yere bıraktı ama Lugano cin gibi, ayağını çoktan çekmişti. :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Çok sıkıcı bir maçtı umarım ikinci yarı tempolu ve keyifli bir maç olur.
Yobo sakatlandı, Selçuk girdi yerine stoper olarak.
1-0 kayseri önce gecti
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Kayseri golü buldu, Santana atmış...
Selçuk stoperinse golü yersin işte.
Santana kim ya duymadık hiç adını transfer sezonunda Zalayeta oynuyormu![]()
Bu iş burda biter ! Bravo Aykut Kocaman.