Kewell'ın olmaması iyi olmuş denebilir.Gerçi İBB maçlarında daha önce golü var diye hatırlıyorum Kewell'ın ama,geçen hafta gerçekten çok kötüydü.Gidişata göre 2.yarı girebilir oyuna.
Kewell'ın olmaması iyi olmuş denebilir.Gerçi İBB maçlarında daha önce golü var diye hatırlıyorum Kewell'ın ama,geçen hafta gerçekten çok kötüydü.Gidişata göre 2.yarı girebilir oyuna.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Baroş %100 kaçırmıştı fakat attık golü 1-0 öndeyiz
İşte Galatasaray yine Baroş 2-0
Asistler kimden
Serkan Kurtuluş 1. asist 2. golde ise Serkan sağdan orta açtı Baroş kontrol etti rakip elle oynadı penaltı oldu baroş attı
Sağol serkana bak be![]()
Taraftar harika
Şu Baros ne zaman çoşucak diye bekliodum çoştu![]()
orta açabilen bir sağ bekimiz var artık![]()
Screw you guys, I'm goin' home
3 oLdu baroş attı.
Harika attı süper ya..
Çok güzeL ya tekrar tekrar izLenir vaLLa
Süpersin Baros harikasın hat-trick oldu hemde ne golle![]()
O nasıl bir goldü öyle yaa.
Galatasaray döndü Baroş döndü
Bu hafta golcüler formda.Bobo 5,Baros 4 gol oldu,bari yarın Niang da boş geçmese de geri kalmasa krallıkta![]()
Türkiye'nin tartışmasız en iyi forveti; #15 King Baros
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Rahat maç oluyor anlaşılan Gs içinGol iyi diyorlar trtyi beklicez mecbur
İlk yarının özeti Milan BarosO 3.gol neydi öyle dondum kaldım.Çok rahat bir ilk yarı oldu.
oKe tmm
Birde ufuk'un performansı gittikçe güzeLLeşiyor.
Rijkaard hep şans verir inş.
Takımda tek sırıtan isim Aydın gibi duruyor.Baros'a attığı berbat pas gol oldu ama onun dışında çok kötü oynuyor Aydın.Cana-Sarp ve Aydın-Kewell değişiklikleri gelebilir.
İlk devrenin özeti: Milan 'King' Baros
Bu senenin tartışmasız en iyi golü olacak bu gol. Jeneriklik tam..
#15 Milan "King" Baros
Screw you guys, I'm goin' home
FB ve BJK'ye karsi bu kadar kapanan ve sert oynayan takimin bu sekilde cozulmesi bana cok garip geldi. FB ve BJK'den 10 ve 9 puan almis IBB, GS'den ise sadece 2 beraberlik, birini son dakikada.
YedikHerve Tum
Baros'a nazar değdi..