Haydaaa yedik
Rapid Vienna kazanır
Berabere biter
Beşiktaş kazanır
Haydaaa yedik
yasin asist veli gol 1-0
kaleci hatasi ve holosko 1-1
Kalecinin büyük hatası ve 1-1 oldu dk 55.
şimdi bu meşaleler takımı desteklemek mi anlamıyorum ya ne zihniyetle bunlar yapılıyor
Çok büyük bir şans.
Bobo attı 2-1
Aslan Holosko Quaresma'yı aratmadı hatta daha bile iyi oynadı bravo.
bobo atti 1-2 oldu![]()
Maçı toplam 10 dk izlememişimdir ama izlediğim zamanlarda 2 gole 2 direkten dönen pozisyona denk geldim![]()
Ne maç ama.Holosko golünü attı, ama kaçırdıkları da attığından zor değildi, pas verse yanındaki arkadaşları da atabilirdi. Biraz futbol zekası lazım bu adama.
Bobonun attığı gol ise çok güzel bir anda geldi. çünkü kaçan net gollerden sonra onlar üstümüze gelseydi daha kötü olabilirdi maç.
nobre nin eldiven takintisi nedir yahu
Aslanım Hakan Be Süper Hamle Yaptı İleri Doğru Sakatlanma Pahasına da Olsa Güzel Hamle Yaptı. O El Uzamasaydı 2-2idi.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ulen Holosko Ne Adamsın Yahu Güizayı GeçtinBitiricilik Bu Adama 10dan Fazlası Çok Lüks.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
bu gidişle bjk-trabzon maçı da fb-trabzona benzer...çok gol kaçabilir
tebrikler bjk şimdiden ...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Çok iyi oynadık gerçekten holosko becerikli olsa en az 4-1 biterdi bu maç. Emin adımlarla ilerliyoruz hedefmize.Bu arapas taktiğimiz çok takımın canını yakar rakiplerin![]()
Maç için söyLenebiLecek 2 şey var.
Ah HoLosko Ah.
Umarım Quaresma nın ciddi birşeyi yoktur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tebrikler BJK. Ülke puanına yaptığı katkı için. O da olmasaydı koskoca haftayı 0 puanla geçecektik valla. Hollandalılar Ruslar puanları koparıyorlar büyük küçük...
Oh beee.Holosko ömrümden ömür götürse de maçı hakederek almayı bildik. Artık bu galibiyetle 2 rakibimizi de saf dışı bıraktık diyebilirim. Şimdi sırada Portoyla görülecek bir hesabımız var, ama Q7 ile beraber.
![]()
Q7 Sakatlanması çok kötü oldu, Umarım Trabzon maçına yetişir. Ernst gerçekten mükemmel bir oyuncu. Hem defansif, Hem ofansif çok iyi oynuyor. Tam bir Guti, Mükemmel paslar. Aurelio Ernst'in yanına oturdu ama yinede Necip'i tercih etmesi gerekiyor. Holosko kendini Schustere kanıtlamak için bencil olsada galibiyetde büyük payı var. Bobo Ustalıgını gösterdi ve Holosko'nun yakaldıgı pozisyonlardan daha zor olan bir pozisyonda güzel bir vuruşla kaleciyi ters köşeye yatırdı. Guti Her zamanki gibi Hatasız ve kusursuz bir maç çıkardı.
Hakemler çok kötü bir maç yönettiler. İki taraf için bazı pozisyonlarda faulleri çalmadılar. Çaldıkları ofsayt, Çalmadıkları ofsayt'ların çogu hatalı. Bir çok pozisyonlarda tereddüt'de kaldılar.
Maçta bir şey dikkatimi çıktı. Onların oyuncu degişikligi sırasında oyuncu çıktıkdan sonra hiç bir takım arkadaşı kalkıp el uzatmadılar tebrik etmediler. Belkide o anki yenilginin üzüntüsü olabilir bilmiyorum. Bizim degişikligimiz sırasında Schusterden, Sucusuna kadar herkez kalkıp el uzattılar. Buda beni çok sevindirdi. Takım içindeki arkadaşlık( Teknik heyetinden Tut Futbolcu ve Sucusuna kadar) çok iyi.
Hakan için geçen hafta bazı arkadaşlar bundan kaleci felan olmaz diyorlardı. Acaba Halen öyle düşünüyorlarmı? Hakan'ı Şu performansı ile iyi bulmuyorum, Hakan normaldede Bence Çok çok iyi bir kaleci.
Beşiktaş çok önemli bi maç kazandı.![]()
Bu arada Skor bil yarşmasında 2-1 Beşiktaş yener. Golleri Bobo,Tabata atar demiştim. Tabata yerine Holosko'yu yazsam formayı kazanacaktım![]()
Ernst sanki kendini aştı gibi. Adam DM olmasına rağmen kıvrak çalımlar atıyor ileride müthiş asistlik paslar atıyor. Çok kaliteli bir oyuncu. Taş gibi adam valla.. Şahsen Necip veya Ernst i Fenerde görmek isterdim o mevkide..
DM olarak oynamiyor, ondandir belki.
Aurelio'yu zaten bu yuzden tercih ediyor Schuster, Aurelio hem takimin defansif kimligini bozmuyor, hem de bu sekilde Ernst'i one cikarabiliyor, bu hem takima hem Ernst'e iyi yansiyor. Necip defansif olarak hala saglam degil, tam box-to-box oynayan oyuncu, bu durumda Ernst'in geride kalmasi gerekiyor ve etkinligi azaliyor.
Tebrikler Beşiktaş'ım çok önemli bir galibiyet aldık ve puanımızı 6'ya çıkardık.
Skor iyi de Quaresma 3 hafta yokmuş çok kötü oldu Beşiktaş için.
Şu maçta puan kaybetseydikde, sakatlık yaşanmasaydı daha iyiydi ya
Tebrikler Besiktasa, ulke puani icin saldir BESIKTAS
Hakemler rezaletti bence.Hakem konuşmayı sevmem ama bu hakemler başarısızlıklarıyla damga vurdular maça.
Holosko'nun attığı gol %100 Faul.Kaleci topu 2 eliyle tutmuşken Holosko (hızlı geldiği için istemeyerekde olsa) kalecinin eline vurarak topu düşürmesini sağlıyor ve golü atıyor.
Ayrıca Beşiktaş'a ofsayt diye çalınan çoğu pozisyon ofsayt değildi.Bir çok net pozisyon şansını bu yüzden kaybetti Beşiktaş.
Ancak tam tersi durum taçlarda yaşandı ve taç atışlarında benim gözlemlediğim kadarıyla birçok Rapid Wien'in kullanması gereken taçı Beşiktaş'a verdiler.
Hakemler kötü niyetli değildir,bu hataları bilerek yapmıyorlardır tabii ki(çünkü 2 tarafında hakkı gasp edildi) ancak bu hatalar ufak hatalar değil.
Beşiktaş'ın golü verilmese(ki verilmemesi gerekir) maçın kaderi değişebilir,Maç berabereyken 3 tane net Beşiktaş atağı ofsayt gerekçesiyle kesildi;eğer bu pozisyonlar kesilmese maçın kaderi değişebilir ve Beşiktaş farka gidebilir.Yani bana göre futbol'dan çok hakemler ön plandaydı.
Futbol bazında en fazla dikkatimi çeken şey Necip oldu.Oyuna girdiği andan itibaren kendisini fark ettirdi.Hata yapmadı,topları olumlu kullandı ve umut verdi.
Genel olarak bakmak gerekirse Beşiktaş dikine güzel paslar yaptı.Bu tür oyunu sadece Guti'den beklerken ben, Ernst bile beni şaşırttı arada ölümcül paslar attı(çoğu ofsayt diye kesildi ya neyse)
Holosko'da güzel koşular yaptı,hata yapmadı ve fazla sırıtmadı diye düşünüyorum.
Tebrik ediyorum Beşiktaş'ı.Gerekli bir galibiyet aldılar.
Maçın hareketi bana göre Ernst'in Holosko'ya attığı pastır. Çok güzeldi valla..