Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • K.Karabükspor kazanır

9 45.00%
  • Galatasaray kazanır

9 45.00%
  • Berabere biter

2 10.00%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 113 sonuç

Konu: K.Karabükspor - Galatasaray [7. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

penaltı oldu cernat attı.verilmeyebilirdi penaltı, ufukta az kalsın çıkarıyodu topu
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya böyle penaltımı olur.Yazık yaa.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Boşversene Aytekin Durmaz, ayıptır böyle penaltı olmaz !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nasıl oldu penaltı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2 olduYazık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

cernat çok etkili bi serbest vuruş kullandı seken top karambol sayesinde sert bi şutla 2-0 oldu
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu maç burdan döner mi bilmiyorum ama dönse de dönmese de hakemin yatacak yeri yok. Futboldan soğutuyor bunlar adamı, yazık ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ya tamam ilk penaltı,penaltı olmayabilirde 3 büyükler diye adlandırdıgımız takımların lehinede çok oldu bu hatalar ki maçın başında verilmiş bi hata yani mac berabere giderken son 10 dakikada penaltı verilmedi.ikinci golde hakemle alakalı hiç bişey yok zaten

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yazık, çok umutluydum.

O kadar dengeliyiz ki.. Maçlarımızı 15. dakika da bitiriyoruz.

Bkz. İBB ve Karabükspor maçları.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Moral motivasyon diye bir şey var ama, iyi oynadığımızı iddia etmem zaten şu haliyle takım gol atacak gibi bile gözükmüyor. Ama hakemin verdiği karar kesinlikle hatalı, maça yenik başladık resmen onun yüzünden.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu maç bu dakikadan sonra çok önemli bir sınav buradan maçı döndürürsek çok iyi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kewell(sakatlıktan sonra çok kötü ) , Ayhan , Barış Özbek , Gökhan Zan , Misimovic (şu anki oyunu ile ) , Cana bu isimlerin takımda yeri yoktur çok rezil futbol oynuyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kişisel inatlar uğruna Serveti harca, taktik yerleştiriyorum diye tam 15 aydır takımın içine et, birçok yıldızı harca ve küstür, sonra 2-0 olunca "Futbolcularım akıllı değil.".. Oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Kişisel inatlar uğruna Serveti harca, taktik yerleştiriyorum diye tam 15 aydır takımın içine et, birçok yıldızı harca ve küstür, sonra 2-0 olunca "Futbolcularım akıllı değil.".. Oldu
    90. dk da gol atıp maçı soğutmayıp 1 dk sonra gol yiyen bir takımın oyuncuları için çok zeki diyemezdi sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    90. dk da gol atıp maçı soğutmayıp 1 dk sonra gol yiyen bir takımın oyuncuları için çok zeki diyemezdi sanırım.
    Aynı takım oyuncuları o gelene kadar en azından birşeyler oynuyordu. Ben laf kalabalığı sevmiyorum ben futbol seviyorum.

Total futbol dedikleri sistem buysa ben bunu da istemiyorum, bana Gerets'in kaos futbolunu geri getirin...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kewell gerçekten yaşlanmış Ayhan Bank Asya topçusu Barış'ta öyle Gökhan Zan ' ın lisansı olmamalı bir takımda iyi bir kanatda olmalı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

penaltıyı gördüm şok oldum bi daha kendime gelemem ben tamam iyi oynamıyoruz ama maçın başında şevkimizi kırdıLar yav
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yatacak yerin yok Aytekin Durmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Yatacak yerin yok Aytekin Durmaz...
    penaltıyı vermese ne olcak hiç birşey fark etmeyecek şu takım 3 tane pas yapamıyo defansdan bir tane olumlu top çıkmıyo tek şut yok sonra bahanemiz penaltı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

40.saniyede üfürükten bir penaltı olup da golü yersen ne moral kalır ne bir şey. Arkadaşlar o sahadaki insanlar robot değil onların da duyguları var.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

40.saniyede üfürükten bir penaltı olup da golü yersen ne moral kalır ne bir şey. Arkadaşlar o sahadaki insanlar robot değil onların da duyguları var.
    bu ilk kez olan bişey değil aylardır şu takım futbol oynamıyor oynamayada niyetleri yok zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Eskiden olsa, mesela Gerets'in ilk senesi, arkadaş hakkımız yeniyor diye düşünür hırs yapıp o maçı alırlardı. Onlar da robot değildi, bunlar da robot değil.. Çok şey istemiyoruz, gözlerinde o hırsı görsek yeter. Ama o da yok ki...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

büyük takımsan maça 1-0 başlasan bile çevirmesini bileceksin. ama sen de haklısın bizim artık adımız büyük, takımımız değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben Rijkaard'ı suçlu bulmuyorum, bu seneki kadromuz bana göre yeterli değil. Keşke Keita takımda kalsaydı, Pino, Serdar ve Aydın'ın 3ünü topla 1 Keita etmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Neill çıkacak, Ali Turan girecek ve sonuca gideceksin öyle mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ben Rijkaard'ı suçlu bulmuyorum, bu seneki kadromuz bana göre yeterli değil. Keşke Keita takımda kalsaydı, Pino, Serdar ve Aydın'ın 3ünü topla 1 Keita etmez.
    E hadi öyle diyelim.. Şu takım UEFA'da elendiği Karpaty takımından kötü müydü, veya ne bileyim şu anda karşısında 3 pas yapamadığımız Karabük'ten yetersiz mi kadromuz.

Misimovic'ten, Elano'dan, Cana'dan, Pino'dan tam verim alındığına inanıyor muyuz? Hatta bunları geçtim Baros'tan, Kewell'dan, Neill'dan tam verim mi alıyoruz sanki? Bunları da geçtim Servet'ten, Barış'tan, Hakan Balta'dan faydalanabiliyor muyuz? E hadi bunları da geçtim Rijkaard gelene kadar tüm Türkiye'nin ayakta alkışladığı Arda'dan tam verim alabiliyor muyuz?

Kabul edelim, bu ülkede bu tip bir hocayla iş yapamayız. 1 yıldır ileri gideceğimize sürekli geri giden bir takım halindeyiz, taktik otursun dedik 1 yıldır laf etmedik, ama cidden iyiye giden herhangi birşey göremiyorum. Kaldı ki Gerets bu takımı rekor puanla şampiyon yaptığında bundan iyi bir kadro yoktu elinde..

Karabükspor oyunu istediği gibi yönlendiriyor...

Sporx'in 60. dk itibari ile maç yorumu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dakika 60 Misimovic ile ilk atağımızı yaptık.Takım dökülüyor.Baros olmayınca hücumda çok etkisiz kalıyoruz.
    Misimovic ile ilgilide bir şey diyeceğim.Hayatımda bunun kadar hantal bir oyuncu görmedim.Adam topu alıp dönene kadar 2 tane adam önüne geçiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Çıtkırıldım bir takım olduğumuz kabul fakat penaltının etkisi yadsınamaz. Baros ve Arda olmadan takım yarım.. Yarım bile değil çeyrek.

Misimovic çıktı Sabri girdi. Oha.
    Last edited by Homer J.S : 01.Ekim.2010 at 22:21 Reason: Silinen mesaja cevap.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

maçı yöneten hakemin yetersizliği ile ilgili basit bi örnek vereceğim ceza sahası yayının üstünden frikik atıyo karabük tam karşıdan gören bi nokta.yani orası 18 metre,baraj penaltı noktasının bile önünde zaten penaltı noktasıda 11 metre yani bunu bile düşünemiyo en basiti.Daha önce bir fenerbahce macında da ceza sahası içinden kullanılan faulde hakem top ceza sahası dışına çıkmadı diye oyunu durdu gibi bi eleştiri yapmıştım.kale vuruşu kuralıdır cünkü bu normalde yoktur böyle bişey.Lafı uzattım ama söylemek istediğim hakemler hata yaparlar ama bu ülkenin çoğu hakemi aciz denilebilecek kadar bilgisiz

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri