penaltı oldu cernat attı.verilmeyebilirdi penaltı, ufukta az kalsın çıkarıyodu topu
penaltı oldu cernat attı.verilmeyebilirdi penaltı, ufukta az kalsın çıkarıyodu topu
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ya böyle penaltımı olur.Yazık yaa.
Boşversene Aytekin Durmaz, ayıptır böyle penaltı olmaz !
Nasıl oldu penaltı?
2 olduYazık.
cernat çok etkili bi serbest vuruş kullandı seken top karambol sayesinde sert bi şutla 2-0 oldu
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu maç burdan döner mi bilmiyorum ama dönse de dönmese de hakemin yatacak yeri yok. Futboldan soğutuyor bunlar adamı, yazık ya.
ya tamam ilk penaltı,penaltı olmayabilirde 3 büyükler diye adlandırdıgımız takımların lehinede çok oldu bu hatalar ki maçın başında verilmiş bi hata yani mac berabere giderken son 10 dakikada penaltı verilmedi.ikinci golde hakemle alakalı hiç bişey yok zaten
Yazık, çok umutluydum.
O kadar dengeliyiz ki.. Maçlarımızı 15. dakika da bitiriyoruz.
Bkz. İBB ve Karabükspor maçları.
Moral motivasyon diye bir şey var ama, iyi oynadığımızı iddia etmem zaten şu haliyle takım gol atacak gibi bile gözükmüyor. Ama hakemin verdiği karar kesinlikle hatalı, maça yenik başladık resmen onun yüzünden.
Bu maç bu dakikadan sonra çok önemli bir sınav buradan maçı döndürürsek çok iyi olur.
Kewell(sakatlıktan sonra çok kötü ) , Ayhan , Barış Özbek , Gökhan Zan , Misimovic (şu anki oyunu ile ) , Cana bu isimlerin takımda yeri yoktur çok rezil futbol oynuyorlar
Kişisel inatlar uğruna Serveti harca, taktik yerleştiriyorum diye tam 15 aydır takımın içine et, birçok yıldızı harca ve küstür, sonra 2-0 olunca "Futbolcularım akıllı değil.".. Oldu
Kewell gerçekten yaşlanmış Ayhan Bank Asya topçusu Barış'ta öyle Gökhan Zan ' ın lisansı olmamalı bir takımda iyi bir kanatda olmalı
penaltıyı gördüm şok oldum bi daha kendime gelemem bentamam iyi oynamıyoruz ama maçın başında şevkimizi kırdıLar yav
Screw you guys, I'm goin' home
Yatacak yerin yok Aytekin Durmaz...![]()
40.saniyede üfürükten bir penaltı olup da golü yersen ne moral kalır ne bir şey. Arkadaşlar o sahadaki insanlar robot değil onların da duyguları var.
Ben Rijkaard'ı suçlu bulmuyorum, bu seneki kadromuz bana göre yeterli değil. Keşke Keita takımda kalsaydı, Pino, Serdar ve Aydın'ın 3ünü topla 1 Keita etmez.
Neill çıkacak, Ali Turan girecek ve sonuca gideceksin öyle mi?
E hadi öyle diyelim.. Şu takım UEFA'da elendiği Karpaty takımından kötü müydü, veya ne bileyim şu anda karşısında 3 pas yapamadığımız Karabük'ten yetersiz mi kadromuz.
Misimovic'ten, Elano'dan, Cana'dan, Pino'dan tam verim alındığına inanıyor muyuz? Hatta bunları geçtim Baros'tan, Kewell'dan, Neill'dan tam verim mi alıyoruz sanki? Bunları da geçtim Servet'ten, Barış'tan, Hakan Balta'dan faydalanabiliyor muyuz? E hadi bunları da geçtim Rijkaard gelene kadar tüm Türkiye'nin ayakta alkışladığı Arda'dan tam verim alabiliyor muyuz?
Kabul edelim, bu ülkede bu tip bir hocayla iş yapamayız. 1 yıldır ileri gideceğimize sürekli geri giden bir takım halindeyiz, taktik otursun dedik 1 yıldır laf etmedik, ama cidden iyiye giden herhangi birşey göremiyorum. Kaldı ki Gerets bu takımı rekor puanla şampiyon yaptığında bundan iyi bir kadro yoktu elinde..
Karabükspor oyunu istediği gibi yönlendiriyor...
Sporx'in 60. dk itibari ile maç yorumu
Dakika 60 Misimovic ile ilk atağımızı yaptık.Takım dökülüyor.Baros olmayınca hücumda çok etkisiz kalıyoruz.
Misimovic ile ilgilide bir şey diyeceğim.Hayatımda bunun kadar hantal bir oyuncu görmedim.Adam topu alıp dönene kadar 2 tane adam önüne geçiyor.
Çıtkırıldım bir takım olduğumuz kabul fakat penaltının etkisi yadsınamaz. Baros ve Arda olmadan takım yarım.. Yarım bile değil çeyrek.
Misimovic çıktı Sabri girdi. Oha.
Last edited by Homer J.S : 01.Ekim.2010 at 22:21 Reason: Silinen mesaja cevap.
maçı yöneten hakemin yetersizliği ile ilgili basit bi örnek vereceğim ceza sahası yayının üstünden frikik atıyo karabük tam karşıdan gören bi nokta.yani orası 18 metre,baraj penaltı noktasının bile önünde zaten penaltı noktasıda 11 metre yani bunu bile düşünemiyo en basiti.Daha önce bir fenerbahce macında da ceza sahası içinden kullanılan faulde hakem top ceza sahası dışına çıkmadı diye oyunu durdu gibi bi eleştiri yapmıştım.kale vuruşu kuralıdır cünkü bu normalde yoktur böyle bişey.Lafı uzattım ama söylemek istediğim hakemler hata yaparlar ama bu ülkenin çoğu hakemi aciz denilebilecek kadar bilgisiz