Gökdeniz , Mehmet Topal bu adamlar neden alınmıyor da Selçuk , Özer alınıyor anlamıyorum.
Gökdeniz , Mehmet Topal bu adamlar neden alınmıyor da Selçuk , Özer alınıyor anlamıyorum.
@Addolorato
Gökdeniz şike konusunda ceza aldıktan sonra bir daha A Milli Takımımıza çağrılmadı. Mahmut Özgener'de bir daha çağırılmayacağını söyledi.
Aslında öncekilere göre çok daha iyi bir kadro fakat bende 4 kaleci olmasını anlayamadım. Hakan ya da Cenk'ten biri çıkarılmalı (bence Hakan, çünkü Cenk daha formda), ayrıca Mehmet Topal konusuna gelince,adam Valencia gibi bir takımda bile üst düzey performans sergileyip Milli Takıma çağrılmaması gerçekten ilginç geliyor ama o işinde bir gerçeği var, şöyle ki; Mehmet Topal'ında Oğuz Çetin'le sorunları varmış ve bu yüzden Oğuz Çetin onun çağrılmasını istemiyormuş. (Kaynak: NTVSpor Muhabiri Haluk Yürekli),Volkan Şen çağrılmalıydı ayrıca.
Hoşgeldin Fatih Terim.![]()
Koskoca milli takımı, milyonlarca insanın desteklediği bir takımı kendi egolarının gerisine atıyorlar, kendi kişisel sorunlarını, egolarını milli takımın önünde görüyorlar bu nedir ya? Sonra bu takımın hocası kim Oğuz mu Hiddink mi? Selçuk sakatlandığı için yerine Topal alınsın işte, Cenk ya da Hakan da kadrodan çıkarılıp yerine başka bir isim alınabilir, Volkan Şen gibi.
Oğuz Çetin'in egosu nedeniyle alınmadıysa eğer; aralarında ne geçtiğini bilmeden yorum yapmak doğru olmaz. Farzedelim ki Mehmet Topal'ın hoca-oyuncu mesafesinin ötesine geçen bir davranışı oldu. Mehmet Topal çağrılmalı mıydı? Çağrılsaydı bu duruma rağmen; Mehmet Topal'ın egosu tatmin olmuş olacaktı. Varsayımlar üzerine konuşmayı sevmem. Ama Oğuz Çetin'in egosunu tatmin için çağırmadığını söylemek de bir varsayımdır. Mehmet Topal'ın çağrılmaması Oğuz Çetin'in isteği üzerine ise eğer, Hiddink de çağrılmamasını uygun görmüş demektir. Türkiye gibi oyuncu kalitesi açısından sıkıntı yaşayan bir ülkede; İspanya'nın üst seviye takımındaki bir oyuncuyu, özellikle de düzenli oynamaya başlamışken çağırmaması önemli bir sorun olduğunu da gösterir sanırım. Herşeyi Oğuz Çetin'in takımı yaptığına getirmeyelim. Takımın başında dünya çapında kalitesi ve kariyeri belli bir hoca var. Sadece 1 sezonu bile tamamlayamadığı takımın kaptanlığını yapmış birisi için kariyerine leke sürdürmez sanırım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Mehmet Topuz alınmış kadroya.Artık kadroyu Oğuz Çetin'in seçtiğine adım gibi eminim.Takımlarımızın maçlarını izlemeye tenezzül etmeyen Hiddink heralde sadece maçlarda takımın başında.
Ya diyecek söz bulamıyorum nasıl hala Topal'ı düşünmüyorlar sinirimden gidip TFF yi basacam neredeyse...4 Kaleci komedisi hala sürüyor.Ne yapmaya çalışıyorlar anlayamadım gitti ?
Volkan Şen ve İbrahim Öztürk'ü görmeyi beklerdim. Nihat'ı, Hakan Balta'yı değil...
Fenerli sakatlandı diye yerini fenerli bir oyuncuyla doldurmak zorunda değilsin Oğuz çetin..1 kişi az olabilir yani fenrden sorun değil..Mehmet topal,volkan şen dururken hele..
Sabri -> Serkan Balcı
Selçuk -> Mehmet Topal
Nihat/Özer -> Volkan Şen
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu kadroya Mehmet Topal alınmaz mı yahu.Adam gitmeden önce bana göre STSL'deki en iyi ön libero'ydu.Valencia kaç kere Türk oyuncu aldıda bu adamı aldı.Adamın kalitesi ortada hala kişisel problemler yüzünden en kaliteli oyunculardan birini kadroya almıyosa Oğuz Çetin milli takıma zarar veriyodur demektir.Hayır FB-GS muhabbeti ile alakası yok diyeceğimin ama illaki Fenerli bi oyuncu sakatlandı diye yerine FB'li bi adam almalı mı bu adam.Kim faydalı olacaksa o alınmalı bu takıma.Selçuk defansif ağırlıklı sakatlandı yerine M.Topal'ın gelmesi lazım ama adamlar M.Topal'ı almamak için gittiler Selçuk ve M.Topal'a göre daha ofansif bi adam olan M.Topuz'u aldılar.Böyle teknik heyet sadece alkışlanır...
nuri bugun de gol atmış artık oynasın şu adam banko ..
Mehmet Topuz alınmamış...Daha doğrusu kimse alınmamış...Napmaya çalışıyorsunuz ?