Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 39.13%
  • Manisaspor kazanır

9 39.13%
  • Berabere biter

5 21.74%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Beşiktaş - Manisaspor [8. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Milyon dolarlık transfer şampiyonu ve müthiş futbol oynayan Beşiktaş ile yerden yere vurulan top oynamayan "Sivas" olur mu denilen Bursaspor arasındaki puan farkı 7.

Manisa'yı tebrik etmek lazım. Trabzon'dan sonra Beşiktaş'a da deplasmanlarda 3 atmak kolay iş değil. Defans hattında biraz daha dikkatli olursa, kafaları karıştırılmazsa ligi iyi yerde bitirirler. .

Bursa'da 3-4 hafta 7-8 sakat olsun ben de gorurum onlari. Bunu da yanlis anlamayin, ama BJK Bursa kadar hakem destegi de almiyor ve sansi yaver gitmiyor. Sizde auta gidecek top 2 kez rakibe carpip gol oluyor, biz uzatmalarda 2-3 dakiakda 5 pozisyon yakaliyoruz diregi siyiriyor rakibe carpiyor girmiyor. BJK'nin oynadigi futbol Bursa'dan cok ustun, tartismaya gerek yok bence.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

bjk4ever arkadaşımız çok haklı konuşmuş.Ayrıca Crocodile1963 bu işlerin başı değil sonu önemli Fenerbahçe geçen sene 8'de 8 yaptıda noldu şampiyon olamadı aynısı Bursa içinde geçerli.BJK'nin kaç puan fark yiyipte şampiyon olduğunu gördük biz daha neler göreceğiz bu ligde biz.Daha yeni başladı lig.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    M.Denizli'yi yerden yere vuruyordu herkes. Acaba Denizli 3 'onlibero' ile cikarken korkak oluyorsa bugun aynisini yapan Schuster ne? Tello sag acik oynayinca tavsan, santrfor Nobre sag acik, forvet Holosko sol acik, sag acik Hilbert sag bek oynayinca tavsan degil mi? Formsuz/kotu bir oyuncu uzerinde bu kadar israr etse Denizli (H.Arikan) neler denirdi bazilari tarafindan? Gecen sene kendi sahamizda Manchester United'dan tek gol yemisken Manisa'dan 3 gol yememiz ve tonla pozisyon vermemiz iyi birsey mi? M.Denizli su an takimin basinda olursa bence Schuster'den daha fazla puan toplardi, belki bu kadar keyif veren fantastik futbol oynamazdik, ama bir gercek var ki su an 7 puan gerideyiz ve haftaya Kayseri deplasmani var, 10 puana cikarsa fark nasil kapanacak???
    En büyük korkum o zaten, geçen sene de 12 puan geride başlamıştık lige ve farkı kapatana kadar atı alan Üsküdar'ı geçmişti. Tamam geçen yıla göre çok pozitif top oynuyoruz, hemen her maç hücumda çok etkiliyiz, ancak defansı da düşünmeliyiz. Bir de Kayseri'den önce Porto maçı var, o maçı da kaybedersek üst üste 3 yenilgi olacak, artı moralsiz bir şekilde gidilecek Kayseri deplasmanının da zorluğunu düşünürsek bir anda dibe vurabiliriz Allah muhafaza. Q7'nin olmadığı maçlarda soldan nerdeyse hiç gidemiyoruz duran toplar dışında o da dikkatimi çekti. Bir sol açık şart bize devre arası ya da Q7 yoksa İbo-İso önlü arkalı oynatılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben bu sene Beşiktaş yenilsede çok fazla üzülmüyorum. Çünkü takım keyif veriyor. Lig benim için bu sene önemli değil Avrupada birşeyler yapabilirsek çok daha iyi olacak.

Hücum hattımız çok iyi ancak savunmada Sivok'un sezon başından sakatlanması bence bunlara sebep.

Ayrıca o kadar iyi oynayarak başladığımız bir sezonda yıldızlarımızın arka arkaya sakatlanması sonucu hala güzel futbol oynuyoruz ama kazanamadık bu sefer. Sağlık olsun. Eksikler düzelince çok daha iyi yerlere geleceğimize eminim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Ben bu sene Beşiktaş yenilsede çok fazla üzülmüyorum. Çünkü takım keyif veriyor. Lig benim için bu sene önemli değil Avrupada birşeyler yapabilirsek çok daha iyi olacak.

Hücum hattımız çok iyi ancak savunmada Sivok'un sezon başından sakatlanması bence bunlara sebep.

Ayrıca o kadar iyi oynayarak başladığımız bir sezonda yıldızlarımızın arka arkaya sakatlanması sonucu hala güzel futbol oynuyoruz ama kazanamadık bu sefer. Sağlık olsun. Eksikler düzelince çok daha iyi yerlere geleceğimize eminim.

Iyi oynamakla birsey olmuyor maalesef. Sizce iyi futbol ve iyi sonuc negatif bir korrelasyona mi sahip? Yani hem iyi futbol oynayip hem sonuc almak imkansiz mi? Besiktas su an iyi futbol falan oynamiyor, kamikaze futbolu oynuyor. Baskili futbol demek savunmayi orta alana kadar cikmak, topun oldugu bolgeye 5 adamla basip orta alani bosaltmak degil. Evet, simdi keyif alabilirsin, ama yarin oburgun kendi sahanda 5 gol yedigin zaman, devreyi 15 puan geride kapattigin zaman, Quaresma Guti Bobo gibi oyuncularla ligi 4. falan bitirdigin zaman o keyiften hicbirsey geride kalmaz, emin ol. Avrupa defterini zaten acmayalim, 3 onemli oyuncu sakat oldugu zaman Manisa'yi yenemiyorsan, Avrupa diyorsunuz. Avrupa dersin ama onumuzdeki turda CL'de 3. olmus Werder Bremen, Tottenham veya o tarz bir takim gelir, ceyrek finali gormeden bye bye dersin, ki bence iyi kura ceksek bile ceyrek final bizim icin maksimum, ama bu benim gorusum tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası bu mağlubiyet benim pek sürpriz olmadı.Önemli eksiklerimiz var ve alternatifleri ile aralarında dağlar kadar fark var.Bu mağlubiyet kötü oldu ama.Zirve yarışında geriye düştük iyice.Gerçi sezonun başındayız.Toparlanmamız için daha çok fırsatımız var ancak bir an önce de toparlanmamız lazım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bu mağlubiyet oldukça kötü oldu zira Bursa ile aradaki puan farkı 7'ye çıktı. Ama ben hala takımıma güveniyorum,toparlanacağız.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ayni hatalar devam ediyor. cok fazla pozisyon veriyoruz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Artık İnönü stadında kaybeden bir Beşiktaş izLemek istemiyorum ben. Yeter artık yahu. İyi futboL oyanarız kazanamayız. Kötü oynarız kazanamayız. Ne zaman kazanacağız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ligin kalitesimi artti ? yoksa 3 buyuklerin kalitesimi anadolu takimlari seviyesine dustu ? ben cikamadim bu isin icinden ligin 8. haftasinda 12 puan kaybetmis GS , 10 puan kaybetmis BJK, bir mac eksigiyle 7 puan kaybetmis FB

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri