Yenilsekte çok birşey kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Sadece Bursa ve Trabzon kazanmış olacak. Bu maçtada zorlansakta kazanacağımızı düşünüyorum. Eğer Niang oynarsa rahat alırız.
Yenilsekte çok birşey kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Sadece Bursa ve Trabzon kazanmış olacak. Bu maçtada zorlansakta kazanacağımızı düşünüyorum. Eğer Niang oynarsa rahat alırız.
Hadi Fenerbahçe'm yen şu maçı. Çok güzel bir haftayı geride bıraktık, zirve ile aramızı kapatabilir, rakiplerimiz ile farkımızı açabiliriz.
Bursa berabere kaldı diye hatırlıyorum Sait abi. Ama Niang'ın oynaması taraftarı değilim. Her ne kadar 9. haftadaki rakibimiz bizi zorlayacak bir rakip olmasa bile bu maçta 60.dakikaya kadar klübede beklemeli. Ters giden bir durum olursa alınmalı eğer maç kazanacağımız bir şekilde giderse hiç oynatılmayıp riske edilmemeli.
Cristian'ın yaptığı yanına kalmadı, Selçuk'un yokluğunda orada oynayacak ilk isim Cristian olmasına rağmen, sane muhtaç değilim dedi Aykut Kocaman ve hakedene formayı veriyor. Üstelik de Aykut Kocaman'ın sezon başında en çok ısrar ettiği oyunculardan biriydi Cristian. Ama böyle devam ettiği için, performansını arttırmadığı için oynayamıyor, yabancı sıkıntısı olmamasına rağmen, kadroya giremiyor. Aykut Kocaman'ın yerli yabancı ayrımı yapmadığının göstergesi.
Emre ve Mehmet'in yan yana çok iyi olmayacağını düşünenlerdenim ama Cristian'ın bu halinden daha fazla katkı sağlar Mehmet.
4-4-2 oynayabiliriz ama erken gol atamazsak zor bir maç olur. Semih'in önünde Kazım var diye düşünüyorum, bu hafta çok önemli hale geldi. Zorlu maçlar öncesi mutlak galibiyet şart.
"YÜCE ATATÜRK"
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Geçen Perşembe Okuldaki Unifeb Grubumuzla Antremanı izlemeye gitmiştik.. Fenerbahçe basın sorumlusu daha doğrusu basın müdürü ile sohbet etme fırsatı buldum.. Matuidi'inin izlendiğini, ve beğenilmesi takdirde fiyatta da anlaşılırsa transfer edilme olasılığının çok yüksek olduğunu söyledi..
Ayrıca.. "Seneye Alex yok zaten.." lafını da ağzından kaçırdı.. Sonra toparlamaya çalıştı ancak anlayan anladı tabii![]()
Güzel bir ikramda bulundular Fenerbahçe'ye, geri çevireceklerini zannetmem. Galatasaray, Beşiktaş ve Bursa puan kaybetmişken. Tek sorun Ziya Doğan'ın takımlarının sert oyun tarzı. Sıkıntı yaratabilir yetenekli, teknik oyunculara.
Bu maçı kazanırsak 11 puan kazanmış olucaz. Kesinlikle kazanmalıyız.
Eğer sezon başı işler iyi gitseydi ve takım daha erken belli seviyeye gelseydi, devre arasında bile Alex ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrılıp, iyi bir orta saha alınırdı ama şu aşamada sezon sonuna kadar Alex bizimle ve devre arasında Cristian yerine dediğin gibi genç bir isimle takviye yapılabilir.
Ve ben de Gökay'ı bekliyorum ilk 11'de. Henüz şu mevkinin oyuncusudur diyebilecek durumda değil Gökay, ortada da, kanatlarda da oynayabilir. Ve yarın orta sahada görev alırsa ilk 11'de kesinlikle şaşırmayacağım.
İlk 11 çıkmasa bile maça sonradan gireceğine ise kesin gözüyle bakıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Hasan Çetinkaya ile konuştunuz sanırım.Matuidi çok güçlü bir oyuncu.Hem FM'den hem de Fransa Liginden biliyoruz.Çok iyi bir transfer olacağını düşünüyorum.Ayrıca geçen ay ilk kez Fransa Milli Takımının formasını giymişti Bosna-Hersek maçında.
Maç ile ilgili birkaç şey daha söylemek gerekirse;bu hafta şampiyonluk yolundaki bütün rakiplerimiz puan kaybetti.Bu maçtan alınacak bir 3 puanın stratejik önemi çok büyük.Alex'in yokluğunda Stoch ve Dia'nın yapacakları önemli olacak.Niang'ın riske edilmemesi gerektiğini düşünüyorum,Kazım ile başlamalıyız.2.yarı işler zora girerse maçı kurtarmak için Niang'ı kullanırız.
Matuidi cok onemli oyuncu, Ingiltere'deki buyuk takimlar da takip ediyor bildigim kadariyla. Ama sol ayakli sanirim, bu Emre'den dolayi sikinti yaratabilir. Ama Fener'in iyi bir onliberoyla ihtiyaci var ve Matuidi tam aranan tarzda adam.
---------------volkan---------------
gokhan-lugano-yobo--caner
-----------topuz---emre----------
-----------------özer---------------
dia-------------niang-------stoch
ligtv kadroyu böyle verdi
1. Orkun Uşak
55. Adnan
3. Basem
44. Kere
38. Hakan
8. Ramazan
5. Emre Toraman
15. Burak
20. Veli
27. Grajciar
39. Lietava
------------------
1. Volkan
77. Gökhan Gönül
2. Lugano
3. Yobo
88. Caner
38. Mehmet Topuz
5. Emre
11. Stoch
92. Dia
20. Özer
7. Niang
---------------------
alex'in bu maçtaki sakatlığı aykut hoca'nın hayalindeki 4-3-3 adına hayırlı olur umarım. ayrıca özer hurmacı'nın son şansları artık, kendini göstermesini bekliyoruz hala. özer için aykut hoca'nın umudu varsa, benim de umudum var.
ön libero olarak emre oynayacak gibime geliyor. defansif yönü kuvvetli bir oyuncu. tek başına ön liberoyu taşıyacağına şüphem yok. fm tabiriyle mehmet box to box, özer de çok yönlü oyun kurucu (advanced playmayker sanırım) olarak oynayabilir.
tek sorun takımın çok kısa olması. hava hakimiyeti olan oyuncularımız sadece lugano ve yobo. biraz da niang diyelim. çok kısayız.
özer çıkıp semih girmiş sakatlık mı var ?
Sakatlanıp çıktı Özer.
26'de öne geçti Fenerbahçe, 30'da 1-1 oldu skor.
1-1 oldu Konyaspor attı.Umarım maç sonuna kadar iyi dayanırlar ve 3 puanı vermezler.
2 dk geçmedi yedi adamlar2-1 oldu Semih.
3-1 oldu, Miroslav Stoch.İyi oynuyoruz.
Yok hasan çetinkaya değildi.. o sahadaydı antremanda aykut hocanın yanında.. Ben onu İdari menajer olduğunu biliyorm hem.. Bizim konuştuğumuz, Oyuncuların basınla ilişkilerini idare eden kişiydi..
Maça gelecek olursak, Beklediğimden iyi oynuyoruz.. Haftaya da bu oyunu oynarsak Galatasaray için hiç de kolay bi maç olmayacak inş.
iyi ne kelime? uzun zamandan beri bu kadar iyi bir takım izlememiştim. yediğimiz gol konsantrasyon ve adam paylaşımı hatası. tek aksayan oyuncu caner olarak gözüme çarptı. o da sol bekte zamanla pişer umarım. soru işareti mehmet topuz defansif anlamda beklediğim gibi görevini iyi yaptı. takımın geri kalanı zaten iyi. zorunlu özer-semih değişikliğinin takımı defansif olarak olumsuz etkileyeceğini düşünmüştüm. ancak mehmet topuz harika oynuyor. baroni? selçuk? peh. gerçek orta saha oyuncusu görsün gözümüz.
Bu hizla devam edersek ligi 100 golun uzerinde bitiririz![]()
ayrıca oyuncuları sakatlamak üzerine kurulu oyunuyla konyaspor'a, futbolculara ve tüm teknik ekibe yazıklar olsun. böyle canilik olmaz. özer'in ayağı kırıldı. ne geçti ellerine? sırada kim var acaba? emre? dia? niang? derbiye götüremeyeceğimiz oyuncular olacak konya böyle devam ederse ve hakem de kart göstermekte cimri davranırsa.
Bu Ziya Doğan'ın yıllardır bu ülkede teknik direktörlük yapması ağrıma gidiyor.Özer'in ayağı kırılmış.Maçtaki pozisyonlardan bahsetmiyorum bile...
5-1 Alırız.![]()
Ama Özer'in ayak tarak kemiği kırılmış. Tarak kemiğinin kırılması ayak kadar ciddi değil.
İnsanlıktan Cıkmıs Durumda Konyalı Futbolcular .
Elde ettiğimiz her zafer, Aykut'a karşı olan içimizde ki düşmanları öldürüyor. Bu yüzden şuan bu maçta daha farklı bir galibiyet bekliyorum.
Özer eski kırığından sakatlanmış. Ne kadar süre oynamıyacağı belli değil.