Sayfa 2 / 19 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 552 sonuç

Konu: TBL 2010 - 11 Play-Off Sezonu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe Ülker’in, Beko Basketbol Ligi’nde oynanan Medical Park Trabzonspor maçında sakatlanan Gasper Vidmar’ın çapraz bağlarında kopuk olduğu ortaya çıktı.

Sezona çok iyi giriş yapan Sarı – Lacivertlilerde özellikle savunma rolüyle öne çıkan Sloven oyuncunun 4-6 ay arası sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Vidmar’ın ödeminin dağılmasının ardından 10 gün sonra ameliyat edilecek.

Sabah MR’a giren Vidmar’ın test sonuçlarının ardından teknik heyetin Sloven asıllı Avusturyalı oyuncu Rashid Mahalbasic’i rotasyona dahil edeceği belirtildi. Mahalbasic daha çok Euroleague maçlarında şans bulacak.

Fenerbahçe Ülker’in duruma göre TOP 16 zamanında bir takviye yapmayı planladığı vurgulandı.

Çok yazık oldu Vidmar adına üzüldüm.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok kötü olmuştu, Vidmar geçen sene kiralık gittikten sonra döndüğünde de çok farklı olduğunu göstermişti bizlere. Mahalbasic yerini doldurabilir mi bilmiyorum ama Euroleague'de bu gruptan her şartta çıkacağımız düşünülürse, takıma vereceği katkı grup sonunda değerlendirilip, gereken yapılır.

Bir de Enes Kanter'in Amrika'da oynama şansı kalmadı, acaba yenidn Fenerbahçe'ye döner mi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

O dönmek isterse bile yönetim kabul edecek gibi değil.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Çok kötü olmuştu, Vidmar geçen sene kiralık gittikten sonra döndüğünde de çok farklı olduğunu göstermişti bizlere. Mahalbasic yerini doldurabilir mi bilmiyorum ama Euroleague'de bu gruptan her şartta çıkacağımız düşünülürse, takıma vereceği katkı grup sonunda değerlendirilip, gereken yapılır.

Bir de Enes Kanter'in Amrika'da oynama şansı kalmadı, acaba yenidn Fenerbahçe'ye döner mi?
    Enes Kanter ismi geçiyor birçok yerde. Hatasını, yanlışını anlamışsa dönmeli bence. Aydın Hoca ve Spahija'nın ellerine teslim etsin geleceğini.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yönetimin karışacağı işler değil artık bu işler, Mahmut Uslu da ayrılınca artık basketbolda tüm yetki Aydın Örs'te. Futbolda da Aykut Kocaman'da deniyor ama basketbol farklı, futbolda bu kısmen olsa da basketbolda Aydın Örs'ün onay verdiği bir şeye yönetim hayır demez.

Tabi Enes pişmanlığını gösterirse ve Spahja da takımda onu isterse gerçekleşir bu, ben artık Amerika'da oynayamayacağını seçenekleri arasında Fenerbahçe ya da bir avrupa kulübü olduğunu duydum, tabi Fenerbahçe sözleşmemiz var diyordu sanki, başka takıma bu şartlarda gidebilir mi? Pek bilgim yok o nedenle soruyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Amerikada NCAA'de oynayamayacak ama NBA draftına girecek.Bu sezonda oynamazsa draft sırası düşebilir.Ama seçileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Hakları Fenerbahçe'nin elinde atıyorum bir x klübü enes ile sözleşme imzalamak isterse Fenerbahçeylede görüşmesi gerekiyor.

Futboldaki Lincoln'ün durumu gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Enes şuan haklı veya haksız Fenerbahçe'den nefret ediyor diye biliyorum bize döneceğini sanmam avrupadan başka bi takımla yoluna devam eder tabi Fenerbahçe'ye yetiştirme bedelini ödemek yoluyla.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Sporda nefretin yeri yok, baska sansi kalmazsa tipis tipis gidip oynayacak Fener'de.....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Başka şansı olmasa tabiki mecbur dönecek ama olduğu için dönmez diyorum umarım yanılırımda takıma geri döner.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sorun Enes'in bu takıma dönmesinden çok, Vidmar'la Enes'in rollerinin siyahla beyaz kadar farklı olması... İkisininde oyun tarzlarını daire içinde kümeye alsan, ortak payda belki sıfır çıkar... Vidmar, kalın, yer kaplayan, çember altında oynayan, sırtı dönük uzunları savunan ve sırtı dönük hücum eden, sertlikle rakiplerin emdiği sütü burnundan getiren, cüssesiyle yer kaplayan, itsen itilmeyen kaksan kakılmayan, aygır gücünde klasik bir center... Celtics'li Kendric Perkins tarzı... Enes ise tam tersi bir oyuncu... Belli alanlarda çok daha fazla katkısı olsa da, şu anda işleyen sistemde dizayn gerektireceği için risk teşkil eder... Bir center alınmalı ama bu Vidmar tarzı birisi olmalı ki, işleyen sistemde esnemek zorunda kalmayalım. Avrupa'da bu devirde uzun bulunmaz ama NBA'de rotasyon dışı kalmış sert bir aygır bulunabilir. (Şu durumda bir Fatih Solak bile mevcut sistemde Vidmar'ın rolünü üstlenmesi bakımından Enes'ten çok daha az risk içerir. Her ne kadar Enes ondan belki 10 misli yetenekli olsa da...)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben Enes'in Vidmar'ın yerine diye yazmamıştım zaten, Vidmar'ın görevini yapacak birisi mutlaka alınmalı zaten, Enes'i Amerika'da oynayamayacak haberlerini duyduğumdan acaba son durum nedir diye yazmıştım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Beşiktaş Cola Turka-Fenerbahçe Ülker maçı Pazar günü NBA TV'de banttan yayınlanacak,Allen Iverson'ın gelişi ile müthiş bir reklamı oldu Türkiye'nin ve Beko Basketbol Liginin şüphesiz.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

NBA Tv.nin hem Amerika'da yayınlanan Ulusal frekansı var; hemde Türkiye ve diğer ülklere 8 saatlik paketini sattığı Global kanalı... Amerika'da yayın yapan NBA Tv zaten geçen yıl içinde de her hafta bir Euroleague maçını yayınlıyordu. Bu defa da, Alen Iverson nedeniyle bizim maçı yayınlayacaklar. Ama Türkiye ve diğer ülkelerde yayın yapan Global NBA Tv.nin vereceğini sanmıyorum... Ama Amerika'da yaşayan Iverson fan'larına bir ödül olarak ara sıra böyle yayınlar olur. Buna şaşmamak lazım. Bahsettiğimiz adam Alen Iverson... Onsuz bir NBA tarihi yazmak düşünülebilir mi? Geçen yıl doğru dürüst hiç maç oynamadığı halde aldığı oylarla All-Star ilk beşine girmeye hak kazanacak kadar idol olmuş yaşayan bir efsane...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Galatasaray 19 Mersin B.Ş.B 15 ilk çeyrek sonu.

İyi basketbol sergileyemiyoruz şu anlık, kalite farkından dolayı öndeyiz.

İlk yarı bitti 42-42.

İkinci çeyreğin başlarında daha da kötüye gittik, sonra toparlandık, biraz farkı açalım derken hala anlamadığım bir basket faul yüzünden toplam 4 sayı yedik. Hücum ederken bir de top kaybı yaptık ve 2 sayıyı daha potamızda görünce 42-42 bitti ilk yarı.

3.çeyreğe de çok kötü başladık, 5 sayı kadar geriye düştük ama 6-0'lık bir seri yaptık, savunmayı düzelttik, Mersin BŞB mola aldı. 50-49 öndeyiz.

Seriyi 12-0'a kadar uzattık, sonra Mersin toparlandı tekrar. Evren'in 1 saniye kala yaptığı tertemiz bloğuna hakem faul çalınca yine serbest atış çizgisine gittiler ve 3 atış kullandılar. 3'te 2 attılar. 60-57 3. çeyrek sonu.

Maç bitti 85-76 yendi Galatasaray. Son andaki smaç yine göze hoş geldi. Büyük takımlar iyi oynamadan kazanmalı bazen.

Last edited by Sirius Black : 20.Kasım.2010 at 15:40

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Beşiktaş Cola Turka-Fenerbahçe Ülker maçı Pazar günü NBA TV'de banttan yayınlanacak
    Sadece BJK-FB maçı değil,artık tüm Beşiktaş maçları yayınlanacak NBA Tv'den... NBA Tv, Beşiktaş Cola Turka'nın maçlarını satın almış Iverson için.
    Kaynak---> Süper Gol Programında Mehmet Ayan söyledi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

evet maç başı 10.000 dolar ödeyecek NBA TV BJK'ye bundan sonraki her maç NBA tv'de de yayınlanacak

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Muhteşem bir Karşıyaka-Banvit maçı olmuş, bize izletmeyen Spormax'in üstün yayın politikasını tebrik ederim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Beşiktaş - Fenerbahçe maçı Nbatv'de

Az önce ntvspor'da duydum. Banttan da olsa Beşiktaş - Fenerbahçe Ülker maçı NBATV'de yayınlanacakmış. Maçı Chris Webber yorumlayacakmış.Allen İverson etkisi. Ne güzel haber ama

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sadece bu maçı değil sanırım,bizim diğer lig maçlarını da yayınlayacaklarmış.Böyle bir yazı okumuştum bir yerde.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by vego View Post
    evet maç başı 10.000 dolar ödeyecek NBA TV BJK'ye bundan sonraki her maç NBA tv'de de yayınlanacak
    .....................

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Daha hala insanlar Iverson'i kucultmeye calissin;

What time Iverson play and what channel? 11:12 AM Nov 16th via ÜberTwitter Retweeted by 10 people
    IgorRakocevic
    Igor Rakocevic

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Iverson fanıyım ben de. Türkiye'ye geldiği için çok sevindim bir Galatasaraylı olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Beşiktaş 49-46 F.Bahçe (3.Periyot)

Beşiktaş 53-53 F.Bahçe (4.Periyot)

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Salonda sırf küfür etmeye gelmiş basket topunu görse bomba sanacak kadar basketboldan uzak bir grup var.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Beşiktaş 61-67 F.Bahçe (4.Periyot)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe 74 - Beşiktaş 67 maç sonu.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Nihayet tam dört yıl aradan sonra bir deplasman derbisi kazandık.

Başımızda Tanjeviç olsaydı bu maça da kafadan mağlup gider, Beşiktaş'ın ligdeki durumu her ne olursa olsun, 20 sayı fark yer ve döner, daha ilk çeyrekte teslim olurduk. Tıpkı Barcelona deplasmanına aynı şekilde gideceğimiz gibi... (Ben bile dışarıdan birisi olarak bu psikolojiyi atmakta zorlanıyorum; oyuncular bu konuda bizden daha başarılı...)

"Yurtdışı-Güçlü Takım" tabusunu yıkma konusunda önemli bir adım attık. "Ligdeki kolay maçları zorlanmadan, eze eze kazanma" konusunda önemli bir adım attık. Sıra "Galatasaray ve Beşiktaş deplasmanlarında kaybetme" alışkanlığını yıkmaya gelmişti. Bu maçı kendi zati değeri dışında ayrıca bu yönüyle de mühimsiyordum, psikolojik bir eşik olarak görüyordum.

Tebrikler Fenerbahçe'm!..

Fakat Vidmar'ın sakatlığı sonrası savunma zaaflarımızda açığa çıkmaya başladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Zaten Fenerbahçe'nin kadrosunun bizden üstün olduğunu bildiğim için kaybedeceğimizi düşünüyordum.Fakat Iverson extra katkı verirse diye umudum vardı,o da gelmeyince beklediğim gibi yenildik. Tebrikler Fenerbahçe...

Quote Originally Posted by freelander1907 View Post
    Salonda sırf küfür etmeye gelmiş basket topunu görse bomba sanacak kadar basketboldan uzak bir grup var.
    Maçın atmosferinin özeti buydu,başka söylenecek birşey yok.

Kazanacağımızdan emindim,fakat Beşiktaş CT'da Iverson'un performansını merak ediyordum.Vidmar'ın yokluğunu hissettiğimizi gördüm bu maçta.Deplasmanda derbi galibiyeti mutluluk verici,bütün takıma tebrikler.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beklenen sonuç FB favoriydi zaten tebrikler

Sayfa 2 / 19 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri