screen capture nasıl alacam ?
screen capture nasıl alacam ?
Ohaaguiza bitiricilik 16 iyimis valla
![]()
print screene basınca masaüstüne çıkıyor, masaüstüne capture ediyor.
işletim sistemi win7
çok teşekkür ederim.
philip lahm
![]()
Dortmund'dan Kagawa'nın profilini koyabilir misiniz arkadaşlar ? tabi görünüyorsa db'de..
@Volkan Şen
teşekkürler..Yıldız adayım Kagawa.. umarım yeterli pa verilmiştir..
Kayserispordan zalayeta cangele jonathan santana mehmet eren rica ediyorum
Güiza'ya bitiricilik 16 verilirmi yav![]()
emre belözoğlu ve mehmet topuz'un profillerini koyabilir misiniz?
Arkadaslar Cardozo Ve Hulkun Profiline Koyarmısınız
Tabata'ya neye dayanılarak 9 work rate verildi gerçekten merak ediyorum.
Berkin Aslan çok güzel duruyo iştahım kabardı verin onu bana C.Ronaldo yapayım![]()
Galatasaray yabancılarını niye yok.Mehmet Batdal , Ufuk Ceylan , Lucas Neill , Musa Çağıran'ın profillerini paylaşabilir misin ?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Konuyu açan arkadaşın eklediği resimler haricinde aşağıdaki linke tıklayıp 29 oyuncuyu içeren albüme bakabilirsiniz.
Oyuncuların isimlerini ufak resimlerin altındaki linklerden anlayabilirsiniz.
FM 11 OYUNCU PROFİLLERİ ALBÜMÜNE BAKMAK İÇİN TIKLA
Yapımcılar bu boy uygulamasını regen futbolcular üzerindede etkili olmasını sağlayacak bir yol bulmuşlar mı acaba? Bunun hakkında bir bilgin var mı Ömer abi?
Arkadaşlar resimleri önizleme olarak eklerseniz daha iyi olur. Bir saat resimlerin yüklenmesini bekliyoruz böyle.
mesela galatasaray'da suat 165 boyuna rağmen bütün kafa toplarını çatır çatır alıyordu.
benzer şekilde 170 küsürlük boylarıyla cannavaro ve ivan cordoba da var mesela. hadi bunlar neyse de 2000'lerden önceki suat'ın zıplama ve kafası kaç olur şimdiki sisteme göre?
Onsezi, topsuz alan, guc, denge, cabukluk gibi ozellikler de hava topunun kazanilmasinda onemli.
Suat ile Hakan Sukur'u yan yana koy, beraber ziplat. Kim alir hava topunu? Tabii daha uzun boylu oyuncu daha avantajlidir. Ama eger Suat'in onsezileri ve topsuz kosulari kaliteli ise boy zaafini, top ile rakipten daha iyi pozisyonda bulusmasi ve gol atmasi mumkundur. Ama orta sahada yuksek gelen bir topta uzun boylu oyuncu tabii daha avantajli olacaktir cunku daha yuksege sicrayabilecektir.
hakan şükür çok çok ayrı ve kusursuz hava hakimiyeti olan bir oyuncuydu. hakan şükür belki de bu konuda gelmiş geçmiş en iyi futbolculardandır. onunla kıyaslamak doğru olmaz
ancak saydığım oyuncular (175 altı) hava hakimiyeti zayıf olan bir uzun (185 üzeri) boylu oyuncudan -mesela veron- rahatlıkla hava topunu alabilir.
fm'de dikkatimi çeken 175 boyundaki javier acuna 19 jumping almış.
ya söylediğiniz kuralın bir sınırı var ya da tüm gözlemciler uymuyor. bilemedim.
Uymayanlarin oldugu kesin. Ama uymayanlarin sayisi, eskiye oranla cok daha az. FM 2012'ye kadar uymayan hemen hemen hic kalmaz saniyorum.
Suat'in kendisinden 25 santimetre daha uzun bir oyuncudan hava topu almasi icin (diger her ozelligi esit sayarsak), rakibinden en az 25 santimetre daha fazla sicramasi gerekir, degil mi? Yani rakibine oranla muthis bacak kaslarina sahip olmasi gerekir. Suat o fizikte bir oyuncuydu demek oldukca zor. Ama Suat cok akilli bir oyuncuydu. Rakipten hava topu aldigi zamanlarda bunu rakibinden daha iyi yer tuttugu, rakibinden daha dogru zamanda zipladigi icin basariyordu. Jumping fiziksel bir ozellik. Oyuncunun zipladigindan kafasinin nereye kadar yukseldigini belirliyor. Ne kadar iyi yer tuttugunu veya zamanlamasinin ne kadar dogru oldugunu degil.
Suat'i forvette kafa ile top indirsin diye ileriye yollamazsin. Ama mesela Omer Erdogan'i yollarsin. Suat oyun icinde zamanlamasi ile, dogru yere kosu yaparak kafa ile gol de atar. Omer Erdogan fizigini kullanarak gol atar. Suat'in hem ziplamasi, hem sezileri, hem de topsuz kosulari cok iyi olursa karsina Hakan Sukur'e gore bir profil cikar. Suat degil.![]()
arkadaslar size gore stoch ve dia nın profilleri nasıl ? birde romelu lukaku nun profilini koyma imkani var mi?