TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
bende arsenal 50 m verdi 4 senelik şampiyonluk geleneğimi bozdu cityleyim bende tevezi geçicek gibi duruyo
2014 yılına mı ne gelmiştim , bu adam ile cardozo arasında kaldım ve cardozo yu aldım ; babacar 6m avro idi , 10m e cardozo yu aldım , 3 yıl sonra cardozo yaşlandı ama babacar ın bitiricilik - kafa - hız - hızlanma - zıplama - güç - soğukkanlılık - topsuz alan - sezme 16-20 arası olunca pişman oldum , bir forvette ne lazımsa hepsi 16 veya üstü ; teknik - top sürme - pas da 12-14 arası [bende gözüken temmuz 2017 profili]. profil olarak mükemmel ama ne kadar iş görür denemedim. korner taktiği kullananlar varsa kaçırmasın derim :]
İnsan bu profilden daha iyi şeyler bekliyor ama çok dalgalı bir performansı var. 3 maç çok iyi 4. maç kopuk. Büyük maçları oynayamıyor. Baskıyla ilgili bir sıkıntısı olduğu doğru bence.
Bu arkadası hangi rolde oynatırsak daha fazla verim alırız?
Deep Lying oynatanlar verim almışlar..
Sentugo.
gayet soğukkanlı. iyi de bitirmiş.
Sabah bir forvet paylaştım Güney Koreli Lim10 görünce onaylar. Babacar yanında halt etmiş.
tek forvet koyun , target man ı seçin , her maç golleri izleyin..
complate yapın. 22 yaşından sonra kimse tutamaz. 17 18 yaşında 20 golle oynamasını beklemeyin.
Ne yaptıysam oynatamadım.Gençtir dedim 23 yaşına kadar 11 oynattım Madrid kariyerimde.Bütün rolleri denedim.Bir türlü patlayamadı.Hayal kırıklığı
SI Games'ten -kim olduğunu net hatırlamıyorum, sanırım- Marc Duffy Khouma Babacar'ı öneriyor blogunda. Fio için önemli bir genç oyuncu.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Gerçekte ilerleyen yıllarda balon olmasından korktuğum bir oyuncu
...
2016 yılındayım Aguero ile birlikte harikalar yaratıyorlar.
Last edited by mikael23 : 14.Mart.2011 at 18:30 Reason: Resim Boyutları Yenilendi
2015-2016 sezonumun başlangıcındayım 89'a Gonzalo higuaini 50 ye de bu adamı alıyorum sizce nasıl bir performans alırım rolleri ne yapayım
İlerleyen yıllarla birlikte fiziksel ( yeterli ama) ve zihinsel gelişimini de tamamladıktan sonra rahatça oyunun en iyi Forvetlerinden biri oluyor.
Durumu olanların almasını öneririm.
11.3 de CA'sı en fazla 165 oluyor.
cok iyi gerçekten uzun vadede pyun düşünenler için bulunmaz bir nimet resmen