Maci izledinmi bilmiyorum ama Trabzon güle oynaya almadi maci Insua'nin Pino'nun 2 sans pozisyonu gol olsaydi mac su an berabere bitmisti. Servet'in hediyesi olan bi galibiyettir bu demek degil ki Trabzon macda mücadele etmedi kazandilar tebrikler ama cok rahat bi galibiyet kesinlikle degil.
Bence Trabzon hak etmedi. Ilk 5-10 dakikadaki firtina disinda basa bas mac oldu, hatta ilk yari bence kontrol GS'nin elindeydi daha cok. Son dakikalarda da Trabzon'un baskisi veya pozisyonlari yoktu, tamamen sansa tesadufi sekilde golu buldular. Ben Trabzon'u Arda'li Kewell'li Baros'lu GS'ye karsi deplasmanda merak ediyorum, bakalim orda ne yapacaklar.
Kadro güzel.İnsua ve Ufuk hariç,FB derbisine çıkanın aynısı.Galibiyet alırsak bu akşam,tek farklı olacağı kanaatindeyim.Ama beraberliğe yakın maç.Hem son yıllardaki beraberlikler hem de kadrolar itibari ile bu kanıya vardım.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
ilk yarı 0-0 bitti
inanilmaz zevklsiz bir ilk yari oldu , ne seyir zevki nede pozisyon var , insallah 2. yarida kipirdanma olur
Arkadas Cana cikti Baris girdi nedir bu Mustafa sevdasi orta sahanin en sert dayanikli ismi cikar mi.Futboldan sogudum su Mustafa yüzünden
maç gol atan kazanır maçı...
Sentugo.
Brovo servet gol Umut
Umut varlık gösterdi 2 gol attı.
Helal olsun Servet.
Geçen sene emre güngüör bu sene servet normal gol yiyp kaybetsek 2. gol gibi içim yanmıcakta böyle olunca üzülüyor insan
Umarim tarihimizin en kötü sezonunu yasayarak Türk Telekom Arenaya gideriz.
Ben biktim artik böyle hakemlerden sadece bu mac icin söylemiyorum Fb macinu izlerken Bursa Bjknin maclarinda da her takim hakemlerden sikayetci.
Rijkaard gitti kendini kurtardi.Arda da devre arasinda gitsin, Cana mustafa sarp gibi biri varken oyundan cikiyorsa gitsin, Kewell Baros Neill umarim onlar da en kisa sürede kendilerini kurtarirlar.
Ben Türk Telekom Arena'da Servet'i Mustafa Sarp'i Baris Özbek'o Serdar Özkan'i Aykut'u görmek istiyorum.
Trabzona tebrikler iyi oynadilar hakettiler..
Mustafa Sarp ve türevleri adamlari izleyip kendi kendime sinir olacagima artik Gs futbol takimi maci izlemeyecegim..
Bundan sonra Su topu takimi Engelsiz Aslanlari ve bayan basketbolunu takip edecegim![]()
İlk 10 dakika Trabzon baskındı, daha sonra ilk yarının sonuna kadar üstün oynayan taraf bizdik. İkinci yarıda da gole kadar bir orda bir burda tarzı bir maç oldu. Golden sonra da bütün gardımız düştü.
Servet, Ayhan, M.Sarp ve Barış'ın bu takımın oyuncusu olmadıklarını söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Yönetminin sene sonunda bu oyuncuları kesinlikle göndermesi gerekiyor.
Hakeme de değinmeden geçemeyeceğim. Gerçi hakem olduğundan bile şüphe duydum. Elano'ya sadece dokundu diye sarı kart gösteren ve Giray'ın, Pino'nun formasını yırtma derecesinde çekmesine kayıtsız kalan, son adamın 2 metre geride olmasına rağmen ofsayt çalabilen sözde bir hakem vardı sahada.
Allah'a havale etmek lazım böylelerini.
Tebrikler Trabzonspor ,
2 kotu takimin daha iyi olaniydi bugun Trabzonspor , en azindan atak olarak varlik gosterdiler 2. yari fakat Galatasaray sanki sadece gol yememeye dayali bir taktik ile cikmisti sahaya , Pino haric 10 kisi ile takim savunmasi yaptik ama ataga cikarken 3 kisi ile atak yapiyorduk bu sartlardada gol atma sansin zaten yok
Nitekim golde yine kisisel bir hatadan geldi servet bir defansin yapmamasi gereken en buyuk hatayi yapti kornere yada taca atmasi gereken topu kontrol etmeye calisinca kaptirdi ve Engin'de guzel gord Umut'u
Tek pozisyonumuzuda golden bir kac dakika sonra Pino ile bulduk oda penalti cizgisi uzerinde topu iskalayinca tek golluk pozisyonumuzda kacmis oldu , bugun gol atmamiz mucizelere bagliydi mesela Insua'nin orta yapipda ust direkte patlayan topu gibi anca oyle bir sansla atabilirdik golu
Hagi'nin atak oyuncusu kisitli oldugu icin su taktikle oynattigini dusunmek istiyorum yoksa bu sezon boyle sadece 3 tane atak yapabilicek adamla oyniyarak gecmez
Tekrar tebrikler Trabzonspor , emin adimlarla geliyorum dedigi galibiyet serisini liderlige oturarak percinlemis oldu
maçın hakkı beraberlikti orası kesin.
Memo'yu ciddiye almayin, ne dedigini bilmiyor. Ayrica niye hakli cikmadim onu da anlat lutfen. Ben ne dedim orada, o kadrolarla Trabzonspor oyun ve pozisyon ustunlugunu saglayamaz, anca siradisi sekillerle gol atar. Ben 75 dakika en onemli 3 oyuncusundan yoksun moralman cokmus bir GS'ye karsi pozisyona giremeyen, oyun anlaminda ustun olmayan bir Trabzon gordum. Servet'in akil almaz hatasindan anca golu atti Trabzon, ki o golden sonraki 15 dakikada bile GS beraberligi saglayacak 2-3 pozisyona girdi. Duyan da Trabzon firtina gibi esip 3-0 aldi maci zannedecek, 75 dakika ortada giden maci rakibin hatasi sayesinde siradisi sekilde kazandi, dedigimde bal gibi de hakli ciktim, carpitmayi denemeyin isterseniz, komik oluyor.
Zaten izlemedigin maca yorum yapman ayri bir komedi, ama ciddiye almiyorum zaten.
Maçla ilgili yorum yapmadım ben zatenBir cümleye takılıp kalıyorsun kaldı ki açıkladım ben onu.Aslında sadece bu olay değil sene başından beri kendi bildiklerini kesin doğruymuş gibi kabul edip yanılınca böyle millet saldırıyosun ciddiye almayın falan gibi.Üstün oynarla maçın ortada olması arasındaki farkı ben mi anlatamadım yoksa kendi dediklerini anlamını mı bilmiyorsun?
"Kadrolari gordum. GS kesinlikle ustun oynar." Böyle alıntılarla mı anlatalım ille derdimizi ? Belki ciddiye alırsın o zaman.
He bu arada ben kimsenin tahminin yanlış çıkmasıyla veya maçtaki Galatasaray'ın oyunuyla dalga geçmiyorum yanlış anlaşılmasın.