Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 75.00%
  • Kasımpaşa kazanır

2 16.67%
  • Berabere biter

1 8.33%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 54 arası toplam 54 sonuç

Konu: Beşiktaş - Kasımpaşa [11. Hafta]

Beşiktaş'ın kalesinde gördüğü topların büyük bir bölümü oyuncuların bireysel hatalarından kaynaklanıyor. Bu bir olur, iki olur...Beşiktaş'ın oyun anlayışında ben bir eksiklik göremiyorum, sadece hücum bölgesinde oynayan oyuncular eski güçlerinde değil, Bobo dışında formda olan hücum oyuncusu yok, bitirici vuruşları yapacak. Kaleye Cenk'i koyarsa, savunmada Ersan'a forma şansı vermeye devam ederse (ki kolay kolay bırakmaz o formayı Ersan. Son Porto maçı sonrası bu karşılaşmada da takımının en iyilerinden biriydi.), sistem çok daha iyi işler. Hatta Necip'te sıkça sahada yer almalı, oyunun her iki yönünü de oldukça iyi oynayabiliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    @I3esiktas

Şu anki gol kralıda zaten Bobo değil Emenike'dir.
    Gol kralı veya gol krallıgına oynuyo o yazıdan onamı dikkat ettin

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Kurtuluş gençlerde.

Onur-Necip 11'e. Tabata-Holosko bedava verilse bile sevinirim bi takıma.

Çünkü gençler yetenekli ve öğrenmeye açık, artık Tabata'ya, Holosko'ya ne öğretebilirsin değil mi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Schuster in açıklamalarıda gereksiz olmuş biraz...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

'Türk futbolunda takımlar defans yaparak bir hata üzerine maçı kazanmaya çalışıyor. Biz bu şekilde oynamak istemiyoruz.'

Vah vah, iyice sasırdı bu adam. Hatta resmi siteye Trabzon ve Bursayı ornek gosterdigini eklememisler

Trabzon averaj 11 macta . 19
    Bursa averaj 11 macta . 14

Besiktas averaj 11 macta . 5

Sen bi zahmet aklına koydugun taktikle ve mentalite ile devam et

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Schuster'in oncelikle kavramasi gereken sey TSL bir La Liga degil fakat Hindistan ligi de degil , ne kadar cok atak oyuncusu ile oynarsan okadar cok gol atarsin diye birsey yok

Bugun BJK'de 2 tane iyi isim vardi birincisi genc Ersan , cok iyi oynadi , ozellikle Yekta'nin %100 luk gol pozisyonuna bir mudahelesi vardiki muazzam , Schuster'in bence bu cocugu kesinlikle kazanmasi lazim biseyler var bu cocukda , ikinciside Ernst herhalde BJK'de istikrar li tek oyuncu , her mac biseyler yapmaya calisiyor takimi ileri tasimaya calisiyor

Kasimpasa tamamen 1 puan almak icin gelmis , 10 kisi defans yaptilar , hic haz etmiyorum su tarz futboldan ama haklarini vermek lazim cok iyi defans yaptilar takim olarak , ligin 10 haftasi sonunda 28 puan kaybetmis bir takimin Inonu'den puan almasi cidden cok garip , lig bayagi farkli bir boyuta girdi , kimin nerden puan alicagi belli olmuyor ama bence bu ligin kalitesinin artmasindan degil Favori takimlarin vites kucultmesinden kaynaklaniyor

BJK bir seri yakaliycak orasi kesin ama o seriyi yakaladiginda cok gecde kalmis olabilir , tum sorumluluk Schuster'de TSL yi iyi idrak etmesi , ayaklarinin yere basmasi gerekiyor , yoksa bu sene ki BJK'nin gecen seneki GS'den hic bir farki yok , sonuda ayni olabilir

Nesil
    2006

Schustere'e sorarım ofansif futbol oynuyorsun; herkesin 4-5 attığı takıma neden 1 gol atıyorsun derler adama...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Shuster çok gereksiz açıklamalarda bulunmuş ligi daha bilmediği her yönüyle belli şu an ligin zirvesindeki takımlar en organize hucum yapan takımlar zaten zirvedeki 4 takımında averajıda bjkden iyi durumda

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk 11'deki en az 7 oyuncu rotasyona ugramadan 1 Haftada 3 maça çıktı. Bırakında performanslarında düşüklük olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sadece maçın ilk yarısını izledim. İkinci yarısına da Ezel'in reklamlarında ara ara baktım. İlk yarıda sahada yalancı baskı kuran Beşiktaş, tamamen defans yapan, bulduğu kontraları da çok kötü değerlendiren Kasımpaşa vardı. Kasımpaşa'da Dimitrov, Beşiktaş'ta ise Ersan dikkat çekti.

Ofsayt nedeniyle verilmeyen golde yardımcıyı kutlamak lazım. Karmakarışık bir pozisyondu ama iyi tespit etti.

Beşiktaş adına kaybedilen önemli 2 puan, Kasımpaşa için moral bulma adına güzel 1 puan. İki takıma da tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Schuster'den iyi futbolu bildiğimi iddia etmiyorum hatta onun kadar ya da onun 10'da biri bile bilmiyorumdur belki ama orta sahanın kontrolünü kaybedersen hücum yapmakjta çok zorlanacağını bir takımın biliyorum.

Guti bugün iyi oyun çıkarmadı, ilk devrede bu görülmüştü aslında, Aurelio da oyundan çıkınca yine tüm yük Ernst'e bindi. Devre arası Aurelio çıkmasa ya da Guti yerine ya da Tabata yerine Necip oyuna girse, Beşiktaş bence maçın kontrolünü alırdı kesinlikle.

Kasımpaşa gol atmayı düşünmedi, hele ki sol tarafı hiç kullanmadı, Erhan orada çok boşluk bırakmasına rağmen orada ki oyuncuya top atmadılar. Hızlı çıkmadılar, orta sahada kalabalık olmarına rağmen pas yapıp Beşiktaş'ı oyundan düşüremediler. Bu halde yakaladıkları Beşiktaş'ı yenmeleri gerekirdi.

Guti penaltıyı atsa Kasımpaşa'ya yazık olacaktı, 1 puanı kesinlikle haketmişlerdi. İptal edilen golde de hakem doğru kararı vardi, net ofsayttı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Bobo her zamanki gibi kötü ha ? Bobo kötü ise bizim gollerimizi obo mu atıyor ? Şuan gol kralıda Bobo degildir heralde. Son cümle icinde cok erken konusma derim..

Maçı izlemedim. Yorumlara göre kötü bir maç çıkarmışız. Ben yinede umutluyum takımımdan. Bir seriye baglayabilirsek kesilmez diye düşünüyorum.

Kotu oyun derken sunu kastettim; Bobo yaratici degil, hizli degil, guclu degil, ayri bir ozelligi yok, oyun anlaminda katkisi sifir. Adami pozisyona sokacaksin ve atacak o kadar, ama onun disinda sikisan macta takima bir katkisi yoktur.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Schuster de kusura bakmayin gitsin gecen senenin kasetlerini izlesin veya M.Denizli'ye bir telefol acsin, olmadi Del Bosque. Senelik +/- 2 milyon euro almasini biliyor, bir zahmet ligimizi de analiz etsin o zaman. Bunlarin farkina varmasi icin 10 haftanin gecmesi, bizim ligden kopmamiz mi lazim? Herseyi gectim, Tayfur niye duruyor orada?

Berabere mi Bitti Maç Yav Tühh Yılmaz Hocayı Çılgınca Sevindirdik Desene

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Berabere mi Bitti Maç Yav Tühh Yılmaz Hocayı Çılgınca Sevindirdik Desene
    sen ne diyorsun hakemin elini bile optu macdan sonra

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Diyorum biz İnönüde oynayınca yapamıyoruz. Taraftar bu kadar bağırınca bizim oyuncuLar yerine sanırım rakip takım oyuncuLarı gaza geLiyor. YeniLdiğimiz veya puan kaybettiğimiz takımLarda takım oLsa bari. Manisa, Kasımpaşa vs vs. Yazık. Bu takımLarı yenemiyorsak başarıdan, ondan bundan söz etmeye gerek yok.

Herşeyi geçtim. Kasımpaşa gibi saçma sapan bir takıma takıLmamızı da geçtim ama haLa Guti gibi bir adamın o penaLtıyı nasıL kaçırdığını geçemedim. Sen bari yapma Guti. Sen bari ihtiyacımız oLduğundan ipten aL bizi. Yoksa o sahada ki diğer ruhsuzLara kaLacak oLursa işimiz iLk 10 da bitirirsek başarıdır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonspor ve Bursaspor'u savunma futbolu oynamakla suçlayan Schuster haklı mı?

Ligtv.com.tr sizler için 3 takımın performanslarını inceledi...

Beşiktaş Teknik Direktörü Berd Schuster, Kasımpaşa sonrası Lig TV'ye çok ilginç bir açıklama yaptı. Türkiye'de defans futbolu oynandığını belirten Alman teknik adam, ilginç bir şekilde buna lider Trabzonspor ve takipçisi Bursaspor'u da dahil etti!

Schuster, Lig TV'den Ömer Güvenç'e yaptığı açıklamada "Biz Trabzonspor ve Bursaspor gibi savunma futbolu oynamıyoruz" dedi!

Peki Schuster'in bu açıklamaları haklı mı? Beşiktaş'ın savunmaya fazla önem vermediği ve hücumu önemsediği; hatta ligde hücuma savunmaya nazaran en fazla önem veren takım olduğu bir gerçek. Ancak bu gerçek, Beşiktaş'ın iyi bir hucüm takımı olduğu ya da Trabzonspor ile Bursaspor'un savunma takımı olduğunu gösteriyor mu?

Bunu incelemek için 3 takımın ligdeki performanslarını sözler için çıkardık...

ATTIKLARI GOLLER:
    Trabzonspor: 27 gol
    Bursaspor: 21 gol
    Beşiktaş: 17 gol

AVERAJLAR:
    Trabzonspor: +19
    Bursaspor: +14
    Beşiktaş: +5

LİGİN EN ÇOK GOL ATAN 2. TAKIMI TRABZONSPOR
    11. hafta itibariyle ligin en çok gol atan takımı Fenerbahçe. Sarı lacivretli ekip 11 maçta rakip filelere 29 gol gönderdi. Fenerbahçe'nin ardından ligin en golcü takımı ise Schuster'in savunma futbolu oynuyor diye eleştirdiği Trabzonspor. Bursaspor ise ligin en çok gol atan 3. takımı. Beşiktaş ise Karabükspor'un ardından ligin en çok atan 5. takımı durumunda.

TS'NİN AVERAJI BJK'NİN GOLÜNDEN FAZLA
    Bu arada gol istatistiklerine baktığımızda ortaya çıkan bir başka ilginç tablo ise Trabzonspor'un +19'luk bir averaj yakalayarak, Beşiktaş'ın 17 olan atılan gol sayısını bile geride bırakmış olması.

Schuster otursun da biraz istatistiklere baksın.Ya da ona da gerek yok puan durumu da yeterli olur.

Şu son kısımı biri Schustere yollasın

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VaLLa Schuster bence hakLı. Beşiktaş a oynanıLan sert futboL azıcık Trabzon ve Bursaspor a uyguLansa şaşarım zaten. Bursaspor ve Trabzonspor u kötüLemiyorum, buLundukLarı yeri çok hakeden oyun oynuyorLar ama Beşiktaş kadar rakipLer onLara kapanmıyor ve sert oynamıyor. Bunu da kimse inkar edemez. Dün bir pozisyon vardı, Ersen Martin orta sahada Guti Tzikuzu yu çaLım iLe geçtikten sonra ona bakarak Vur,Vur diyordu. Ondan 5 dakika sonra Tzikuzu Guti yi bir pozisyonda orta sahada biçti. Bu biLe takımLarın hangi mentaLite oLdukLarının göstergesidir. Ben bu bir başarısızLığı örtme sebebidir demiyorum, bu kesinLikLe bir mazeret oLamaz, rakipLer sana ne kadar sert oynarsa oynasın, sen bu kademede ki takımLarı yenemiyorsan zaten konuşmanın anLamı yoktur ama bu söyLedikLerimde gerçektir, bunu da kabuL etmek gerek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kasımpaşa hakkı olan puanı çıkarmayı başardı. Genel olarak iyiydi K.Paşa. Bazı adamlar çok top tutuyorlar ayaklarında. Gereksiz yere top kaybı yapıyorlar. Bence bunu düzeltmeleri lazım. Bulgar bi adamları vardı çok iyi buldum oyundan çıkana kadarda etkiliydi.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    VaLLa Schuster bence hakLı. Beşiktaş a oynanıLan sert futboL azıcık Trabzon ve Bursaspor a uyguLansa şaşarım zaten. Bursaspor ve Trabzonspor u kötüLemiyorum, buLundukLarı yeri çok hakeden oyun oynuyorLar ama Beşiktaş kadar rakipLer onLara kapanmıyor ve sert oynamıyor. Bunu da kimse inkar edemez. Dün bir pozisyon vardı, Ersen Martin orta sahada Guti Tzikuzu yu çaLım iLe geçtikten sonra ona bakarak Vur,Vur diyordu. Ondan 5 dakika sonra Tzikuzu Guti yi bir pozisyonda orta sahada biçti. Bu biLe takımLarın hangi mentaLite oLdukLarının göstergesidir. Ben bu bir başarısızLığı örtme sebebidir demiyorum, bu kesinLikLe bir mazeret oLamaz, rakipLer sana ne kadar sert oynarsa oynasın, sen bu kademede ki takımLarı yenemiyorsan zaten konuşmanın anLamı yoktur ama bu söyLedikLerimde gerçektir, bunu da kabuL etmek gerek.
    Yeni mi bu gelismeler? Yillardir oluyor bunlar ve hakemler goz yumuyor.

Kadrodaki yildiz oyuncu sayisi ile basari ters orantili Turkiye'de.

11 x Lugano > 11 x Guti esitsizligini eksi bir ile carpmasi gereken de futbolsever. Taraftar cani yanmadigi zaman sus pus oturuyor maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç kimse bahsetmemiş, sorayım dedim. Yahu şu Kasımpaşa'nın kalesinde Tolga Zengin değil miydi? Ne işi var onun orada yahu?
    Harika bir maç çıkarmadı mı? Kimse bahsetmemiş de, adam mükemmel oynamış azizim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Hiç kimse bahsetmemiş, sorayım dedim. Yahu şu Kasımpaşa'nın kalesinde Tolga Zengin değil miydi? Ne işi var onun orada yahu?
    Harika bir maç çıkarmadı mı? Kimse bahsetmemiş de, adam mükemmel oynamış azizim.
    Yanlısın var Tolga bizde yedek suanda

24. Default

Yok bu kaleci Tolga Özgen , Murat Şahin'in yedeği olan adam .

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri