Kürşat milyonlarca Galatasaray'lı hiçbir oyuncusunu hiç kimseye ezdirmez kanaatindeyim. Uğur Galatasaray'a geldiğinde geçmişindeki yanlışını affettirebilir oynayacağı futbolla...Originally Posted by cureshot
Kürşat milyonlarca Galatasaray'lı hiçbir oyuncusunu hiç kimseye ezdirmez kanaatindeyim. Uğur Galatasaray'a geldiğinde geçmişindeki yanlışını affettirebilir oynayacağı futbolla...Originally Posted by cureshot
önder turacı da geçen sezonun sonunda aynı açıklamayı yapmıştı sonunda fb formasıyla izledik onu.para olmadan hayalden öteye gitmiyor bu haberler.
kardeş ben adam gelmesin demedim ki. iyi futbolcu tamam ama ilk yanlışında bu yüzüne vurulacaktır. adam bunu kaldırabilir mi bilmiom. kaldıramazsa baliçe dönebilir ki onunki 2 takım arasındaydı bu tüm türkiyeyi ilgilendirir. bilmem anlatabildim mi...Originally Posted by demirhan1984
Yok ben de öyle dedin demedim sana yanlış anladın galibaOriginally Posted by cureshot
Neyse eğer gelirse dilerim dediğin gibi olmaz.
Az önce Gs formasıyla bir resim yayınlamıştım. Hazır elimiz değmişken bir de maça çıkartalım bari.
NOT: FOTOMAÇ BU RESİMLERİ GÖRMESİNEĞER GÖRÜRSE YARINKİ MANŞETİ "Uğur Galatasaray'da" ŞEKLİNDE OLABİLİR
![]()
süper olmuş!!!!
aynı şekilde fatih sonkaya da gs formasıyla resim çektirmişti bjkye gitti...kimin adı geçse bizle iki kulüp atlıyo...Originally Posted by dinaMYt
Çağdaş'ı da ekleyin.O da Galatasaray formasıyla resim çektirdikten sonra Beşiktaş'a gitmişti.Originally Posted by comandante
![]()
demirhan abi bide nedvedi galatasaray formasında yapsana ne oluur![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bjk iyilik yapmış vallaOriginally Posted by Berkaiser
![]()
artık daha deneyimliyiz yönetim olarak önder turacı olayında fb yönetimi canaydın a biz önder ile ilgilenmiyoruz demişti fakat bjk nin i.toraman ı transfer atmesi sonucu rotayı önder turacıya çevirdi galatasaray da önder ile kimse ilgilenmiyor diye rahat rahat pazarlık yapacaktı .... artık a.polat var ve bizim yönetimde ders almıştır umarım ....
umarım gelir...
hollanda milli takımının dünya kupası kadrosunda yer alacak mı
imkansız diyorum...Originally Posted by ernusal
o zaman niye hollanda milli takımın tercih etti
bence gelmesi zor ama inşallah gelir
işte o kendi şeyi...şeyi işte söyletmeyinOriginally Posted by ernusal
![]()