Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Gönlümde Galatasaray Var!

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by cureshot
    çok ii olur falan filan tmm da unuttuğumuz bir nokta var bu adam hayatta oynayamayacağını bildiği hollanda milli takımında oynamak uğruna türk milli takımının teklifini reddetti. şimdi bu adam buraya gelirse burda onu ne yaparlar. hallaç pamuğuna çevirirler, yerden yere vururlar, oynayacağı varsa da oynayamaz. başka şartlar altında olsaydı evet ama şu şartlarda tam performans verebileceğini sanmıyorum. işin bir de bu boyutu var.
    Kürşat milyonlarca Galatasaray'lı hiçbir oyuncusunu hiç kimseye ezdirmez kanaatindeyim. Uğur Galatasaray'a geldiğinde geçmişindeki yanlışını affettirebilir oynayacağı futbolla...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

önder turacı da geçen sezonun sonunda aynı açıklamayı yapmıştı sonunda fb formasıyla izledik onu.para olmadan hayalden öteye gitmiyor bu haberler.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Kürşat milyonlarca Galatasaray'lı hiçbir oyuncusunu hiç kimseye ezdirmez kanaatindeyim. Uğur Galatasaray'a geldiğinde geçmişindeki yanlışını affettirebilir oynayacağı futbolla...
    kardeş ben adam gelmesin demedim ki. iyi futbolcu tamam ama ilk yanlışında bu yüzüne vurulacaktır. adam bunu kaldırabilir mi bilmiom. kaldıramazsa baliçe dönebilir ki onunki 2 takım arasındaydı bu tüm türkiyeyi ilgilendirir. bilmem anlatabildim mi...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by cureshot
    kardeş ben adam gelmesin demedim ki. iyi futbolcu tamam ama ilk yanlışında bu yüzüne vurulacaktır. adam bunu kaldırabilir mi bilmiom. kaldıramazsa baliçe dönebilir ki onunki 2 takım arasındaydı bu tüm türkiyeyi ilgilendirir. bilmem anlatabildim mi...
    Yok ben de öyle dedin demedim sana yanlış anladın galiba Neyse eğer gelirse dilerim dediğin gibi olmaz.

Az önce Gs formasıyla bir resim yayınlamıştım. Hazır elimiz değmişken bir de maça çıkartalım bari.

NOT: FOTOMAÇ BU RESİMLERİ GÖRMESİN EĞER GÖRÜRSE YARINKİ MANŞETİ "Uğur Galatasaray'da" ŞEKLİNDE OLABİLİR

süper olmuş!!!!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by dinaMYt
    önder turacı da geçen sezonun sonunda aynı açıklamayı yapmıştı sonunda fb formasıyla izledik onu.para olmadan hayalden öteye gitmiyor bu haberler.
    aynı şekilde fatih sonkaya da gs formasıyla resim çektirmişti bjkye gitti...kimin adı geçse bizle iki kulüp atlıyo...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by comandante
    aynı şekilde fatih sonkaya da gs formasıyla resim çektirmişti bjkye gitti...kimin adı geçse bizle iki kulüp atlıyo...
    Çağdaş'ı da ekleyin.O da Galatasaray formasıyla resim çektirdikten sonra Beşiktaş'a gitmişti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

demirhan abi bide nedvedi galatasaray formasında yapsana ne oluur
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Berkaiser
    Çağdaş'ı da ekleyin.O da Galatasaray formasıyla resim çektirdikten sonra Beşiktaş'a gitmişti.
    bjk iyilik yapmış valla

artık daha deneyimliyiz yönetim olarak önder turacı olayında fb yönetimi canaydın a biz önder ile ilgilenmiyoruz demişti fakat bjk nin i.toraman ı transfer atmesi sonucu rotayı önder turacıya çevirdi galatasaray da önder ile kimse ilgilenmiyor diye rahat rahat pazarlık yapacaktı .... artık a.polat var ve bizim yönetimde ders almıştır umarım ....

umarım gelir...

hollanda milli takımının dünya kupası kadrosunda yer alacak mı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by ernusal
    hollanda milli takımının dünya kupası kadrosunda yer alacak mı
    imkansız diyorum...

o zaman niye hollanda milli takımın tercih etti

15. Default

bence gelmesi zor ama inşallah gelir