Hafta sonu olacak büyük ihtimalle, cumartesi günü.
Bu Cumartesi Çok İyi Olur Geliyorum Allahın İzniyle. Halısaha Maçında İyi Hakem Olurum![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Maç 8.30 dan sonra olsun. Anca yetişirim.
Emre'yi ben bırakırım. Anca olm dükkan kapancak yemek yicem 8.30 a anca yetişirim.
8.30'da sahamı olur olm![]()
6da dershanem bitiyo 2 saat napcam beneşlik edecek biri varmı bi yemek çakarız ordan sahaya gideriz
O Zaman Olurİyi Pansiyon İşini Hallettim Ben Darısı Diğer Arkadaşlara
Oynuyorum Görün Göründe Alem Futbolcu Görsün![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
8.30 da sahamı olur bilmem ama olan bi saha ayarla sende. Organizator halkın ihtiyacları dogrultusunde yapmalı =)
Olm manyakmısın bütün halısahalar tam saatlerde olur, heleki cumartesi akşamı kesin önü arkası dolu olacağı için saatlerin hiç şansımız yok. Sen bi yarım saat erken çık işten.
Kesin bir şey söylemek istemiyorum ama pazartesi gününe sınavım olmadığı takdirde bende gelmeyi istiyorum![]()
aaaaKKKKoooo
Ooo mükemmel olur ozaman kesinleşince haber bekliyoruz o halde senden..
Kesin gelecekler 8 kişi olduk..
Bir tarih yazılıyor resmen; Ankara'dan 8 kişi.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Daha belki geleceklerde var captan; Volkan abi, M.ali abi, the joker, özkan mirza..
noktalı virgül yanlış yerde captandan önce olacaktı belki gelecekler demişsin
9-10 olsun o halde. 8.30da gelirim ısınırız, sindiririz en son geçen sene bu zamanlar topa deymişti ayağım. =)
yada siz 8de başlarsınız ben 8.30da gelirim girerim, yada gelirim izlerim fark yapmaz. =)
Mustafa yan çizmeye başladı.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ben baştan soyluyorum durumu olm. neyse ayarlayında bakarız bi hal çaresine cumartesiye çok var daha =)
Arkadaşlar, saha neresi olsun?
gelebilirm ama saat saat 18:00 den sonra işim var.
Cumaya cekerseniz gelirim.
Hafta iiçi her türlü gelirim bak. saatte problem olmaz =) İzin alırım o gün hemde ooh =)
cumartesi hem işim var hem fener maçı
yani cumartesi saat: 8-9 arası bana pek uymaz
9dan sonraya yetişirim. Birde saha nerelerde olcak. Batıkent Etimesgut Eryaman felan demeyinde![]()
Yok yok oralar olmaz abi merak etmeMerkezi biyer olur herkese ulaşımı kolay olması için.
Cuma akşam saat 9 için ne diyorsunuz arkadaşlar?
Bana uyar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti