Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

28 100.00%
  • Berabere

0 0%
  • Bucaspor

0 0%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 101 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bucaspor [13.Hafta]

ve 3000.ci gol Alex de Souza'dan

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Fenerbahçe 2-0 Bucaspor Gol 13' Alex Adamımsın Alex. Alex'i son yıllarda böyle formda görmemiştik sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

aman be andre santos...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Durdulamaz atak Fenerbahçe.

Fenerbahçe 3-0 Bursaspor Gol 24' Alex De Souza

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne yapıyorsun Alex

Alex : 3-0 : Bucaspor

Gökay'ın ortasahadaki presi ve mücadelesi takdire değer,Gökhan Gönül şu dakikaya kadar bir sağ açık gibi oynuyor.Bucaspor atağa çıktıktan sonra geriye çok geç dönüyor.Fenerbahçe de hızlı çıktığı için her atağı tehlikeli oluyor.

Daha gol buluruz bu maçta.1-2 tane de Niang atsa da krallığına geri dönse diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Gökay'ın ortasahadaki presi ve mücadelesi takdire değer,Gökhan Gönül şu dakikaya kadar bir sağ açık gibi oynuyor.Bucaspor atağa çıktıktan sonra geriye çok geç dönüyor.Fenerbahçe de hızlı çıktığı için her atağı tehlikeli oluyor.

Daha gol buluruz bu maçta.1-2 tane de Niang atsa da krallığına geri dönse diyorum
    Alex böyle giderse zor görür Niang gol krallığını

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@Varonil Niang bir gol atarsa gol sıralamasında 2.liğe yükselecek. Alex şu anda kral. Niang Bobo'yu asist fazlasıyla geçer.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emenike Alex eşit durumda şu an.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Emenike Alex eşit durumda şu an.
    Alex 9 yaptı diye biliyorum. Emenike 8 değil mi?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emenike 8 di Alex'i yanlış söyledim pardon

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Buca'nin kalecisi cok kötü nerede duracagini hic bilmiyor tarihi fark olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Bale'e selam çaktı =)

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

3-0 güzel, hoşta... Demesem çatlarım: Niang'ı besleme konusunda çok cimriyiz. Bir defa bile adamı kaçırmayı düşünmedik. Semih'e atılan pasların yarısını alsa skor çok farklı olurdu.

Birde, ilk yarının son pozisyonunda gördük: Biz skoru tutmaya çalışırsak yeriz. Ya dördü bulmaya çalışacağız, yahut oyunu tutmaya kalkarsak bir veya iki gol yiyeceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Gokhan Gonul + Alex 3 - Bucaspor 0 :P

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Maça golle başlamamız çok büyük bir artı oldu. Aykut Kocaman'la Fenerbahçe'de değişim yaşanıyor diyorum sürekli. Maç içinde Lig Tv'nin verdiği bir istatik (güvenilirliği tartışılabilir); 20. dk'da İsabetli pas sayılarında Fenerbahçe'nin 135'e 34 üstünlüğü var Bucaspor'a karşı. Bucaspor'un kalite olarak denk olmaması bu farkta etkili muhakkak. Ancak 20 dakikaya 135 tane isabetli pas sığdırmak önemli diye düşünüyorum. Çoğunuz da dikkat etmişsinizdir, gözle görülür bir şekilde olumlu tek ve hızlı paslar yapıyor Fenerbahçe.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bizim takıma soyunma odasında yine birşeyler olmuş. Oradan daha bir kerecik bile iyi döndüklerini görsem, sevinçten dişimi kıracağım.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Biz skoru tutmaya çalışırsak yeriz. Ya dördü bulmaya çalışacağız, yahut oyunu tutmaya kalkarsak bir veya iki gol yiyeceğiz.
    Diyorum, diyorum da dinleyen kim? Şöyle ağız tadıyla bir maç izlettirmezler ki... Yemeseler çatlarlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Buca sertlığe basladı umarım sakatlık olmaz takımda. Dıa da gırdı bı asıst beklıyorum ondan !
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Niang'dan muhteşem bir gol.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Babadou Golüyle döndü. Fenerbahçe 4-1 Bucaspor Gol 80' Babadou Niang.

Niang deli gol attı
    Yalnız anlamıyorum bu oyuncuların gol sevinçlerini yazık değil mi? golü atan oyuncunun kafasına çatır çutur vuruyorlar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

5-2 oldu Fener çoştu +7 oynayan varsa iddaa'da ne para kazanmıştır kim bilir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hücum hattımız her ne kadar korku salsa da defansımız (sol bek) güven vermiyor.

Manucho ne vurdumduymaz adam uyuşukluğuna gol kaçırdı son dakikalarda

vallahi Alex gibi bir oyuncuyu Türkiye'de izleyebildiğim için kendimi şanslı sayıyorum. Hagi 1, Alex 2. Daha nicelerini görmek nasip olur inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

takım savunmamız çok kötü, Bilhassa da santos...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şu Niang ekmeğini taştan çıkartıyor. Takım hücuma çıktığında öncelikli opsiyon olarak onu aramaya bir alışsa, gol rekorlarını alt üst edecek. Geçtiğimiz haftalarda Semih'e indirilen topların yarısını indirmediler adama...

Andre Santos "oynasam mı, oynamasam mı" havasında ve kafası karışık sanki... Çok kötüydü... Stoch maçın başlarında iyiydi ama çok tercih hataları yapıyor. Özellikle yoruldukça... Christian yine etliye sütlüye karışmaz vaziyetteydi. Alex, attığı üç golü bir yana koyuyorum, oyun genelinde, mesela geçen haftaki Antep maçındaki kadar etkili değildi. Fakat harika goller attı.

Verilmeyen penaltılar var. Maçın skoru önemli değil... Böyle saçmalık olmaz. Kural neyse odur.

Çok önemli üç puan... Haftaya sezonun en kritik maçına çıkacağız. "Bu yarışta var mıyız, yok muyuz" maçı...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenerin bu kadar gol atmasi beklenen bir sonuctu ama 2 gol yiyebilecegini düsünmemistim savunmada daha dikkatli olmalari lazim cünkü buca nin bu maca kadar toplamda sadece 5 golü vardi..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Genel sıkıntı yine kendini gösterdi. 24. dakikada 3-0 öne geçtiğimiz maçı sağa-sola-geriye paslarla bitirmeye çalışıyoruz. Oyuncular aynı tempoda devam etse maç rahat 7-8'e gider. Ancak Fenerbahçe için maçın kolaylaşması gerekirken gol yiyoruz, pozisyon veriyoruz, maçı sıkıcı hale getiriyoruz vs.

Fenerbahçe iyi oynadı, müthiş goller attı ama böyle olmaz. 12 maçta 5 gol atmış son 7 haftada 1 gol atmış Bucaspor'dan bu akşam 2 gol yedik 2-3 tane de net pozisyon verdik. Santos Kazım'la takıla takıla Kazım'ın sol bek versiyonu olmuş. Çalışsa yapar ama çalışmayan öğrencinin futbolcu versiyonu gibi. Tribünler bu skora rağmen Santos'u nerdeyse protesto ediyordu. Ufak tefek çatlak ses geldi ancak eğer skor kötü olsaydı Santos ıslık yağmuruna tutulurdu. Arjantin'e karşı Real Madrid seviyesinde oyuncu gibi oyna ama Fenerbahçe formasını giyince maç bitse de gitsek havasına gir. Ayıptır.

Alex her zamanki gibi yine maça damgasını vurdu. 3000. golü de atarak Fenerbahçe tarihine ismini çift kat attırdı. Fazla spekülasyona yer vermeden sözleşmesi 2 senelik uzatılmalı.

Gökay'ın çalışkanlığı sevindirici. Isındıkça daha da iyi olacaktır.

Rakiplerin puan kaybettiği haftada 3 puan güzel oldu; tebrikler takımımıza.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri