ve 3000.ci gol Alex de Souza'dan![]()
Fenerbahçe
Berabere
Bucaspor
ve 3000.ci gol Alex de Souza'dan![]()
Fenerbahçe 2-0 Bucaspor Gol 13' Alex Adamımsın Alex. Alex'i son yıllarda böyle formda görmemiştik sanırım.
aman be andre santos...
Durdulamaz atak Fenerbahçe.
Fenerbahçe 3-0 Bursaspor Gol 24' Alex De Souza
Ne yapıyorsun Alex![]()
Alex : 3-0 : Bucaspor![]()
Gökay'ın ortasahadaki presi ve mücadelesi takdire değer,Gökhan Gönül şu dakikaya kadar bir sağ açık gibi oynuyor.Bucaspor atağa çıktıktan sonra geriye çok geç dönüyor.Fenerbahçe de hızlı çıktığı için her atağı tehlikeli oluyor.
Daha gol buluruz bu maçta.1-2 tane de Niang atsa da krallığına geri dönse diyorum![]()
@Varonil Niang bir gol atarsa gol sıralamasında 2.liğe yükselecek. Alex şu anda kral. Niang Bobo'yu asist fazlasıyla geçer.
Emenike Alex eşit durumda şu an.
Emenike 8 di Alex'i yanlış söyledim pardon![]()
Buca'nin kalecisi cok kötü nerede duracagini hic bilmiyor tarihi fark olabilir.
Gökhan Bale'e selam çaktı =)
3-0 güzel, hoşta... Demesem çatlarım: Niang'ı besleme konusunda çok cimriyiz. Bir defa bile adamı kaçırmayı düşünmedik. Semih'e atılan pasların yarısını alsa skor çok farklı olurdu.
Birde, ilk yarının son pozisyonunda gördük: Biz skoru tutmaya çalışırsak yeriz. Ya dördü bulmaya çalışacağız, yahut oyunu tutmaya kalkarsak bir veya iki gol yiyeceğiz.
Gokhan Gonul + Alex 3 - Bucaspor 0 :P
Maça golle başlamamız çok büyük bir artı oldu. Aykut Kocaman'la Fenerbahçe'de değişim yaşanıyor diyorum sürekli. Maç içinde Lig Tv'nin verdiği bir istatik (güvenilirliği tartışılabilir); 20. dk'da İsabetli pas sayılarında Fenerbahçe'nin 135'e 34 üstünlüğü var Bucaspor'a karşı. Bucaspor'un kalite olarak denk olmaması bu farkta etkili muhakkak. Ancak 20 dakikaya 135 tane isabetli pas sığdırmak önemli diye düşünüyorum. Çoğunuz da dikkat etmişsinizdir, gözle görülür bir şekilde olumlu tek ve hızlı paslar yapıyor Fenerbahçe.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bizim takıma soyunma odasında yine birşeyler olmuş. Oradan daha bir kerecik bile iyi döndüklerini görsem, sevinçten dişimi kıracağım.
Buca sertlığe basladı umarım sakatlık olmaz takımda. Dıa da gırdı bı asıst beklıyorum ondan !
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Niang'dan muhteşem bir gol.
Babadou Golüyle döndü. Fenerbahçe 4-1 Bucaspor Gol 80' Babadou Niang.
Niang deli gol attı
Yalnız anlamıyorum bu oyuncuların gol sevinçleriniyazık değil mi? golü atan oyuncunun kafasına çatır çutur vuruyorlar
![]()
5-2 olduFener çoştu +7 oynayan varsa iddaa'da ne para kazanmıştır kim bilir
![]()
hücum hattımız her ne kadar korku salsa da defansımız (sol bek) güven vermiyor.
Manucho ne vurdumduymaz adamuyuşukluğuna gol kaçırdı son dakikalarda
vallahi Alex gibi bir oyuncuyu Türkiye'de izleyebildiğim için kendimi şanslı sayıyorum. Hagi 1, Alex 2. Daha nicelerini görmek nasip olur inşallah.
takım savunmamız çok kötü, Bilhassa da santos...
Şu Niang ekmeğini taştan çıkartıyor. Takım hücuma çıktığında öncelikli opsiyon olarak onu aramaya bir alışsa, gol rekorlarını alt üst edecek. Geçtiğimiz haftalarda Semih'e indirilen topların yarısını indirmediler adama...
Andre Santos "oynasam mı, oynamasam mı" havasında ve kafası karışık sanki... Çok kötüydü... Stoch maçın başlarında iyiydi ama çok tercih hataları yapıyor. Özellikle yoruldukça... Christian yine etliye sütlüye karışmaz vaziyetteydi. Alex, attığı üç golü bir yana koyuyorum, oyun genelinde, mesela geçen haftaki Antep maçındaki kadar etkili değildi. Fakat harika goller attı.
Verilmeyen penaltılar var. Maçın skoru önemli değil... Böyle saçmalık olmaz. Kural neyse odur.
Çok önemli üç puan... Haftaya sezonun en kritik maçına çıkacağız. "Bu yarışta var mıyız, yok muyuz" maçı...
Fenerin bu kadar gol atmasi beklenen bir sonuctu ama 2 gol yiyebilecegini düsünmemistim savunmada daha dikkatli olmalari lazim cünkü buca nin bu maca kadar toplamda sadece 5 golü vardi..
Genel sıkıntı yine kendini gösterdi. 24. dakikada 3-0 öne geçtiğimiz maçı sağa-sola-geriye paslarla bitirmeye çalışıyoruz. Oyuncular aynı tempoda devam etse maç rahat 7-8'e gider. Ancak Fenerbahçe için maçın kolaylaşması gerekirken gol yiyoruz, pozisyon veriyoruz, maçı sıkıcı hale getiriyoruz vs.
Fenerbahçe iyi oynadı, müthiş goller attı ama böyle olmaz. 12 maçta 5 gol atmış son 7 haftada 1 gol atmış Bucaspor'dan bu akşam 2 gol yedik 2-3 tane de net pozisyon verdik. Santos Kazım'la takıla takıla Kazım'ın sol bek versiyonu olmuş. Çalışsa yapar ama çalışmayan öğrencinin futbolcu versiyonu gibi. Tribünler bu skora rağmen Santos'u nerdeyse protesto ediyordu. Ufak tefek çatlak ses geldi ancak eğer skor kötü olsaydı Santos ıslık yağmuruna tutulurdu. Arjantin'e karşı Real Madrid seviyesinde oyuncu gibi oyna ama Fenerbahçe formasını giyince maç bitse de gitsek havasına gir. Ayıptır.
Alex her zamanki gibi yine maça damgasını vurdu. 3000. golü de atarak Fenerbahçe tarihine ismini çift kat attırdı. Fazla spekülasyona yer vermeden sözleşmesi 2 senelik uzatılmalı.
Gökay'ın çalışkanlığı sevindirici. Isındıkça daha da iyi olacaktır.
Rakiplerin puan kaybettiği haftada 3 puan güzel oldu; tebrikler takımımıza.
Fenerbahçe Cumhuriyeti