GALATASARAY
Ufuk Ceylan
Sabri Sarıoğlu
Lucas Neill
Gökhan Zan
Hakan Balta
Barış Özbek
Aydın Yılmaz
Ayhan Akman
Lorik Cana
Kewell
Pino
GALATASARAY
Ufuk Ceylan
Sabri Sarıoğlu
Lucas Neill
Gökhan Zan
Hakan Balta
Barış Özbek
Aydın Yılmaz
Ayhan Akman
Lorik Cana
Kewell
Pino
Kazmalıkta son nokta bir defansımız var (Lucas hariç).Bu maçıda kazanamazsak ne olur bilmiyorum.Ikına ıkına kazanırız herhalde.
Gökhan Zan sakatlanır demedi demeyin. 70'ten sonrasını zor görür.
Yine 3 defansif orta sahaya talim.![]()
Galatasaray favori ancak içimden 10 ç demek geliyor
Kadro süper bu maç kesin izlenmez.
asisti Sabri mi yaptı ben mi yanlış duydumSabri orta açtı yav
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Aydin yapti asisti
Yekta Gs'ye gelirse su andaki ortasahamiza Iniesta etksi yaratir
Bu arada Pino 2 yapti
Pinooo Pinoooo Pinooooooo 2-0
vuuuhuuu Sabri ne asist yaptı öyle![]()
ben zaten 3. gol için söylemiştimgeLeceği gördüm ben
![]()
Rica ediyorum kimse gelip burada Galatasaray bu galibiyet ile düşme potasından uzaklaşmış oldu muhabbeti yapmasın.Galatasaraylılar bile.
So what?
Saike
Balta attı.
Tüh be şimdi 5 sene daha takımda kalır.
3 sol bekle oynayan tek takımız.
Sabri'nin asist yapması bence tüm insanlığa bir işaret, malum 2012 yaklaştı![]()
Haftalar sonra galibiyet almak güzel.Keşke şu durumda olmasaydık da galibiyete sevinebilseydik.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
7-8 olacak maç 3-0'da kaldı Pino sağolsun.Sadece moral bulduk o oldu neyse iyidir galibiyet
Sabri 2 asist yaptı ilk golde de asiste yapana pası verdi maçın adamı olmayı hakettiPino kanser etti beni.Nasıl becerebiliyo bu kadar gol kaçırmayı anlamıyorum.Kolayca adam geçebiliyor çok kolay pozisyona girebiliyor ama son vuruşları çok kötü.Düşünmeden vuruyor toplara.Ayhan da bir işe yaramıyo ama önüne gelene laf söylüyo.Gönderilecekler listesinde ilk sırada olmalı.Uzun zaman sonra gol atmak ve maçı kazanmak güzeldi.
Ayhan her hafta biriyle kavga ediyor. Maç başında Hakan Balta'yla, maçın sonlarında Pino'yla. Pino'da yerden göğe kadar haklı o kadar da kaçmaz ama sen o adama kalkıp küfür vs. edersen o adam takımdan kendini soğutur. İyice midemi bulandırmaya başladı Ayhan. Maçın adamları Aydın ve Kewell'dı. Galibiyet galibiyettir diyoruz..
Şu anki şartlarda en ideal orta alan 3lüsü;Cana-Barış-Musa(Hakan Balta)'dır.
pino forvet değil bu kadar abartmaya gerek yok he saç baş yoldurttu orası ayrı
Musa'yi ne Rijkaard düsündü ne de simdi Hagi düsünüyor hic izlemedim kendisini ama sanirim yetersiz ilk 11 icin su an.
Yetersiz olsa da ilk 11 için hazırlanmalı diye düşünüyorum.Mesela bugün 3-0 dan sonra Ayhan'ın yerine alınabilirdi.Bu şekilde ilk 11'e bir an önce monte edilmeli diye düşünüyorum.