Yok artık Lebron James.İyi ki Ali Sami Yen e veda ediyoruz.Hagileri Taffarelleri gören bu stad daha fazla dayanamzdı bu rezilliğe kendisi yıkılırdı.
Yok artık Lebron James.İyi ki Ali Sami Yen e veda ediyoruz.Hagileri Taffarelleri gören bu stad daha fazla dayanamzdı bu rezilliğe kendisi yıkılırdı.
Durun daha maçın başı değişir mutlaka skor.
hem daha maç var yahu ali sami yende.Türkiye kupası maçı sanırım.Gs çevirebilir maçı paniklemeden oynarsa daha çok erken.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ayhan cidden gençleşmişbayağı etkili sol açıkta. Birde son pasları yerini bulsa.
amaan 2-0 oldu Orhan Şam. Bu maçta gitti, yattı kupon...
2-0 oldu Orham Şam attı golü ama aslan payı hurşut'un.Zaten yetenekliydi güçlenmiş gibi aynı zamanda Hurşut.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hakan Baltaya bak ya yine acik verdi golü yedik devam beyler böyle umarim fark yeriz
Yazık . . . .
Aydin futbolcu olmussa herkes hersey olabilir
Belki 1. dakikadan dolayı ön yargılıyım ama sanıyorum Ufuk'un amacını anladım, Ali Sami Yen'deki son lig maçında tarihe geçmek, hatırlanmak istiyor herhalde. Al Ufuk'u vur Aykut'a ortaya çıkan sonuç Mondi'nin yarısı, Taffarel'in 4te1'i..
Döner maç dedim ama burdan zor ama imkansız değil.
Aferin,bravo.Bu takıma istediğiniz her kelimeyi kullanabilirsiniz.Yeter artık ya.Bir kere de ofans adamlarına 10 milyon euro saçmayı bırakın da,kaleye 10 milyon euro harcayın,iyi bir kaleci alın da bu taraftarlar da çıldırmasın değil mi?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
18-20 yildir bir fiil takip ederim , bu kadar karaktersiz , sahada ne yaptigini bilmeyen bir Galatasaray daha gormedim
Mactan sonra yönetim toplanir Neill Cana ve Kewell kadro disi birakilir.
Hazır stada veda ediyorken, toplu olarak takıma da veda etsek. Bırakalım bu futbolcu görünümlü arkadaşları, oynasınlar kendi çaplarında. Maç başlamadan üzülüyordum hastayım diye gidemedim maça, keşke diyordum. Şimdi de diyorum ki iyi ki gitmemişim, ben sahaya atlardım kesin dayanamazdım..
Tarihin en kötü Galatasaray oyuncuları olarak tarihe geçti bu oyuncular.Transfer döneminde kaleye takviyeye gerek yok diyen yönetim şimdi ne düşünüyor acaba.Yahu bari Ufuk kazmasını oynatacağına Aykut'u oynat hiç yoktan Ufuk'tan iyidir.
Kendini taraftar zanneden bir takım insan bozuntuları koltukları kırıyormuş galiba, şunu niye yaparlar hiç anlamıyorum ne geçiyorsa ellerine.
Spiker hatira olarak söküyorlar dedi ben de öle duymustum hafta icinde![]()
Ya gitmis Kewelli cikartmis Aydin ne isi var su takimda hala gerci dogru Kewell takimin kalitesini arttirir.
Hhaha orhana 2. sariyi gösteremedi![]()
Arda giriyor.
arda da girse messi de girse olmaz bunlardan bir cacık![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ya şu Hagi'yede küfür edecem en sonunda. Elano'yu sat. Adam gibi bir oyuncu gelir Misimoviç gibi adamı kadro dışı bırakırsınız. Hayret bir olay ya. Senin Aydın'ının KEwell'in kim Misimoviç'in yanında. Hayret bir olay ya. Bir nane olmaz bu Galatasaray'dan.
Yönetim İstifa sesLeri yükseLiyor
Screw you guys, I'm goin' home
Taraftarda şokta, ne yapacağını şaşırmış durumda...sizi bilmiyorum ama stadtakiler böyle. Bir bakıyorum, heydi cimbom, saldır cimbom, bir bakıyorum yönetim istifaarada hakemde nasibini aldı tabii
Şu maçtan çıkarılacak tek sonuç bu takımdan bi cacık olmaz
ASY de son vedamız böyle mi olacaktı ?Bu takımın bu hallere gelmesinde sorumlu olanları Allah bildiği gibi yapsın. Yazık.... Zerre kadar hevesim falan kalmadı, ne türk telekom arena, ne yeni transferler hiçbirinin dindiremeyeceği acılar ve kapatamayacağı yaralar açtı bu sezon bu takım bizlerde....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gs ve BJK yi bu halde görmek üzüyor artık. 3 büyük takımın zirvede olmasını istiyorum kendi adıma. Eskiden sevinirdim yenilince ama artık üzülüyorum. Ligimizin kalitesi açısından tekrar toparlanmalı iki takımda. Umarım bundan sonra daha iyi sonuçlar çıkarırlar...
Deplasmanda galibiyeti olmayan takıma yeniliyoruz. Bu arada bu sezonki iç saha performansımız muhteşem, bu maçı da dahil edersek 8 maçta 3 galibiyet 5 yenilgi..
Batdal = saban cok kötü oynuyor zaten belliydi 2.ligden 24 yasinda golcü aliyoruz