umuttan başka santrafor yokki hiço bölgeye adam lazım. jajanın da kızı hastalanmış güya, gelir Trabzona ispat ederse sorun olmaz. jaja da problem yok kampa geleceğim falan demiş bakalım.
umuttan başka santrafor yokki hiço bölgeye adam lazım. jajanın da kızı hastalanmış güya, gelir Trabzona ispat ederse sorun olmaz. jaja da problem yok kampa geleceğim falan demiş bakalım.
Şenol Güneş çok büyük bir hoca.Avrupa'daki başarısından dolayı Fatih Terim 1 numaralı yerlidir benim için, az farkla Şenol hoca gelir arkasından.Trabzonspor'a geldiğinden beri takımın büründüğü görüntüden tutunda, diğer takımlardan yaka paça kovulan oyuncuları getirdiği noktalara kadar her alanda en büyük pay onun.Ts emin adımlarla şampiyonluğa doğru ilerliyor.2. yarıda İstanbul'da oynayacağı Fb, Gs, Bjk maçları bence kaderini belirler.Buna rağmen benim için en büyük şampiyon adayı Trabzonspor şu aşamada.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Macin ozetlerine yeni bakabildim.
Bu mactan ucuz kurtulmusuz. Engin'nin tepkisini hakem gorseydi 1 ci yarinin bitiminde ikinci saridan kirmiziyi yerdi. Bu macida Karabuk lehine cevirebilirdi. Engini biraz daha yontmasi lazim Senol hocamiz !
Burak Yilmaz gecen sene Fenerbahceden gelirken bende isyan edenlerdendim, tamam mutluyduk Gokhan Unaldan kurtuluoduk ama yerine gelen adam BuraktiSenol hocamizin onu ozaman neden israrla istedigini simdi simdi goruyoruz. Ileride fizik guc olarak cok guclu oluyoruz Burak varken. Ve bu formuylada Yattarayi yedek oturtuyor her mac, Yattara diyip gecmiyelim takimin kaptani
Bu mactan 3 puani almak cok onemliydi heleki cuma gunu oynanirken, artik rahatca diger takimlarin macini izleyip bize yarayip yaramayan sonuclara bakabilecegizSimdi Transfer zamani
![]()
Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor: 3 – Karabükspor: 0
Toplam Şut: Trabzonspor: 14 - Karabükspor: 12
İsabetli Şut: Trabzonspor: 7 - Karabükspor: 6
İsabetli Orta: Trabzonspor: 7 - Karabükspor: 1
Faul: Trabzonspor: 12 - Karabükspor: 16
Korner: Trabzonspor: 7 - Karabükspor: 8
Ofsayt: Trabzonspor: 2 - Karabükspor: 0
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 61 - Karabükspor:% 39
Her maç topla oynama yüzdemiz %60 düzeyinde.<aten bu hep böyle devam ederse maçları kazanırız.
Ya bırak adaş şansa 1 puan aldınız zaten serimizi bozdunuz kafamı bozmuştu o hafta![]()
Bazilari Emenike'nin ustaca Giray tarafindan sakatlandigini yazmisAllahtan korkun dicem bukadarda olmaz
![]()
Ozaman Fenerin Niangini
Bjk nin Queresmasini
Bursanin Ozanini sakatliyalim madem bu isin ustaca yontemi varbutun maclari aliriz
Egitim sart deniliyor ama birazda Allah vergisi olcak bunu yazan sahis hep egitim gorsede malzemesi belli
Sinan Engin'in futboldan anlamadığını bilen yoktur zatenKarabük'e kötü diyor daha nolsun diğer STSL'e çıkan takımlara bi baksında konuşsun Karabük şuan çok çok iyi bir konumda.Emenike'nin sakatlanması Karabük için kötü olmuş Utku'nun dediği gibi adının GS ile anılması yettiç
![]()
eskiden sadece kendi kalesine gol atardı takımlar
şimdi asist+gol işliyor![]()
...
Resmi sitede Rakamlar yalan söylemez haberi.
Takımımız bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla ligin ilk yarısını lider olarak tamamlarken, istatistikler de ekibimizin başarısını gözler önüne seriyor.
Ekibimizin istatistikleri şöyle:
İLK DEVRENİN EN ÇOK GOL ATAN TAKIMI: 40 (FENERBAHÇE'YLE EŞİT)
İLK DEVRENİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI: 10
İLK DEVRENİN EN ÇOK GALİP GELEN TAKIMI: 13
İLK DEVRENİN EN AZ MAĞLUP OLAN TAKIMI: 1
İLK DEVRENİN EN İYİ AVERAJA SAHİP TAKIMI: 30
İLK DEVRENİN EN ÇOK PUAN TOPLAYAN TAKIMI: 42