Romanya Kupası 7.tur
Romanya Kupası 7.tur
Toparlamışsın takımı Ama Ş.Ligi kötü olmuş
13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
16.Hafta
16.Hafta sonunda oluşan puan durumu
Biz genelde üstün oynuyoruz ama sonuca zor gidiyoruz çok kaçırıyoruz bitiriciliği sağlam bir forvet lazm youssf kone oyun basında 6-8 ay sakattı ondan yararlanamıyoruz iyileşse sıkıntılarımız geçicek birde orta sahaya adam bakacağız oyuncumuz 8 ay sakatlandı pöfff
Romanya Kupası çeyrek final maçımız
Bu turuda penaltılarla geçtikartık yarı finaldeyiz
17.Hafta
18.Hafta
19.Hafta
İlk Yarı sona erdi lider tamamladık
İlginç bir sistemleri var 19 maç sonunda bitti devre diğer lig maçımız tam 2 ay sonra
Şampiyonlar Ligi 6.Maçımız
Grup sonucu
Son maçtaki istatistliklere bakınşaka gibi oldu ya ben hala şaşırıyorum puansız bitiririz derken gruptan çıktık
ilk kez az şut bulup yendik genelde hep rakip yenerdi öyle hala şaşkınım,kalecimizin 15-20 maç arası cezasının bitmesi bize çok önemli bir ivme kazandırdı son maçlardada görüldüğü gibi harika oldu
Kura çekildi Totenam geldi
Harika bi olay olmuş gruptan çıkmakLigtede iyi gidiyorsun zevkli bi kariyer
Ara transfer döneminde aramıza bedelsiz oyuncular kattık eksik olduğumuz bölgelere önemli takviyeler oldu
![]()
Ara dönemde oyuncularımız kondisyonlarını kaybetmesin diye hazırlık maçları yaptık gayet olumlu bir kamp dönemi oldu.
![]()
Ligte son 3 karşılaşmayı kazanarak liderliği almışız.Avrupada gruptan çıkarak büyük bir başarı elde etmişiz..Kötü başlamış gibi gözüken sezon son bir ayda muhteşem bir hal aldı![]()
Aynen kardeşim şampiyonlar ligi yani çok gülünç çok eğlenceli oldu ya hala gülüyorum gördükçe maçlarıaynen son 1 ayda transfer ettiğim kalecinin sezon başından beri devam eden cezası bitti yaklaşık 15 maç oynamadı,onunda katılmasıyla ve sistemime sonunda doğru komutları büyük uğraşlar sonucunda vererek başarıya şuanlık ulaştık ama daha lig bitmedi uzun bir maraton
Şampiyonlar ligi hala rüya gibi devam ediyor kendi evimizde tottenhamı yenmek tarif edilmez bir duygu yahayret bende şaşıyorum bu şampiyonlar ligi maçlarına
Şampiyonlar Ligi Eleme 1.Maçımız
Gol yemeden kazanmak büyük başarı.İnşallah İngilltere'de aynı futbolu oynar Çeyrek Final'i görebiliriz.
20.Hafta
21.Hafta
22.Hafta
23.Hafta
23.Hafta sonunda oluşan puan durumu
Craiova maçına etkili başladım çok sinir bozucu bir kırmızı kart gördü herif,maçı verdik,lig baya çekişmeli geçiyor Steaua ve Urziceninin hali içler acısı
Şampiyonlar Ligi Eleme 2.Maçımız
Bu sefer olmadıama tesadüfte olsa güzel başarı oldu
Trajik Bir Son Olmuş ŞL MaçınVaart'ın Kazmalığı Tutsaydı Bu Turuda Geçeceğimize İnanıyordum
Ama Şansı Yaver Gitmiş
Steaudan Hemen Kap Oyuncuları Fırsat Bu Fırsat Kaliteli Bayağı Oyuncusu Var Şimdi Çoğu Mutsuzdur Hemen İyileri Kap![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Aynen trajik oldubaktım sağlam oyuncuları varda pahalılar ya hepsı 1.5 M euro değerinde ki almaya kalksam 4-5 isterler kulübün bütçesi € 500 k kaldı ondan sezon sonunu beklemem lazım kapılmazlarsa Bogdan Stancu var of onu bi alsam amc ye takımın hücum hattı tam olacak
![]()
Romanya Kupası Yarı Final ilk maçımız
Tam yendik derken berabere bitti,deplasman golünden yırtarız belki
Kardeş Takımınıda Yenecek Halin Yok YaTabiki Kardeş Kardeş Berabere Kalacaksınız
![]()
Heheh doğru diyorsunşimdi baktım fikstüre ligde 2 tane kardeş takımım var ligin ilkyarısındada ligdeki maçlarım berabere bitmiş
![]()
puan tablosu gelsin
Romanya Kupası Yarı Final 2.Maçımız
Finaldeki rakibimiz Otelul oldu
Steau Yırtacak GibiSenin Adam Zor Gelir
![]()
28.Hafta
29.Hafta
30.Hafta
31.Hafta
31.Hafta sonunda oluşan puan durumu
Son haftalardaki maçlar heyecan içinde geçiyor rakiplerimiz çok iyi mücadele ediyor,yönetim sözleşme önerdi şuanlık reddettim sezon sonu tekrar değerlendireceğim
32.Hafta
33.Hafta
34.Hafta
Ve şampiyonuzzzz oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum,heyecanlı bir sezon geçirdik gerçekten eğlenceliydi