Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 62 sonuç

Konu: All-Star 2011 Smaç Yarışması

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ibaka'nın o smacı Jordan ve Dr.J'in yaptıklarından bile daha şahane... Ama James White çok daha güzelini yapmıştı; hemde TBL'de... Serbest atış çizgisinden zıpladı, havada bacak arası yaptı ve üstelik ilkinde tek el, daha sonra aynı smacı çift el değirmenle tamamladı. Bence hiçbir smaç ona erişemez. Keşke NBA'de tutunmayı başarıp, yarışmaya katılabilseydi.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

McGee 2.smacı sona saklasa ( 3 toplu ) harika olacaktı .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben şimdiden link armaya başladım. İndirip bilgisayara depolamayı düşünüyorum. Ne smaçlar vardı öyle. Televizyona yapıştım izlerken.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Ben şimdiden link armaya başladım. İndirip bilgisayara depolamayı düşünüyorum. Ne smaçlar vardı öyle. Televizyona yapıştım izlerken.
    Dedecim msne girmeyi unutuyorsun paylaşımcı olamıyorsun .

@Hakan abi
    Zirvede bırakayım dedim .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Msn, Facebook, steler hiçbiryere giremedimki Tweetdeck açıktı millet kafayı yemiş gibi tweet atıyodu gece gece

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Msn, Facebook, steler hiçbiryere giremedimki Tweetdeck açıktı millet kafayı yemiş gibi tweet atıyodu gece gece
    Ben de msnde muhabbet ettim abi .Beklerim seni msne şimdi .

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Griffin'in dirseğini soktuğu smaç insan oğlunun geldiği son noktadır

Adam Carter'ın efsane smacını 360 yaparak bastı oha yani

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Yine de bana 3 toplu smaçtan sonra sönük geldi .

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Bu smacın tiyatral yanı süperdi. I believe I can fly 'ın söylenmesi filan, harikaydı.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

http://www.youtube.com/watch?v=THDrW6sTa5w
    Çocuklarımıza anlatabileceğimiz bir smaç işte .

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ibaka ve DeRozan'a yazık oldu yahu.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Sabah özetini izledimde Blake Griffin müthişti.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

En iyi bölümde uyulur mu be.Ibaka'nın videolarını atacak var mı?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sabah 6 mıydı 6.30muydu bilmiyorum ama kesinlikle değdi. Koskoca adamı ayağa kaldırdılar gece gece. McGee'nin yaptığı olağanüstü smaçları vardı maç içerisinde. Uzun elleri, uzun bacakları ile gayet yükseğe sıçrıyodu. Ama ben bu kadar yaratıcılık ummamıştım. İki elle iki potaya smaç basmak nedir yahu? Ya 3 topla smaç yapmak nedir? Blake Griffin'in ilk smacıda muhteşem smaçtı ama McGee'nin yaptığı smacın altında sönük kaldı. Ayrıca şu fazla tekrarlanınca düşük puan verme huyundan vazgeçmeli artık Jüri. Sonuçta 2 dakika içinde istediğini yapabilir. DeRozan'ın yaptığı smaç 44 puanlık bir smaç değildi. İlk smaçların hepsi 48,49,50 puanlık smaçlardı. İbaka serbest atış çizgisinden uçtu yahu. Yahu hakikaten rüya gibiydi. Blake Griffin benim en sevdiğim smacı yapınca iş bitti. Dirsek smacı benim favorimdir. Carter normal gelip dirsek smacı yapmıştı. Griffin potadan gelen topa yaptı dirsek smacı. Ya neler neler vardı yahu. Hepsinde teatral bi hava vardı. İbaka'nın smacında gelen çocuk. Oyuncağım kayboldu oraya nasıl gitti acaba felan demesi. DeRozan'ın smaçlarında enteresan isimler. McGee'nin 3 toplu smacında Annesinin enteresan el hareketi ve bütün jüriyi memnun etmesi. ( ) Ve Blake Griffin'in Araba'nın üzerinden uçması. Muhteşemlerdi muhteşem...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yani o an NBA başkanı çıkıp, finalde 4 aday da yarışacak, ve hepsine oy verebilirsiniz demeliydi. Hepsi bu hak etti ve belki de hepsi bundan önceki-sonraki yarışmalarda bunları yapacak olsalardı kesinlikle ama kesinlikle şampiyon olurlardı. Buna eminim.

Tek eksiklik Ibaka'nın oyuncak smacında ağzıyla aldıktan sonra tekrar taktırmasıydı. Orada sonuçta hikayeye göre oyuncağı almasıydı, aldıktan sonra tekrar takmak senaryoyu biraz bozdu Ama yine de süperdi, kimse bir şey diyemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TT Arena'dan dönüşte aklımdan çıkmış maç mışıl mışıl uyudum ve şu an inanılmaz pişmanım inanılır gibi değil ya

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Olmalısın da

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

McGee ilk smaçlarını sona saklamış olsaydı kazanırdı..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    McGee ilk smaçlarını sona saklamış olsaydı kazanırdı..
    Halk oylamasında kazanamayacağına emin olduğu için en güzel smaçlarını jüriye sakladı bence. En azından ilk turu önde bitireyim dediğini düşünüyorum. Ki bunda başarılı da oldu ilk turun birincisiydi

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Buda benden gelsin Blake reyize .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Smaç yarışmasının videosu olan var mı elinde bana yollayacak ya da link atabilecek var mı?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

blake griffin'in arabalı smacı sırf şovdu ama ya . kaan'ın da dediği gibi allah'tan kaputun üstünden atladı. yoksa kesinlikle sakatlanırdı. keşke mcgee son smacında istediğini yapabilseydi, hemen salmasaydı kendini. eğer öyle olsa griffin'i geçmemesi için hiç bir sebep yoktu. çünkü nate robinson da dwight howard'ı oylamada geçmişti.

izleyebildiğim en son 2000'de bu kadar mükemmel bir yarışma olmuştu. artık 10 yıl bekleyeceğiz. hele geçen seneki neydi öyle? gerald wallace'ın bitse de gitsek tavırları, shannon brown'ın saçma sapan hazırlıksız dümdüz smaçları... ben bir 10 sene bu kalibrede bir yarışma beklemiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben şahsen seneye aynı yarışmacıların katılmasını isterim. Yada ekstra olarak hazırlanmış olan bir Shannon Brown.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Smaç yarışması son serilere göre güzeldi ancak genele baktığımızda abartılacak bir yanı olduğunu düşünmüyorum. 2 topla 2 potaya smaç olayı gerçekten iyiydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçekten müthişti ya müthiş... İzlemeyi düşünmüyordum fakat son anda karar değiştirip izledim,iyi ki de izlemişim yoksa pişman olurdum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tek kelimeyle bunlar insan değil...

McGee'nin smaçları, eski smaç yarışmalarınınn ruhunu taşıyordu adeta, ama Griffin sen naptın öyle dememek elde değil..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şu 12 smaç arasında tarihin en iyi 10 smacı arasına girebilecek nitelikte 6-7 smaç var.

Griffin araba üzerinden yaptığı smaçta topu Baron Davis biraz daha yukarı atabilseydi belki tek elle yakalayıp basabilirdi, top aşağıda kalınca mecburen topu yukarı kaldırıp çift el basmak zorunda kaldı.

Jüri tekrarlanan smaçlara düşük vermese çok daha çekişmeli olacaktı. Aslında bir jest yapıp dördünü de finale alabilirlerdi. Böylece 12 değil 16 harika smaç izlerdik.

McGee çok doğru bir hareket yaptı, halk oylamasında Griffin popülaritesini hem de Los Angeles'ta geçmesinin imkanı yoktu, zirvedeyken bitirdi.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçekten dün neler oldu öyle ya.Gerçekten beklenilen gibi ve uzun süre unutulmayacak bir yarışma oldu.4 yarışmacıda birbirinden güzel smaçlar izletti.Bir daha böylesi gelmez...

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri