Spor Toto Süper Lig Heyecanı Başlıyor!!!
STSL 1. Hafta
Ligin ilk maçını kazanarak 3 puan ile başladık. Kornerden bulduğumuz tek gol bize galibiyeti getirdi.
STSL 2. Hafta
Buca karşısında adeta patlama yaptık. Takım olarak mükemmel olsak da Niang, Stoch ve Mehmet Topuz sahanın en iyilerindendi.
UEFA Şampiyonlar Ligi Playoff 1. Maçı
Almanlara Osmanlı Tokadı!!!
UEFA Şampiyonlar Ligi Playoff 2. Maçı
Werder Bremen'i eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı başardık. En önemli istatistiğimiz ise çıktığımız 6 resmi maçta henüz mağlubiyet yüzü görmememiz...
Gruplara kalınca 7.100.000 € gibi bir meblayı da kasamıza koyduk.
Kuralar Çekildi ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu!!!
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu
TariboWest
Gidişat gayet iyi Ümit.ŞL Grubun zor olmuş inş. çıkarsın.
Abi ne yapmissin Bremen'e.
Cikamazsak ayip olur.![]()
hadi bakalım tüm kulvarlarda yolun açık ola
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 1. Maçı
Bu maç için söylenecek çok şey var. O kadar delirtti ki beni Selçuk onu rezerv takıma yollayıp transfer listesine koydum. Penaltı yaptırıp kendi kalesine gol atarak adeta bizi bitirdi. Şu oyunda iyi oynasan da isme yenilmek yok mu adamı delirtiyor. Buna rağmen Barca'ya karşı iyi oynayarak ilerisi için umutlandım.
Gazete Başlıklarından Biri
TariboWest
STSL 5. Hafta
14. dakikada Gökhan Gönül'ün atılmasıyla takımın dengesi bozuldu. Buna rağmen iyi mücadele ettik ama İnsua'nın golüne engel olamadık. Ligdeki ilk mağlubiyetimizi almış olduk.
STSL 6. Hafta
Bu maçta mutlaka kazanmalıydık. Fakat Trabzon girdiği pozisyonları gole çevirince bu şok skor çıktı ortaya...
TariboWest
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 2. Maçı
Maça 1-0 geride başladık adeta. Prag'ın tek tehlikeli pozisyonu gol oldu. İlk yarıda girdiğimiz birçok pozisyondan yararlanamadık. 2. yarıda Semih'i forvete alıp Niang'ı sol kanada geçirdik ve goller geldi...
STSL 7. Hafta
Mamadou Gurban!!!
STSL 8. Hafta
Bu maça rotasyon ile başladık. Maç sıkıntıda olmasa da Bekir'in penaltıyı yaptırıp oyundan atılması herşeyi değiştirdi ve mağlup olduk.
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 3. Maçı
Yine kırmızı kart yine mağlubiyet...
TariboWest
Abi senin klasik oyunlarından biri şu gidişat her zaman böylesindir.Ya şampiyon olursun ya da 3-4. sırada bitirirsin ligi.
Bu arada dün gördüm bugün mesaj atabildim. Başarılar.
İçerde Tottenham'a kaybetmek kötü olmuş..Avrupa Liginde büyük başarılar elde ederiz inşallah.
STSL 9. Hafta
Zorlu Sivas deplasmanından çok önemli 3 puan kazandık.
STSL 10. Hafta
Kayseriyi de büyük üstünlük sağlayarak puansız yolladık. Ligdeki zirveye yürüyüşümüz devam ediyor.
STSL Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 4. Maçı
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu Puan Durumu
Şampiyonlar Ligine veda ettik. Şansımızı UEFA Avrupa Liginde denemek istiyoruz.
TariboWest
Ek bütçe çok iyi olmuş.
Deplasmanda Barca dan puan almak gerçekten beceri ister.
Antep maçında fire vermişsin.Antepi oyunda çok güçlü yapmışlar bnde zor yeniyorum.
Başarılar.
Niang Show![]()
Hoş geldin hocam. Milyonuncu Fenerbahçe kariyerinde milyonuncu kez başarılar.
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 6. Maç
Bize yakışanı yaptık. Grubu galibiyetle kapattık.
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu Puan Durumu
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Eşleşmeleri
STSL 16-17. Hafta
STSL Puan Durumu
Böylece ilk yarı sona erdi. Lige verilen arada yapabilirsek kaliteli transferlerle 2. yarıya bomba gibi başlamak hedefimiz...
TariboWest