Çok tartışılacak bir gol yalnız.
Çok tartışılacak bir gol yalnız.
ofsayt el ne ararsan var bu golde böyle hakemi bu maçlara koyan da suç
%100 ofsaytlik pozisyondan gol yedik Bursa lehine hatalar devam ediyor güzel.
Off Batalla nabıyon sen yav müthiş sıyrıldı Sabri ve Kazımdan.
Gole kadar her pozisyona itiraz eden adam gibi adam ertugrul saglamin mac sonunda ki aciklamalarini merak ediyorum
Net ofsayt,görülebilecek bir el var pozisyonda hakemler atlamış neyse olabilir böyle şeyler.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ufuk müthissin adam orta sahadan gol yedi![]()
Golllll Golll Golllllllllllllllllll ........ Wedersonnn 2-0
Zapata nerelerde ?
Football is simple,but Football Manager is not
Ufuk yine yaptı yapacağını..
Ufuk iyi güldürdün bizi yaw
Zapata niye oynamıyor hey Allahım ya.Bi Sivas maçında iyi diye oynattılar yine al sana Ufuk...
Suç Hagi'de.Madem eksik bölge olan kaleye ve forvete adam alıyorsun ama niye yedekte oturtuyorsun?
Ufuk'da çok güzel bir gol yedi.Bu golü yemek bir beceridir.İş var bu kalecide.
İlk gol net ofsayt ,el , faul.
İkinci gol ise tiyatroda olur her halde Ufuk dönme sen İstanbul'a kal Bursa'da bu nedir ya böyle gol mü yenir geçen sene selçuk bu sene wederson ne istiyor bu kaleciler bizden.
Tabi canım, Ufuk'a zaman tanıyalım.Zamanla 'yetenek' bulur kendine. Bir de ikinci yarıyı bu adamla devam ettirecektik ? Orta sahadan yedi yahu.
Burak Elmas eski GS yöneticisi twitterdan
Kova teriminin karsiligi bu olsa gerek. Iki top iki gol
Adam hakli
Hücum anlamında sıfırız.Stancu kesinlikle girmeli oyuna devre arasında.Pek bir şeyin değişeceğini zannetmiyorum 2-0'dan maçı bu kadro çeviremez.Ufuk kalecilik hayatının en büyük hatalarından birini yaptı.Bundan sonra Galatasaray kalesini koruması çok zor.Ufuk için ufukta kulübe gözüküyor.Bursaspor da bir şey oynamıyor.Ofsayttan atılan golle ve açıklaması olmayan o golle 2-0 öne geçtiler.İkinci yarı da kapanacaklardır.En fazla 1 gol atarız.Bu skorla veya 2-1 , 3-0 biter maç.
İlk topta açılıyor, topu havaya değil adama yumrukluyor.
İkinci topta istese yemeyeceği golü yiyor. Ivankov gol gol gol. (Penaltıdan değil.)
Helal olsun Ufuk.
Bu maçı döndürebilecek kapasite olduğunu düşünmüyorum galatasarayda ,
ufuk ceylan'ın kariyeri artık bitmiş sayılır
ilk gol net ofsayt dedim sonra arkadaki adamın eliyle aynı hizada mı bir kararsız kaldım neyse verilmiş gol orta güzel o adamı orda tutamıyosan suç sendedir
Hagi simdi Kazim'i cikarir gol aticaz diye yirtiniriz aman ha ofansif bi kadroyla oynamayalim 1 puan iyidir
Çıldıracağım ya Hagi sende beceremiyorsun Barış çıktıgında Yekta'yı ortaya alıp Stancu'yu koya mıyor muydun ?
Iki takim birbirinden kotu, Bursa biraz daha derli toplu sadece. Hakemi tebrik etmek lazim, herseye duduk caldi ama hem ofsayt hem el olan pozisyonu goremedi, bu kadar beceriksiz olmak kolay degil. Hagi'yi de ayrica tebrik etmek lazim bu kadar duz ve keyifsiz bir takim yarattigi icin. E.Saglam mactan sonra hakemden bahsedecek mi acaba. Dur ben soyleyim, hic gundeme getirmez, sorulursa da: 'Ben zaten prensip olarak hakemleri konusmayi dogru bulmuyorum, daha once de hakemler hakkinda aciklama hic yapmadim zaten' der.
Gerçi Volkan Şen'de haklı yani. Koskoca Galatasaray nerelerde. Transfer yapıyo oynatmıyo. Gidiyo para saçıyo adam alıyo sakız çiğniyor diye yok şöyle yapıyor diye oynatmıyo. Gidiyo sağ kanatı koridor yapan adama iyi para verdiler diye satıyo. Ben Bursaspor taraftarı olsam bende öyle söylerdim şimdi yani durum böyle ciddende.
Bu kadar çok defansif orta saha ile oyuna başlayıp bu kadar az koşması handikap galatasarayın sonuçta bu adamların yetenekleri kısıtlı bunun açığınıda koşarak kapatmaları gerekirdi.Kazımla yektanın ilk 5e girmesi listede,özellikle Kazım'ın ve bursasporluların daha çok koşmuş olması düşündürücü
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
miller zırt pırt kendini yere atıyo ne hikmetse 1 sarı görmedi lincoln baros atmış olsaydı şimdiye kırmızıyı görmüşlerdi