Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Ayak Kası Geliştirmek İçin Ne Yapmak Lazım

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@World Hollow o1 Hocam üst bacak kaslarını geliştirmek içinde bu tarz bi şey var mı ?
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu arada zekirdek boyuna göre kilon çok aşağı seviyede. Boyuna göre 66 kilo olman gerekiyor. Nasıl göbek var anlamadım. O boyda 50 olursan evde yemek vermiyor sanırlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bu arada zekirdek boyuna göre kilon çok aşağı seviyede. Boyuna göre 66 kilo olman gerekiyor. Nasıl göbek var anlamadım. O boyda 50 olursan evde yemek vermiyor sanırlar.
    3-4 ay önce 53-54 civarıydım en az 2-3 kilo alsam taş çatlasa 57 olmuşumdur. Hem yarın bir tartılayım. Göbek dediysem az öne sarkmaya başladı. Cips ve türevlerini bir zamanlar çok tüketiyordum ondan olabilir mi? Okul zamanı hep abur-cubur vb. tüketiyorum. Belki etkisi vardır.

Abi bir bu yaz 7 civarı kilo aldım yani. Futbol antremanlarımız durdu bütün yaz bir proje yüzünden üstüne Ramazan derken kilo almış halim böyle oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dediğim gibi ya boyunda ya kilonda bir yanlışlık var. Çünkü söylediğin boy ve kilo aralığında çok ince kollar, ince bacaklar, sıfırın ötesinde göbek ve çökük bir yüze sahip olman lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Dediğim gibi ya boyunda ya kilonda bir yanlışlık var. Çünkü söylediğin boy ve kilo aralığında çok ince kollar, ince bacaklar, sıfırın ötesinde göbek ve çökük bir yüze sahip olman lazım.
    Ben size yarın tam net bilgileri versem ona göre yönlendirseniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben gelişimine katkı sağlayacak aynı zamanda istediğin forma ulaştıracak hareketleri göndereceğim. Tabi sen yine yarın ölçünce yazarsın.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri