@World Hollow o1 Hocam üst bacak kaslarını geliştirmek içinde bu tarz bi şey var mı ?
@World Hollow o1 Hocam üst bacak kaslarını geliştirmek içinde bu tarz bi şey var mı ?
Screw you guys, I'm goin' home
Bu arada zekirdek boyuna göre kilon çok aşağı seviyede. Boyuna göre 66 kilo olman gerekiyor. Nasıl göbek var anlamadım.O boyda 50 olursan evde yemek vermiyor sanırlar.
3-4 ay önce 53-54 civarıydım en az 2-3 kilo alsam taş çatlasa 57 olmuşumdur. Hem yarın bir tartılayım. Göbek dediysem az öne sarkmaya başladı. Cips ve türevlerini bir zamanlar çok tüketiyordum ondan olabilir mi? Okul zamanı hep abur-cubur vb. tüketiyorum. Belki etkisi vardır.
Abi bir bu yaz 7 civarı kilo aldım yani. Futbol antremanlarımız durdu bütün yaz bir proje yüzünden üstüne Ramazan derken kilo almış halim böyle oluyor.
Dediğim gibi ya boyunda ya kilonda bir yanlışlık var. Çünkü söylediğin boy ve kilo aralığında çok ince kollar, ince bacaklar, sıfırın ötesinde göbek ve çökük bir yüze sahip olman lazım.
Ben gelişimine katkı sağlayacak aynı zamanda istediğin forma ulaştıracak hareketleri göndereceğim. Tabi sen yine yarın ölçünce yazarsın.